Close
Faqja 77 prej 196 FillimFillim ... 2767757677787987127177 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 761 deri 770 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    mendova se kjo e vogla do ishte me independent se vajza e madhe po ta lija vetem per nje sekond...por jo, ja kercet te qarit kur shkoj ne banjo ose kuzhine...tani e mbaj ulur tek supet e mia sic beja me te paren kur laj biberonin apo bottles...i kam bler dhe nje loder ku te ulet dhe te lozi me lodrt qe ka reth e rrotulli por ja kercet se qarit vec do te lozi me dicka kur eshte ne prerin tim
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Flmd Marya. Suksese cunave Prude. Edhe mbaji lotet- per ne fund te vitit. Une atehere emocionohem. Psh ne qershor kur kishin graduation ceremony. Ruaji per ne fund Prude, se po fillove qe tani ...aha
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Dje vura cunin ne krevat- edhe me tha; rri dhe ti 5 mins. Ok aq desha une. Po rri 10 mins me mire. E po me pyeste- pse mezi me ze gjumi naten mua? Epo e pyeta cfare ore zgjohesh ne mengjez ?! ( cohet vone). Epo mire si te bej qe te me zeri gjumi pyeti prape? - mos mendo asgje I thashe dhe mbaji syte mbyllur. Ok tha. Pas 1 min sesi me erdhi mua ne mend (lol) dhe e pyes - kush nga kalamajte qe ke pas vjet ne klase do jete me Ty prape? Edhe Filloi - Owen , Kevin .....edhe kaq ju kujtuan. Qe mos e kuptoja une qe aq mbante mend, ja futi- nuk mendoj tani, se dhe ti me the mos mendo asgje! Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Hihihihihihihhihihihihi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    pamja nga loja me qeskė

Skedarėt e Bashkėngjitur 156160

Hahaha ..mbeta te kjo tema tu lexu te bemat e djemve tu Prudence. Jane shume te embel!

Kjo me qese shume argetuese. Po ti skishe edhe nje tjeter qese qe te mos ziheshin ata? Edhepse ka qejf njeriu tek sheh binjaket te zihen.
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Me shkriu vajza sot..po degjoja pandorabox music, dhe nje nga kenget ishte "bees in the ****" nga NIcki Minaj...dhe kjo i ngulit kjo kenga dhe gjithe diten po e kendonte por ne verzionin e saj
    "bizz n trrrepp bizz en treep...what you say Ajana nothing? bizz ne trrep" lol

http://youtu.be/qMRNMqP3Ggc

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Hahaha ..mbeta te kjo tema tu lexu te bemat e djemve tu Prudence. Jane shume te embel!

Kjo me qese shume argetuese. Po ti skishe edhe nje tjeter qese qe te mos ziheshin ata? Edhe pse ka qejf njeriu tek sheh binjaket te zihen.
    as qė e lodha mendjen se e dija qė s'behej fjale per aq te medha,por te nesermen ne mengjes gjeta 2 biles,para syve i kisha ne aneks ne nje kosh,por mendoja qe ishin ne makine.Edhe kur djali me kerkonte me ngulje...c'te beja qe te qetesohej...edhe ia ktheva me te njjten monedhe duke i kerkuar si femije zderanjak.. "Une dua nje anije tani.E dua taaani."..beja me keq nga ēuni.Ai shtangu pak dhe filloi te me thoshte"Me jep njeher qesken pastaj une anijen", une i thoja jo ti i pari me jep anijen e une pastaj qesken.....sa e harroi fare pastaj

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Sot vogelushet e mije filluan klasen e pare.U uroj fillim te mbare.Cfare emocionesh une dhe ata bashke.E shtremberova njehere surratin,por pastaj i mbajta lotet.

Si perfundim i ndava ne dy klasa te ndryshme.Gjithashtu edhe 2 binjake austriake qe kane ne shkolle, prinderit kishin vendos po keshtu.

E prisnin me deshire diten e sotme saqe kane qysh die qe me pyesnin pse s'eshte e hene,por eshte e diel.Biles edhe kur die i vura ne gjume ne dreke me pyesnin nese pasi te ngriheshin nga gjumi drekes do te shkonin ne shkolle.

E sot ne mengjes pasi i keshilloja per disa gjera se fundmi u thashe: "Dhe tani suksese dhe duhet te dini qe sot e per shume kohe kjo eshte gjeja me e rendesishme qe do te beni".

mjaft me kaq se me kapen lotėt.............

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Smile

Hajd me krahe e mendje te lehte prudo
    Besoj se nderkoh ata duhet te dine te shkruajne dhe te lexojne, te pakten keshtu kam pershtypjen Me cshikoj majtas e djathtas
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    aww prudo, na thuaj si ja kaluan diten e pare te shkolles ...besoj dhe un do jem shume emocionale kur te me filloj vajza shkollen...dhe ditet kur mesueset do duan te te flasin per progesin e femijes...shpresoj vajzat ti kem te parat te klases hihih

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •