Close
Faqja 69 prej 196 FillimFillim ... 1959676869707179119169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 681 deri 690 prej 1960
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Prudence me shkrive me; mami po Ha buke . Ne kete moshe cunat Jane drejt e drejt. Si ky I imi- jemi ne dyqan, njerez plot, e ngre zerin e me thote; mom I farted! Edhe njeri se degjoi, e prape do e thote

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    prudence po, prandaj dhe i bejn ato reklamat me bebat qe bejn sikur jan te rritur...te shkrijn

hahah pink kjo imja do vemendje prandaj me thot kur ben "pola" por shyqyr e thot ne shqip ...e kam drejt per drejt si cunin tend gjitheashu....njehere pa rruges "dog feces" dhe aty po kalonte nje djal afer kesaj...kjo bertet "ewwww nasty, look mama nasty" dhe po i drejtohej ati djalit kur ne fakt e kishte fjalen per ne shesh...ahhhgh me erdhi aq keq se mendoj sikur po i referohej atij :/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Hahah as te mite nuk kane turp per kete gje.BIles jam shkrire kur me tregoi cuni qe zysha e notit kishte bere nje te tille ne pishine dhe cuni im kishte pyet kush e beri ,dhe ajo pa gajle e kishte pranuar.

Por mua me kane turperuar kur kalonim rruges,vitrines se nje dyqani me te brendshme ....keta te dy me ze te larte..."0 ma shiko si ci... e tua", (e kishin fjalen per recipetat e veshura ke manekini)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ahahaha ja sec duhet te heqim ne me keta femijt tane , na turperojn ne publik, na torturojn me shkatrrimet qe bejn ne shtepi, dhe na lodhin duke i perseritur gjerat qind here qe mos ti bejn....but everything is priceless

oh dhe nje brocke tjeter qe me kujtohet tani per vajzen
    veshi kepucet njehere dhe me beri pershtypje qe i kishte veshur mire meqe zakonisht i vesh perseprapthi dhe e gezuar i them 'uaau mami, good job"...
    ajo: "you welcome" lol...so gjithemone kur i themi shume mire, bravo ta kthen me "you welcome"

ose pa i then ti "i love you" te thot "i love you too"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 11-07-2012 mė 15:52

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Lolololol. Cme kujtove. Ky cuni im vdes per boobs. Eshte mosha, kurioziteti ne max. Kur shef tv naaa syte. Ndonjehere si padashje me prek mua dhe Ben - oops sorry. Mbas ndonje ore e Ben prape- oops sorry. Edhe e Ben ne syte te burrit too. Keep your hands off my wife mr A. I thote . Shkrihet ai pastaj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    lol pink...kjo vajza ime ka mesuar "boobie t.r.a.p***"...nga ai emisioni Dora the Explorer apo Diego the Animal Resquar...dhe kjo mendon se "boobie ****" ka te bej me "boobs" .. me kapi njehere nga bluza dhe me tha "oh no boobie ****"...jam shkrir me lot, si i fiksohen disa fjal dhe sa shpejt qe i mesojn, se di...eshte pak e frikshme

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    ,oh dhe nje brocke tjeter qe me kujtohet tani per vajzen
    veshi kepucet njehere dhe me beri pershtypje qe i kishte veshur mire meqe zakonisht i vesh perseprapthi dhe e gezuar i them 'uaau mami, good job"...
    ajo: "you welcome" lol...so gjithemone kur i themi shume mire, bravo ta kthen me "you welcome" too"

Pink.

Dhe te mite jane sh sh kurioz per keto gjera.KAne pyetje pa fund,dhe njeri qe eshte me dreq,shkrihet me lot me nje liber edukativ qe ka mbesa ime dhe sheh trupat lakuriq te mashkullit dhe femres,biles njehere isha per vizite tek tezja dhe tv po punonte ne sfond,ndersa ne kishim humbur ne muhabete.ndaluam nje moment se keta te mite u shkrine me te madhe duke pare tv.kur shohim ne po jepej nje emision per x piktor dhe punimet e tij nudo i gajasen keta te mite. Hahah

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Jane cute aman . Ky imi eshte I fiksuar me superhero-t. Pame spidermanin e ri, te nesermen jashte pa nje spider web te bush-et edhe kerkonte merimangen qe ta pickonte ( hajde ketu I thashe mos prek gje lol). Kurse 1 dite tjeter po e nderroja ne gjume e shoh kishte zhgarravitur gjoksin rretha rretha si iron man . Mezi ja lava

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    oh kisha nje pyetje, si ju reagojn apo ju reagonin femijet tuaj kur ishin me te vegjel nese i drejtohej nje i panjohur?

kjo e imja ben si qen me turperon per zotin, njerzit i thojn "ohh so cute what is your name" ....kjo ja kthen me "ham ham ham" "...ose grrhhh"... :/

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Haha. It's ok . Cuni im kur ishte her age I injoronte fare. As u kthente pergjigje. . Sa vine e rriten e ndryshojne. Cuni im eshte kinda shy, por kur njihet pastaj si pushon goja. Kur pyeta njehere zyshen dhe I thashe se eshte pak shy. Kush tha Aidan?! Hehehe. Lol. Keshtuqe mos e vrit trurin.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •