shot ishte funny ... na foshte babi "brrr", e imitonim "brrrr", prap babi , prap ja ktheshim mbrapsht , nja 3-4 here rresht ... u shkriva![]()
shot ishte funny ... na foshte babi "brrr", e imitonim "brrrr", prap babi , prap ja ktheshim mbrapsht , nja 3-4 here rresht ... u shkriva![]()
aman se s'kam per ta harru asnjehere, nje dite kur vajza ime ishte 20 muajshe.
ne ate periudhe mbaj mend qe artikulonte shume mire. edhe ate dite e kishte marre tezja e burrit tek zyra e saj. atje ajo ka 2 papagalle, edhe nje moment vajza therret tezen me te madhe : o texhe o texhe (nuk e thoshte dot "z" tamam), cfare ke i thote tezja "keto dy papagalat po pucen" edhe ne te vertete ato dy papagallet ishin kapur me njeri tjetrin per sqepi dhe nuk ndaheshin.
edhe tezja i shkon vajzes time afer e puth ne faqe edhe i thote, "ja po puthen keshtu si te putha une ty"
edhe vajza ime ia kthen "jo texhi jo, papagalat po pucen si babi me mamin".
edhe kur shkoj une te marr gocen atje tezja me thoshte: "po juve cfare beni ne sy te goces...."
Ne kendveshtrimin tim shum me me interes do kishte qene qe tema te quhej;
"Kerkesat e Natyrshme te Zogjve Cicirues Bebe dhe brockullat e kedhockave te tyre..!
E them kete pas mendoj se" kerkesat apo pretendimet" e bebeve apo femijve te vegjel ne pergjithsi, do duhej qe nga prinderit e tyre te konsideroheshin fare te natyrshme dhe normale!
kurse Brockulla do konsideroja pakujdesine ndaj bebeve femjve ne pergjithsi,nga papergjshmeria e prinderve sidomos Mamave te cilat ne te shumtit e rasteve vihet re se me shum ja kushtojne lukut apo qefit te tyre se sa interesimit ndaj femijes!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 06-07-2012 mė 08:11
ca do te thote 'kedhockave'?.asnjeher se kam degjuar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 06-07-2012 mė 11:34
Ishim ne shtepi te gjithe.une,im shoq dhe cunat.
Troket dera.Pashe nga syri dhe ishte adm I pallatit.Nuk ia hapja dot deren se helbete vap rri ca me lirshem ne shtepi.im shoq nga dhoma tjeter shtrire per 7 pale qejfe.UNe nxitoj ne dhome qe te vishem edhe I them cunit mos e hap deren.ky nuk e hapi por shkoi pas deres dhe pyeti kush ishte.PAsi e mori vesh po e llafoste: "BImi(keshtu quhet adm I pallatit) mami nuk e hap dot deren se po vishet.(edhe po ia perseriste)UNe spo I jepja hall vec po nxitoja.DEgjoj te jatin qe I bertiti: "ore T"...Cuni e kuptoji qe nuk beri mire qe po I tregonte BImit qe une po vishesha dhe ashtu pas deres nxitoi te risqaronte Bimin : "o BImi mami nuk po vishet po ha buk".)))
Palacu qe eshte
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 06-07-2012 mė 12:23
Prudo te forta kane keta cunat e tu![]()
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Hahahahaha............. Do tia jepja nje te puthur te forte djalit tend Prudence...
Ne kemi hall ketej.... Vajza ben show me te gjithe njerzit qe njohim tashme rruges...... Kercen, kendon, flet gjithe kohes , te tjeret gajasen se qeshuri, ndersa kjo sapo ben gjumin e pare ia fillon vajit....
Une nuk besoj ne syrin e keq e gjera te tilla, por me ka gjete belaja me nje gruan qe njoh ketu. Laja syte ne banjo me thote se ka marre mesysh...
Ia di une mesyshin. Don te mesoje te gjitha per nje dite... Tani iu eshte qepur princeshave.... Madje sdi ta shpjegoj si, por e kupton kur dikush do ti beje keq princeshes.
Une ia lexoj gjuetari po e qon shetitje borebardhen ne pyll dhe ajo thote "gjuetari i keq".... ndersa kesaj me shume se cdo gje i pelqen kur ikim shetitje ne pyll.
Se di kah vie ne perfundim qe gjuetari eshte i keq perderisa une i them qe ai po e qon borebardhen ne shetitje....
Kjo me zgjimin naten po me shqeteson vertete. Ka disa here qe ndodhe , dhe nese vazhdon do me duhet ta shpie te mjeku.
AUTOCHTHONOUS
Edhe me brockulla mamash meresh ti mer perbinsh
Hec mer aqe ke burrat se le kokrren e nomit tu nigju thashetheme
Revolution 1848
Krijoni Kontakt