Dihet ajo, patjeter per to. Aty eshte kenaqesia jone.![]()
Dihet ajo, patjeter per to. Aty eshte kenaqesia jone.![]()
my boy esht 3 muaj edhe almost 7 kg ....![]()
Qe te dalin baby chicks nga vezet cfare vezesh duhen? Sapo te bera ?. Loool. Dje u shkriva me kerkonte cuni veze. U drejtua nga frigoriferi.
( kishin future nja 4 veze ne incubator ne shkolle, e dje ishin care, kishin Dale zogj). Do ta bej dhe ne shtepi. Lol
eni marshalla and god blessun kam nje appointment neser per te marr vaksinat e 2-muajshve, e imia pothuajse do njecike me pak se 3 jave te mbushi 3 muajshe
Pink hahahh lol, that is too cute
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
flm Marya dhe Rexhi
un sja kam ber akoma vaksinen po do ja bej shpejt ... kam pas frik po burri thot mos tja vonojm me .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enii : 17-05-2012 mė 05:17
Sa here vjen Vera kemi nje tip ' lufte' me cunin. Refuzon te heqi corapet. Sec ka kete gje lol, nuk rri dot pa corape. Kudo. Lufte bej ti heq corapet ne vere. Hiqi, take 'em off. No! Me shkrin. Sh veshtire e ka me I heq. Kete vit akoma ne lufte e siper jemi. Une hiq ai vish.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 18-05-2012 mė 10:00
Ti beke lufte tja heqesh ndersa une bej lufte tja vesh,
Eshte e ciditeshme me kte vajzen time, une jam nje mberdhacake, vdes nga te ftohtet, ndersa kjo ku te rri sa me e zbuluar, naten lufte bej , une e mbuloj ajo e heq mbulesen duke ngritur kembet perpjete dhe fle zbuluar tere naten, une me jorgan deri tek gryka kjo vetem me bodyn, keshtu e ngrohte duket se ja prek kembet, hunden dhe dockat, cudi cfare organizmi ka.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 18-05-2012 mė 10:14
Dhe cuni im ashtu eshte Marya. Zbulohet gjithe naten. Sa here cohemi, une ose hubby po nuk e kontrolluam eshte e pamundur . 1 here se gjej te mbuluar. Ose kur fle ndonjehere me mua ; leqe leviz shume por dhe me zbulon dhe mua. ( ma heq trurin se une dua kur fle mos pipetij miza, e Jo me te me levizi dikush ngjit gerr verr apo zbulon) kete punen e corapeve qe sdo me I heq na shkrin. Se e ka me shume psikologjike, kushedi si I duket mbase ? Se nuk I mban se ka ftohte. Nuk e di. Po qe dje tentova tja hiqja - nooo!
![]()
marya dhe vajza ime e madhe ashtu eshte (kjo e vogla e ben nganjehere por mund te rri mbuluar) kurse e madhja qe kur ishte e vockel fare nuk duronte te mbulohej me batanije...carapet sa i vija i hiqte, dhe akoma ben te njejten gje sa jam dorzuar si vesh me corape kur i vesh kepuce...me ka torturuar kaq shume, sepse sa e vija ne makin, fuuup i hiqte corapet dhe kepucet...me mbushej makina me corapet e saj cdo jave lol...kepucet gjithashtu i heq si mban dote kur hyn ne makine (tani shyqyr se ben me)...por corapet akoma i heq....mbaj mend i lutesha ose e kercenoja para se te nisja makinen qe mos ti hiqte kepucet...porrr no direkt off
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt