Close
Faqja 45 prej 196 FillimFillim ... 3543444546475595145 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    rexh lutu whenever you feel like it ska problem oh and don't listen to derjans
    meqe jemi tek tema e femijve... j&g kur isha e vogel lutesha cdo nate...por nje dite mami me gjen ne mengjes duke u lutur dhe me pyet "cfare po ben te keqen mami"..."po lutem"..."po pse?"..."sepse harrova te lutesha dje ne darke" ....mami filloj te qeshte me lot ... keshtu i keshillohesha dhe motres se vogel.. ne shumicen e rasteve e shikoje ne mengjes duke u lutur se harronte e shkreta lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    meqe jemi tek tema e femijve... j&g kur isha e vogel lutesha cdo nate...por nje dite mami me gjen ne mengjes duke u lutur dhe me pyet "cfare po ben te keqen mami"..."po lutem"..."po pse?"..."sepse harrova te lutesha dje ne darke" ....mami filloj te qeshte me lot ... keshtu i keshillohesha dhe motres se vogel.. ne shumicen e rasteve e shikoje ne mengjes duke u lutur se harronte e shkreta lol

ahahaah devoted christians lutja eshte e pranushme ne cdo kohe per ne kristianet . prinderit tane skan shume faj sepse sistemi ku u rriten i izoloj nga cdo gje fetare.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    true true

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Kjo mendja e femijeve per prapesira eshte e kurdisur.
    Ngaqe vajze ka nisur t ece , por nuk ka akoma sa duhet ekiliber neper cepat e dollapeve apo mobiljeve ku rrezikon te vritet kemi ngjitur ca mbrojtese prej plastiku qe te mos vritet po ra, tani fiksimi i saj eshte ti heqe , me ate merret gjithe diten, une ngjit ajo hiq, nc, nc, nc

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    quni ime esh llups i madh ..po e mbante nje nga motrat e burrit ne krah shtrire , ai e hap gojen shume dhe ja ngjit pas gjoksit ...lol 3 kunatat double Ds normale qe do kerkoj milk .. ajo bertiti e u friksua haha pastaj po thonte ua sa budallack jam u tremba .. tani ka filluar tja beje dhe gjyshes .. pupupu ska tulp ky biri im

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    quni ime esh llups i madh ..po e mbante nje nga motrat e burrit ne krah shtrire , ai e hap gojen shume dhe ja ngjit pas gjoksit ...lol 3 kunatat double Ds normale qe do kerkoj milk .. ajo bertiti e u friksua haha pastaj po thonte ua sa budallack jam u tremba .. tani ka filluar tja beje dhe gjyshes .. pupupu ska tulp ky biri im
    qingji i mire pi dy nena thot poplli

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ky do me pi pambarim nena lol

Me thuaj nese do ndihm
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    sja ka bere gjyshit apo burrit tend gjitheashtu lol? sepse nuk dallojn te shkretet if it is near the chest, they aim at it lol

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    sot ne vazhdim te asaj ckam shkruar dite me pare,Tomi me tha Je mami im e preferuar'......

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •