Close
Faqja 32 prej 196 FillimFillim ... 2230313233344282132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    uf mi gra, c'po me ben kjo cupa ime
    me torturon me gjumin, bej ta ve ne krevatin e saj ngrihet ne kembe dhe me ate syte e rrumbullaket sikur me thote me te vertete e ke?apo ben shaka, pa merrme tek krevati yt dhe une e marr , vecse ajo i bie krevatit kryq e terthor, dy ore qe ta ze gjumi , me thahet goja nga te kenduarit.
    Me ne fund e ze gjumi dhe tere naten leviz aq shume dhe me jep shkelma , ne mengjes tek jasteku gjej kembet e saj
    marya mund te behet me keq, si psg te zgjoheh nga gjumi nga era e shurres afer fytyres tende...kesaj times sadoqe i ve bebelino te sakta per peshen e saj, prap i del ngaqe pi shume, plus dhe kjo rotullohet ne krevat kur ka veshtirsi te flej, por "kenga" ime e vetme eshte "FLI GJUME" lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    me torturon me gjumin, bej ta ve ne krevatin e saj ngrihet ne kembe dhe me ate syte e rrumbullaket sikur me thote me te vertete e ke?apo ben shaka, pa merrme tek krevati yt dhe une e marr , vecse ajo i bie krevatit kryq e terthor, dy ore qe ta ze gjumi , me thahet goja nga te kenduarit.
    Me ne fund e ze gjumi dhe tere naten leviz aq shume dhe me jep shkelma , ne mengjes tek jasteku gjej kembet e saj
    hahaha... mė kėnaqėt sa herė u lexoj...

hajde bėj durim Marya, janė ēaste tė bukura qė jo ēdokujt ia dhuron jeta e qė do t`i kujtosh me mall nė tė ardhmen.
    Love has no limits

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Marya, cupa ime jo vetem shkelmon por i ka bresheri. Nuk pushon po se ndalove.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Eniiii urime, cunit shendet dhe jete te gjate e te lumtur.
    Sme ftove ta mbaj doren?

tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Flm per Urimin prinzi ...:-)

sa per temen ... cfare kam vene re lately ... skam nderruar ndonjehere kaq shume diapers ne jeten time

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Enush urime,ēuni me jet te gjate

Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    I ka ngjarė tė ėmės me siguri. :P
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Marya, cupa ime jo vetem shkelmon por i ka bresheri. Nuk pushon po se ndalove.
    Love has no limits

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    flm Izadora dhe Rexhina

sa per gjume uhuhuhu lere mos e pyet po tani jam mesuar pak a shume ... flej diten qe te rrij naten
    shi shi dreqi e paska shkarku ngarkesen lol ahahahaha

hajde te te rroj e te rritet sa mali gjallices ishalla lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Flm per Urimin prinzi ...:-)

sa per temen ... cfare kam vene re lately ... skam nderruar ndonjehere kaq shume diapers ne jeten time

Eni urime me jete te gjate djali,na u shtua dhe nje kolopucc ketu
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ah sa zili i kam ata kalamajt qe rrin ulur dhe urte ne publik...sot skisha me ke ta lija vajzen kur shkova per regular check up tek klinika e maternitetit...vajza nuk rri uler as nje sekond, biles ulet vetem qe te zbresi dhe te ulet perseri (si loje) ose kur do te kapi dicka ne murre qesh me te madhe para kohe qe gjasme te me marri me te mire qe mos ti them mos ta kapi...so mire po shkonte vara vingo tek nje loder qe kishin aty dhe tek un, dhe ngaqe ecen me koken perpara rrezohet se i merren kembet nganjehere...kurse ulur afer nje vajze shtatezane ishte djali i saj (se di sa vjec ishte, mbase 1 vit me i madh apo ne moshen e saj, sjam e sigurt) por po rrinte kaq urte dhe ne duar kishte nje liber qe bente gjasme sikur po lexonte...so sweet...kurse vajza merr nje leter dhe e kthen nga faqia bosh dhe ben dhe kjo sikur po lexonte, por e kishte per nje sekond dhe ja bente gixhili lodren qe po lozte,...kur mamaja e djalit u ngrit te shkonte ne front desk ky me ze te ulet po e pyeste nese mund te lozte dhe ky....kjo i tha jo, dhe ai urt e mire po rrinte ne vend....man i was so jealous loool....nderkohe kur me futen ne dhomen time duhet te perseritia veten 100 here duke i then rri ulur mos e kap, mos leviz, rri mire, etje...aghh eshte gje vete femia apo kan ndonj sekret keta prinderit qe e disiplinojn te rrijn mire :/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •