me duhet nje mbyllje e bukur per letren qe kam shkruar per djalin(pershkrim i tij),e cila do lexohet para klases. he plakush mundesh?
me duhet nje mbyllje e bukur per letren qe kam shkruar per djalin(pershkrim i tij),e cila do lexohet para klases. he plakush mundesh?
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Doc tema eshte nenat pershkruajn femijet e tyre , mgjthse me duket nje teme e cuditcme per tu dhen
Fundi i letres :
Ky eshte vogelushi im qe e dua shume shume shume shume ...................
Jeto sot se neser nuk i dihet
hahah degjoni.
kete jave njeri nga cunat eshte star student.dmth gjithe javen ai do jete ne qender te vemendjes.neser ai do te prezantoj nje vizatim te tijin dhe do te lexojne nje leter te prindit i cili u tregon rreth te vecantave te femijes dhe ndonje situate per te qeshur.tani une keto i shkrujta te gjitha.me mbetet te shkruaj dy fjale per ti dhene fund letres.me mendje mendova vetem ta mbyllja me:- 'nje perqafim te gjitheve',por po marre dhe nje ide ketu midis jush ...![]()
Nje mbyllje trendy
Ju fola per djalin tim. Per mua ai eshte djali me i mire ne Bote. Ashtu sic eshte c'dokush nga ju per nenen e tij. Shpresoj qe te gjitha nenat tuaja te jene krenare per ju, ashtu sic jam une per tim bir.![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
jo te lutem..jo per nevoje....e meriton nje perqafim nga larg.....se nga afer ta dergoj tek ajo tema tjeter![]()
Krijoni Kontakt