Skam asnji beb,e perseri me pelqen ta lexoj kete teme![]()
Du te antaresohem ne klubin e mamave lol![]()
Skam asnji beb,e perseri me pelqen ta lexoj kete teme![]()
Du te antaresohem ne klubin e mamave lol![]()
Besoj se i plotesoj te gjitha
Cilat jane kushtet "mama " ?![]()
hahaha me qeset ky i imi i bon gjith vrima tu i honger .........reklamat sa ti mor te kutia i pari do ti provoi cuni ca shije kane eh o zot kurse po ti jap brei me luge e con koken menjane dhe po tia jap mezor e nxjerr se di se kur do filloi me ngrene tamam cuni im rrethoren sa e kom blere kot nuk rri don me ec vete koma doras ose me u mbajte ne krah shyqr nuk esht sh i rende se do me kepuste mesin
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lisa12 : 08-12-2011 mė 17:13
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
isha me djemte
takuam aniten ne nje kend lojrash, po luanin qe te tre
une me aniten ulur ne nje stol
ishim ulur pak si afer, vajza e anites na pa, erdhi e u ul midis neve
me beri nje fytyre >:.@ lol, qeshem............was so cute
e perqafuam lol
Apo jo anita?![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Ky mistreci Im ka fillu nga tricks. Lol. Bej te vesh kepucet sot, u detyrova I hoqa prape.Dicka me preku kemba. E ca gjeta? Karamale! Grrrrr, jam vone, mezi I vesha - Aaaaaa.... Prape ti heq?!. Ja kshu me vonon cdo mengjez Im bir. Ka raste ja dal te behem gati be kohe- Jo eshte e pamundur. Last second degjoj, sapo hap deren te dalim jashte - got to use the bathroom. eh. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Tu pa lajmet une ne pik te mengjesit,njeri nga cunat gjys pergjum...i ndiqte lajmet per inerci...
Ja ca femije te vegjel ne spital,semundje lekure,ambjent i ndotur....pas ktij lajmi direkt nje tjeter... dhurata ne prag viti ri per femijet me sindromin daun....
Flet cuni im i indinjuar....."po edhe une bera gjilpere,pse nuk me dhane dhurat" (e kishte fjalen per vaksinen qe beri para pak ditesh))
nga keto qe shkruani meshkujt qe te vegjel dalin te kene me shume fantazi
prisni sa te nisi te flase kjo e imja , po ne kthese do ja marre te gjithe meshkujve![]()
Krijoni Kontakt