Close
Faqja 79 prej 196 FillimFillim ... 2969777879808189129179 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 781 deri 790 prej 1960
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pasi beme detyrat, kemi dhe per te mesuar 10 spelling words per kete jave (test te premten). E vura ti shkruaj 10 here secilen qe ti fiksohen mire. I mbaroi, e mi tregoi.Ok i thashe tani lexoi 10 here secilen qe ti mbash mend . Ohhh * and his fake tears* gati. Me shkriu. Ok, bej 10 min pushim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 11-09-2012 mė 19:27
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Dua ta mesoj vajzen ne uturak ajo e merr uturakun dhe e ve ne koke.....kur e kane mesuar te dh... Ne uturak femijet tuaj
    hahahahahah
    te mite 2 vjet e gjys avash avash.por njeri e mesoi me shpejt, tjetri mesoi te tregonte por nuk ulej ne uturak,merte vet bebelinon dhe vinte e me kerkonte tia vendosja para se te bente k... dhe mbaronte pune ne kembe si kali...ehhhh

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Pasi beme detyrat, kemi dhe per te mesuar 10 spelling words per kete jave (test te premten). E vura ti shkruaj 10 here secilen qe ti fiksohen mire. I mbaroi, e mi tregoi.Ok i thashe tani lexoi 10 here secilen qe ti mbash mend . Ohhh * and his fake tears* gati. Me shkriu. Ok, bej 10 min pushim.
    obobob PINK.Te mite akoma skane filluar me detyra shtepie.sec ka nje program te cuditshem kjo shkolla e tyre.na dalt per hajer ishallah se u shkundem nga lesht(leket dmth)

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    varet nga programi qe kane Prude. Po juve duhet te kishit filluar me kohe se me cmbaj mend filluat dhe shkolle me pare. Po sic thashe varet nga pragrami shkollor qe kane per 1graders atje. Shkolla filloi dite te merkure ketu. So i bie qe detyrat dhe mesimet filluan sistematikisht te henen qe vijoi. Ne klase por dhe ne shtepi patjeter (ato qe u mesuan paradite ne shkolle, i perfeksionojne me detyrat e shtepise- ideja). Mbase atje bejne ne klase me shume, duhet te sjellin ne shtepi fletet/work qe kane bere. Keshtu dhe ti ke nje ide se cfare po bejne.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    hahahahahah
    te mite 2 vjet e gjys avash avash.por njeri e mesoi me shpejt, tjetri mesoi te tregonte por nuk ulej ne uturak,merte vet bebelinon dhe vinte e me kerkonte tia vendosja para se te bente k... dhe mbaronte pune ne kembe si kali...ehhhh
    Varet dhe nga femija. Ka femije qe jane gati qe 1 1/2 dhe te tjere qe nuk jane gati deri 3 vjec. Marya provoje por mos e shty shume nese nuk eshte gati. Streson femijen dhe veten. Ka femije qe qajne sa shikojne uturakun. Une te cunit e kisha dhe me muzike. kendonte kur femija urinonte, dhe prape cuni im e shikonte si dicka te tmerrshme. Ju deshen te pakten dy jave te ulej. Ne fillim stervite vetem te ulet, ta kete idene perse sherben. Gocat ne pergjithesi jane me te shkathta dhe i heqin pampersat para djemve.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Varet dhe nga femija. Ka femije qe jane gati qe 1 1/2 dhe te tjere qe nuk jane gati deri 3 vjec. Marya provoje por mos e shty shume nese nuk eshte gati. Streson femijen dhe veten. Ka femije qe qajne sa shikojne uturakun. Une te cunit e kisha dhe me muzike. kendonte kur femija urinonte, dhe prape cuni im e shikonte si dicka te tmerrshme. Ju deshen te pakten dy jave te ulej. Ne fillim stervite vetem te ulet, ta kete idene perse sherben. Gocat ne pergjithesi jane me te shkathta dhe i heqin pampersat para djemve.
    une me vajzen kam perdorur nje formule te tille:
    rreth moshes 11 muajshe e ulja ne mengjes ne uturak, e ben apo nuk e bente nuk kishte fare rendesi edhe ne darke para se te flinte...
    kur qellonte qe e bente ne uturak ne momentin qe une e ulja ne uturak, une e ngrija ne moment, nese nuk e bente e mbaja aty disa minuta edhe e ngrija...
    pas nje periudhe kohe vajza mesa duket e kuptoi se per cfare sherbente dhe pavaresisht se e bente ne pampers gjithe kohes e bente edhe ne uturak ne momentin qe une e ulja...
    duhet qe prinderit te kene shume vullnet ne kete pjese te procesit...
    goca ime e ka heq shpejt pampersin...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Per number 2 e kane me muzike triumfuese - ta ta ta na na. So funny .

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Dua ta mesoj vajzen ne uturak ajo e merr uturakun dhe e ve ne koke.....kur e kane mesuar te dh... Ne uturak femijet tuaj
    djali im 2.5 vjec. E di cfare ndihmon shume ka dvd te vecanta se si femijet te perdorin banjen vendosja disa here edhe do e shikosh sa do e ndihmoj. Femijet ne ket moshe nuk bejne cfare i thua por cfare shikojne.
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Jam shtrire me cunat dhe po shohim nje program per transplant zemre.jane sh kurioz.Flasin familjaret per eksperiencat e njerezve te tyre disa prej te cileve nuk rrojne me.Dhe filmimi jep nje varr, teksa ben komente per vdekjen e x personi.

Cuni djathtas me pyet: - e vrekosen ate?(nje mix midis varrosjes dhe groposjes)
    -cfare cfare e pyeta.
    E kuptoi qe se tha sakte dhe beri shpjegimin: e mbuluan me rere ate dhe i vune nje gur
    Cuni majtas nga gjithe kjo qe pa pyeti: po si u kthye njeriu ne gur?!....ndersa per pjeset qe tregonin qarkullimin e gjakut.... - ua ma.. gjaku po fluturon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 13-09-2012 mė 15:57

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Mos e streso gocen kot , kur ti mbushet mendja vete do filloi ta bej ne uturak ose direkt banjo ( ka ekstra pjese qe i shtohet WC me shkalle )

Marya gjithe jeten vete do e bej ujtin e holle dhe te trashe , jepi pak me shume kohe duro icik

ps. Kane dal disa uturak te lezetcem ne dyqan , kur ben femija ujtin e holl ja ben Bravo kur ben te trashin hurrra dhe duartokitje . Do te te kerdisi ick nga baterit po hecma ja vlen
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •