Close
Faqja 72 prej 196 FillimFillim ... 2262707172737482122172 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Une zakonisht fle me vajzen por per ta vene ne gjume ja le mamase qe ta ve , me mua terbon, do vetem te luaj , ndersa mami e shikon njehere venger dhe sus e ze gjumi menjehere, sleviz shume.
    Qe thoni ju mi gra , kur ishte me e vogel vajza gjthmon ja vija kete kengen ta degjonte, i pelqente tej mase , qeshte, duartrokiste, tani qe u rrit dhe kupton me shume sa del ujku ne skene iken me vrap me ulerima, dje ja vura ne darke pas ushqimit dhe sa doli ujku, ja futi nje ulerime dhe iku me vrap , filloi te qante me denese aq sa e nxorri gjithe ushqimin e darkes , u beme pis te gjithe , prap nderro, prap la, prap ushqe, papapa cfare ste pret , vetem nga nje imazh http://m.youtube.com/watch?v=uo2Hb6h4qe4
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Haha Marya dhe une keshtu , erdh nje dite vjerra e ma vuri ne gjume cunin e fjeti 2-3 her , ndersa me mua dhe hubbyn spyet fare , sidomos me te se un kam filluar te imitoj vjerren , ja mbuloj syte me carcaf edhe e luaj krevatin nja 5 min deri sa i dorezohet gjumit mishtleci ime

Mia e mbaja ne krah ca kohe po tani ska me .. tani e vej tek ajo karroca me rrota edhe ecen vet

Rexhiiii si e ke bukulosennn , thuaj qe shokun e ka mir esh rrit esh ber qun i gjattt yhyy lol

Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Ja le vajzes nganjehere ipadin, nganjehere se qe tani eshte addikte , dhe po merresha me gjera te tjera ku shikoj eshte nje loje me si tip mace qe te imiton kurflet, ej kur shikoj macja ishte bere me syze, me kepele , kishte blere aplikime te ndryshme, apo blene aplikime me lojra , ajo jep ok, ok dhe na e boshatisi kontin, ncncncnccn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Haha Marya dhe une keshtu , erdh nje dite vjerra e ma vuri ne gjume cunin e fjeti 2-3 her , ndersa me mua dhe hubbyn spyet fare , sidomos me te se un kam filluar te imitoj vjerren , ja mbuloj syte me carcaf edhe e luaj krevatin nja 5 min deri sa i dorezohet gjumit mishtleci ime

Mia e mbaja ne krah ca kohe po tani ska me .. tani e vej tek ajo karroca me rrota edhe ecen vet Rexhiiii si e ke bukulosennn , thuaj qe shokun e ka mir esh rrit esh ber qun i gjattt yhyy lol
    hahahah marshalla, vajza te falenderon qe po e ushqen mire shokun e jetes lol, sa me i gjate aq me i mir

kurse "embelsira" ime eshte e urrte e le ne dhome vetem dhe flet me veten e saj, di si ta "entertain" veten...ndryshe nga motra e madhe qe sme linte na lija as 1 minute vetem...thuaj djalit qe e ka vajzen akoma elegante lol...she is not packing those rolls damn it lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    njehere kur ishte vajza 4 vjec, po shkonim me pushime, me duket ne Turqi, nejse edhe gjithmone ne avione e leme ate te ulet nga dritarja...
    ate rradhe kur u nisem na qellon bileta ne mes te avionit tek dyert e emergjences. edhe vjen ajo stjuardesha edhe me thote qe vajzen nuk mund ta vini nga dritarja sepse ishte e ndaluar per femijet tek dritarja...
    hajde ti mbushje mendjen vajzes time, ajo filloi te qante, une duke i shpjeguar 1 ore arsyet, ajo qe nuk bindej, stjuardeshat dhe te gjithe duke na pritur neve, se nuk nisnin avionin pa u ndryshu vendi i vajzes me timin... hej zot cna gjeti, une edhe burri duke i shpjegu ajo nuk pranonte, me ne fund im shoq e merr hopa edhe e uli tek vendi i tij...e me ne fund u nis avioni... mbas 5 minutash kur me thote vajza, dua te shkoj ne banjo, mirpo nuk mund te ngrihesha se nuk ishte hequr sinjali per te hequr rripat e sigurimit ajo filloi te qante "dua te shkoj ne banjo" desha S'desha e mora vajzen hopa edhe u nisa per ne banjo, stjuardesha ma bente me dore medemek mos leviz nga vendi, mua truri skic as nuk e prisha terezine drejt e ne banjo sa bej te futem me vjen kjo stjuardesha edhe me thote, te lutem shko ulu ne vend se avioni eshte ne ngjitje, i them, urgjent mu largo nga dera e banjos se kam per ta ul gocen mu te kembet e tua ta beje cicin... ajo deshi s'deshi me la te hyja...
    nejse mbas gjithe ketij stresi kthehem nga banjo edhe ulem ne vend. edhe me pyet im shoq, bere fjale me stjuardeshen? edhe vajza i pergjigjet, po babi po, ne fakt vajza nuk kuptoi asgje se cfare thashe une me stjuardeshen se folem anglisht, por normal e kishte kuptuar nga mimika e fytyres qe kemi bere ne gjate debatit, edhe im shoq duke qeshur i thote, ashtu? po mami cfare i tha asaj stjuardeshes? vajza i thote, mami i tha qe lere vajzen time te beje cicin se te ngordha....
    aq kemi qesh qe te dy se si e sajoi ate fjali, na shkru fare...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hahahah marshalla, vajza te falenderon qe po e ushqen mire shokun e jetes lol, sa me i gjate aq me i mir

kurse "embelsira" ime eshte e urrte e le ne dhome vetem dhe flet me veten e saj, di si ta "entertain" veten...ndryshe nga motra e madhe qe sme linte na lija as 1 minute vetem...thuaj djalit qe e ka vajzen akoma elegante lol...she is not packing those rolls damn it lol
    ska gje se do behet modele , kshtu e duam

edhe ky i imi sdo te rrije vetem , e vetmja kohe qe mund te shijoj per veten eshte kur fle gjume .. si tani

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    me pyeti ēuni ne mengjes: "O mami po kur s'kishte fare fare njerez kishte ēukedra?(kuēedra )

Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Kisha vene lavatricen me rroba me ngjyre te graduar ne 40 grade, do dilnim dhe sa bej gati karrocen te dilnim goca po vinte verdalle rreth makines se larjes ,dalim dhe kthehemi pas dy oresh , makina punonte akoma, zakonisht ne ate lloj gradimi zgjat vetem nje ore, kur shikoj ajo kishte ndryshuar programin, i kishte vene ne temp 95 grade per dy ore e gjysem. u bene lecka rrobat. njengjyreshe te gjitha.....nncncncncnc

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Ndersa une Maria e gjeta nje mengjes celularin brenda gotes me uje qe u mbaja femijeve tek koka ne rast se pinin naten. E lash zberthyer gjith diten ne diell dhe shpetoi per cudi.

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Kisha vene lavatricen me rroba me ngjyre te graduar ne 40 grade, do dilnim dhe sa bej gati karrocen te dilnim goca po vinte verdalle rreth makines se larjes ,dalim dhe kthehemi pas dy oresh , makina punonte akoma, zakonisht ne ate lloj gradimi zgjat vetem nje ore, kur shikoj ajo kishte ndryshuar programin, i kishte vene ne temp 95 grade per dy ore e gjysem. u bene lecka rrobat. njengjyreshe te gjitha.....nncncncncnc
    mire qe nuk i ke lare me mace brenda thuaj...
    se njehere vajza ime futi macen ne lavatrice edhe macja gjeti ca carape aty brenda e filloi te lozte, vajza e pa qe po luante me corapet dhe erdhi me vrap te mua edhe me tha me fjalet gjysma gjysma se ishte e vogel: mami macja po lan carapet...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •