Close
Faqja 70 prej 196 FillimFillim ... 2060686970717280120170 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    oh kisha nje pyetje, si ju reagojn apo ju reagonin femijet tuaj kur ishin me te vegjel nese i drejtohej nje i panjohur?

kjo e imja ben si qen me turperon per zotin, njerzit i thojn "ohh so cute what is your name" ....kjo ja kthen me "ham ham ham" "...ose grrhhh"... :/
    Hahah te pakten hyn ne komunikim me ta.te mite kane qene dhe jane sh shperfilles.bicim pordhacesh.me vjen inat,por s'dua ti sforcoj se mos ndikoj per keq.
    Atje ku ndihen ne ambjent te njohur jane te lirshem.edhe une e vogel kam ardh pak me e ndrojtur me te rritur dhe te panjohur,ndersa ne ambjentin tim miqesor isha shpuze

Pink te vjen ti shtrydhesh, ashtu ne gjume per fantazite qe kane.T im qe ka sh fantazi ndryshe nga i vellai,me i vogel blinte vetem kukulla winks,dhe nje dite e gjej qe krahet e winksit i kishte ngjitur( me ndihmen e gjyshes se vet) mbi bluze te vet pas kurrizit,ndersa se fundmi ka filluar shkruan ne pantallona.e kapa te gjalle nje dite qe ujiste nje vazo me lule( te cilen ma thau se i hidhte uje vend e pa vend),ca ben aty i them.po ujis lulen time ma kthen,dhe me tregon qe kishte futur nen dhe ne vazo nje berthame pjeshke.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Haha rexhina cupa ime ul koken, ose fshihet pas meje kur i flet nje i panjohur. Cupa ime ka fiksim keto kasat ku hedhin leke per donation neper DD dhe McDonalds, lol. Kujton se po te hedhesh leke ne to po paguan per te blere. Sado qe mundohem t'ja shpjegoj prape ngulmon. Me kerkon leke ti hedhi atje. Njehere perdesh mi hodhi te gjitha leket cash qe kisha atje, lol, hahaha Kurse ne farmaci e la te forte. Atje e kishin si tip vazoje. Hodhi nje nickel, dhe u be gati te merrte nje dollar leter brenda vazos.
    Feelings change - memories don't.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    me shkrite me keto historire keep it comming ladies lol

quni ime akoma ska filluar nga keto .. cant wait ;-)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahaha mia so cute...un keto parat i kam vdekje nese shikoj femijet ti marrin ne duar, se me vjen ne mendje sesa veta e kan kapur etje...dhe behem paranoid

Eni si ma ke bukuroshin e vogel?
    vajza ime e vogel eshte all smiles, nuk eshte tip qe qesh me te madhe duhet tia forcosh qe te qeshi, ama buzeqeshjen ta jep shume kollaj...ta perkedhelesh ose ti flasesh me perkedheli, direkt buzeqeshia...l

my sweetheart
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 11-07-2012 mė 18:23
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Ooo sa vogelushe embel.ta kesh me jete Rexh.I rrezellin ajo fytura vogel me ato kica te vegjel.

Marshalah marshalah

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    flm prudence, si kan dal akoma dhembet thjesht eshte drita qe reflekton
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    changed my mind. lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 11-07-2012 mė 22:31

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    flm prudence, si kan dal akoma dhembet thjesht eshte drita qe reflekton

........................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Prudence me shkrive me; mami po Ha buke . Ne kete moshe cunat Jane drejt e drejt. Si ky I imi- jemi ne dyqan, njerez plot, e ngre zerin e me thote; mom I farted! Edhe njeri se degjoi, e prape do e thote
    ha-ha-ha .Sa vjec eshte o PINK .5 sikur te kam lexurar apo gaboJ..

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    hahaha mia so cute...un keto parat i kam vdekje nese shikoj femijet ti marrin ne duar, se me vjen ne mendje sesa veta e kan kapur etje...dhe behem paranoid

Eni si ma ke bukuroshin e vogel?
    vajza ime e vogel eshte all smiles, nuk eshte tip qe qesh me te madhe duhet tia forcosh qe te qeshi, ama buzeqeshjen ta jep shume kollaj...ta perkedhelesh ose ti flasesh me perkedheli, direkt buzeqeshia...l

my sweetheart
    mire e kam mire , 5 muajsh tani me ka lodh shume po cti besh .. its part of the fun
    po ti paske vene foto iii una se pash bukuloshen :-(

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •