I paske vene emer GPS it Pink? lol
oh Lori haha , une i kam pas thene emily ... thats cute your boy pinki
vajza me godet me forte dhe kur them "ouch" dhe e shikoj me verejtie, me ferkon krahun dhe me nje shikim keqardhse me thot "choli choli mami, xan xan" lol "sorry sorry, xhan xhan"...e bukura eshte qe e ben kete fytyre me cdo njeri qe godet lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nje shoqja time ka ne shtepi edhe vjerin me vjeren te cilet flene ne guzhine se atje eshte ngrohte
Cuni i saj eshte 5 vjec edhe zakonisht vete ne guzhine naten e pin uje
po nuk eshte djallezuar akoma,dje vete pin uje edhe nuk kthehet ne dhomen e tij por vete ne dhomen e shoqes time edhe i thote
mami gjushi ishte siper nenes
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Te henen vajza ime u rrezu ne shkalle per here te pare.Me iku nga dora, ra keq(ndoshta vetem mu mu duk ashtu) por shpetoi pa asnje gervishtje. Qau pak sekonda si duket nga frika dhe jo ngaqe i dhembi por une akoma se kam marre veten. E kam mendu qindra here kete gje ketyre diteve dhe sa here e mendoj me vie ne mend nje pyetje qe sguxoj ti shkoj deri ne fund: Po sikur...........?
AUTOCHTHONOUS
gjithe qef bej kafen e mengjesit kur goca ja ben eeeeeeeeeeee, eeeee
dhe kur ben keshtu don ta marresh ne krah dhe ashtu bera , nuk e di cfare beri por gota me kafe qe ishte ne tavoline fluturoi dhe muret tapeti, karriget qe ishin me material te bardhe i beri ***,
marye thashe mer fryme thelle dhe kaaaaaaaaaaalm, ndersa ajo qeshte dhe ja bente oplaaaaaaaa, oplaaaaaaaaa, ba ba
bonjour njollat tani
cdo dite djali im i vogel ben ndonje gje te re............shikonte motren e tij sot qe bente akrobatik dhe ai me pas me ato docka te vogla donte te bente rrotullime
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Krijoni Kontakt