Moj riduana a me bon syt mu a the diku qe je 20 vjec? Edhe paske dy fmi already tybesteefkullah lol i pac me jet ishalla
Moj riduana a me bon syt mu a the diku qe je 20 vjec? Edhe paske dy fmi already tybesteefkullah lol i pac me jet ishalla
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
ahhahaha derjanasi jemi keqkuptuar une jam 20 vjec dhe kam dy femij qe rris por nuk jane te miat i kam te motres time por per arsye familjare i kam une u kuptuam tani se sme ka lene mendja te jem mama qe tani![]()
ke te drejte pink,psh cuni im eshte 9 vjec dhe nuk din hile goca eshte 6 dhe shume hileqare.........dje ishte te dr dhemballes dhe ajo tha 2 ore nuk duhet me ngrene dhe kesaj nuk ju priste dhe shikonte gjithmone oren,kur papritur erdhi dhe me thirri mami shkoi ora 12 tani me lejohet te haje....kishte hipur lart dhe kish levizur akrepat e ores se murit....... une thuaj si iku ora kaq shpejt??
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Qe thoni ju bubushi im eshte 1 vjec tani... yeyyyy
Kur bej gjellen une, le menjane dhe nje tenxhere ekstra dhe nje lige druri, qe kur te perzjeje dhe te provoj gjellen une, te bej dhe ai me te tijen... Cdo dite nje gje e re, kjo ishte e bukura per sot.
Nje dite me pyet cuni 3vjec, babi sot cfare dite eshte i them e shtune, neser - e dill po pasneser e hene i them, po mire cili planet eshte e shtuna![]()
sa i zgjuar
goca ime afersisht 6 muajshe me ne fund arriti ti fus gishtat e kembeve ne goje
tani c'do gje do ta fuse ne goje, nganjehere fut doren te tere ne goje , por e fut aq thelle sa provokon vjelljen dhe kur ndodh kjo nuk di ta nxjerre vete doren nga goja , duhet t'ja nxjerr une se te jete per te i nxjerr zorret.
degjojme shpesh kenge per femije ne pc dhe kur mbaron kenga fillon e qellon me kembe pc,
sa jemi ne shtepi duhet te merresh me te dhe po nuk e pe ne sy qan, qetesohet vetem kur e nxjerr shetitje , menjehere e ze gjumi , por do gjithe kohes karroca te jete ne levizje se kur ndaloj ne semafore ajo ashtu pergjumesh ja ben
eeeeeeeeeeee, eeeeee, dmth ec, ec mos ndalo
hajdo ti deshifrosh femijet![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 16-10-2011 mė 01:36
hahah marya shume e lezecme...vajza ime degjon kur ne i themi "bravo" per dicka qe ne duam qe ajo te bej, dhe kjo perdor te njejten metod kur bejm ne dicka qe ajo deshiron, si pshm kur do te shkoj tek parku, me duartroket dhe me thot "bavo mami" kur un jam duke u pergatitur qe te dalim tek kendi lojrave, si pshm jam duke veshur corapet me thot "lapet mami? bavo mami bavo" lol, pastaj marr kepucet, "mole tapat mami? bavooo" lol me shkrin
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Njeri nga cunat e mi me thote se ne kopesht nuk flet dot anglisht,sepse ai di te flase vetem SHQIPERISHT....
Ndersa tjetri ...faleminderit e thote SHAMEDEMIT.....dhe kur i kembngul qe rojen tek porta e kopshtit ta pershendes mirmengjes....ai vetem me koken drejt e duart ne xhepa i thote CKEMI...
![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Kur dal me makine, qe shkoj diku qe skam qene me pare, perdor GPS . Po ajo 'femra' ka nje ze aq acarues, sa me acaron cunin shume (oh not again ben ai). Kthehu majtas, pastaj djathtas, edhe pak mos u merzit se po arrin............ me ne fund arrite ne destinacion thote (mbas kush e di sa kohesh lol). Kur thote ate fjaline e fundit, cuni im gezon. Yeah!!
Sot, duke drive prape, cuni happy se nuk ja kisha nevojen Lorit, kur arritem- me zerin si Lori, imiton shume kshu- "arritem ne destinacion". Me shkriu. He was making fun of me !![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt