Enush te te rroj bebi sa maletspaske bere baby shower keshtu qe te paskan ngelur pa te ardhur cd me muzike per bebin .
vajze ne mos gaboj eee ??
urime sexy mama
Enush te te rroj bebi sa maletspaske bere baby shower keshtu qe te paskan ngelur pa te ardhur cd me muzike per bebin .
vajze ne mos gaboj eee ??
urime sexy mama
flm marya haha ti po qe paske alamet repertori... anita flm gjithashtu
alnosa flm per komplimentinjo baby shower sbera ne fakt se jam larg per momentin ...
se paskam harruar te them .... e kam qun qun gushpullum :-))))))
Urime Eni dhe cunit i uroje te rritet i shendetcem dhe i lumtur :-)))
Jeto sot se neser nuk i dihet
harrova te them urime gjitheashtu Eni, te jet shendosh e mire, dhe shpresoj se kjo jave a pare ska qen torture nga mungesa e gjumit
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
flm Izadora dhe Rexhina
sa per gjume uhuhuhu lere mos e pyet po tani jam mesuar pak a shume ... flej diten qe te rrij naten![]()
nuk diskutohet qe do i kendosh, ska rendesi zeri si e ke lol, por mire eshte ato 2-3 muajt e para ti vesh ne sfond gjate dites kur fle dhe muzike klasike . Ndikon mire ne trurin e tyre, plus kur te rriten shanset per te pelqyer muziken do jene te medha. LOL.
Une 1 kenge dija, di. Ate i kendoja laj-thaj.
fli zemra ime, fli
o qerpik flori
fli me driten e henes
dhe me endrra ne gji.
pastaj filloja prape
i nderroja fjalet, psh fli shpirti im fli
e me rradhe gjithe fjalet perkedhelese. lol
po dhe muzike klasike- ka degjuar perdite per 3 muaj rresht.
jane shume relaksuese, qetesuese.Perla muzikore.
Ju grate e martume ngelet neper forume..
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
S'ju gjendet karari juve meshkujve.![]()
Feelings change - memories don't.
uf mi gra, c'po me ben kjo cupa ime
me torturon me gjumin, bej ta ve ne krevatin e saj ngrihet ne kembe dhe me ate syte e rrumbullaket sikur me thote me te vertete e ke?apo ben shaka, pa merrme tek krevati yt dhe une e marr , vecse ajo i bie krevatit kryq e terthor, dy ore qe ta ze gjumi , me thahet goja nga te kenduarit.
Me ne fund e ze gjumi dhe tere naten leviz aq shume dhe me jep shkelma , ne mengjes tek jasteku gjej kembet e saj![]()
identik esht dhe cuni im vetem sbuluar fle dhe te kembet e gjej gjithmone ne mengjes po qe se nuk me zgjon ai mua..............per ta vene ne darke ne gjume e ka burri turnin se ai flen vetem me muzik dhe popullore ka qef,3 here e perserit po ate kenge dhe ja u palos,mua darka me duhet per dy te tjeret,mesimet,dush dhe me i dhene te hajne esht gjthcka e programuar pastaj shofim nje film se bashku deri sa ato flejne
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Krijoni Kontakt