Une ska shume se e lashe ne shkolle. Vu vu . Tani do enjoy ca qetesi. Peace .. Deri sa e lashe, nuk mbaruan porosite. Deri sa hyri Brenda. Biles ja perseris me numra- number 3 kush eshte e pyes?! Looool.
Une ska shume se e lashe ne shkolle. Vu vu . Tani do enjoy ca qetesi. Peace .. Deri sa e lashe, nuk mbaruan porosite. Deri sa hyri Brenda. Biles ja perseris me numra- number 3 kush eshte e pyes?! Looool.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
urime, urime, urime ilirian
e pac me jete,
na fal per diskriminimin, ishte e paqellishme, po duke ditur se mamate jane ato qe flasin me shume mendova ta quaja keshtu, po propozoj ta nderrojne titullin ta vejne klubi i prinderve
edhe ne kete moshe ke c(te tregosh, kur ben gagaga,
une mbaj mend kur ishte ne kete moshe e kisha vene ne tavolinen ku nderohe dhe ulem per momentin te marr dicka tek sirtari i fundit dhe kur ndjej qe koka me qullet
c'do gje qe bejne per here te pare eshte mahnitese
tani per tani c'me shqeteson se vajza vajti 9 muajshe dhe ka ngel vetem me dy dhembe![]()
Ska gje. Para ca ditesh isha te nje kushja ime , cuni I Ben 1 vjec tani ne shkurt, as nje dhemb ska.. Cunit Tim I Dolen 5 muajsh- edhe filluan ti nderrohen qe 4 vjec. 2 qe I Kane Rene kohet e fundit, lart- spo shoh ti dalin.
( ato dhembet sikur te ndryshojne ca, sidomos kur qesh: edhe I them, I imi je ti? I joti jam thote. Lol)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 20-01-2012 mė 12:12
U sharap! Listen to me!![]()
derjo te erdhi koha dhe ty, shpejt gje nje nuse, para se te mbushesh 30 vjec![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
kam shum kerkesa un lol asht veshtir me e gjet sikur e du vete lol
po im trying rexho im trying lol ahahahahah
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt