Close
Faqja 21 prej 196 FillimFillim ... 1119202122233171121 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 1960
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une ska shume se e lashe ne shkolle. Vu vu . Tani do enjoy ca qetesi. Peace . . Deri sa e lashe, nuk mbaruan porosite. Deri sa hyri Brenda. Biles ja perseris me numra- number 3 kush eshte e pyes?! Looool.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    pashe nje emision ku tregonte femije te moshes 3 - 4 vjec ne kopesht.
    Ishte interesant si silleshin femijet, vajzat qe te vogla te ndara ne grupe dhe kishte nje lider ne c'do grup, por ajo qe me beri pershtypje ishte momenti kur edukatori nisi tu tregonte nje perralle dhe imitonte zerat e kafsheve,
    nga njera ane ishin djemte qe degjonin me gojen hapur te gjithe dhe nga ana tjeter vajzat, njera me gishtat ne hunde dhe hante qurrat, tjetra kruante veshet, tjetra duke luajtur me tuf flokesh dhe tjetra me gishtin ne goje kushedi se ku u fluturonte mendja
    i don't know pro kjo e imja vdes te degjoj apo te imitoj kafshet lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Ka me t'dhi n'qafe e nuk ka me t'u degju zani as ciu o derjans : ). Po ndryshojshin gjonat. lol

Po flas prej eksperiences . Jam bo babe qe gati 4 muaj, keshtu qe kam kompetenca te plotfuqishme.

Ku eshte nje teme me pics te femijeve?...se nuk e pashe. E gjitha cfar gjeta ishte kjo teme diskriminuese per gjinine mashkullore "Klubi i mamave..."!!!
    Ku mbeten baballaret e perkushtuar 101%? . (te persh. Marya ; ) )

P.s. Ju pershendes gjithe forumin vrag e vi . Do te mungoj ne forum deri sa te me rritet vajza edhe pak (1 vjeq) , pastaj do te lexoni mrekullira per bemat e saj lol...nese jemi shendosh e mire, gjithone : )
    congratz dhe baballaret jan te mirepritur sigurisht te ndajn brockullat e femijve te tyre gjitheashtu

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Ka me t'dhi n'qafe e nuk ka me t'u degju zani as ciu o derjans . Po ndryshojshin gjonat. lol

Po flas prej eksperiences Jam bo babe qe gati 4 muaj, keshtu qe kam kompetenca te plotfuqishme.

Ku eshte nje teme me pics te femijeve?...se nuk e pashe. E gjitha cfar gjeta ishte kjo teme diskriminuese per gjinine mashkullore "Klubi i mamave..."!!!
    Ku mbeten baballaret e perkushtuar 101%? (te persh. Marya

P.s. Ju pershendes gjithe forumin vrag e vi Do te mungoj ne forum deri sa te me rritet vajza edhe pak (1 vjeq) , pastaj do te lexoni mrekullira per bemat e saj lol...nese jemi shendosh e mire, gjithone :
    urime, urime, urime ilirian
    e pac me jete,
    na fal per diskriminimin, ishte e paqellishme, po duke ditur se mamate jane ato qe flasin me shume mendova ta quaja keshtu, po propozoj ta nderrojne titullin ta vejne klubi i prinderve

edhe ne kete moshe ke c(te tregosh, kur ben gagaga,
    une mbaj mend kur ishte ne kete moshe e kisha vene ne tavolinen ku nderohe dhe ulem per momentin te marr dicka tek sirtari i fundit dhe kur ndjej qe koka me qullet
    c'do gje qe bejne per here te pare eshte mahnitese

tani per tani c'me shqeteson se vajza vajti 9 muajshe dhe ka ngel vetem me dy dhembe

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ska gje. Para ca ditesh isha te nje kushja ime , cuni I Ben 1 vjec tani ne shkurt, as nje dhemb ska. . Cunit Tim I Dolen 5 muajsh- edhe filluan ti nderrohen qe 4 vjec. 2 qe I Kane Rene kohet e fundit, lart- spo shoh ti dalin. ( ato dhembet sikur te ndryshojne ca, sidomos kur qesh: edhe I them, I imi je ti? I joti jam thote. Lol)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 20-01-2012 mė 12:12

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ka me t'dhi n'qafe e nuk ka me t'u degju zani as ciu o derjans : ). Po ndryshojshin gjonat. lol

Po flas prej eksperiences . Jam bo babe qe gati 4 muaj, keshtu qe kam kompetenca te plotfuqishme.

Ku mbeten baballaret e perkushtuar 101%? . (te persh. Marya ; ) )

P.s. Ju pershendes gjithe forumin vrag e vi . Do te mungoj ne forum deri sa te me rritet vajza edhe pak (1 vjeq) , pastaj do te lexoni mrekullira per bemat e saj lol...nese jemi shendosh e mire, gjithone : )
    ahahahahahah a thu a? sma merr menja lol

ty te te rritet me bab e nan e vec te mira past ishalla. Urime per detyrn e re e me i djal heren tjeter lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Illyrian, mire I the - ka me dhi nqafe e ska me u ndje hic! More vesht o derjans kokemushka . Kot nuk thoshte dhe Vani I famshem; ate qe ta Ben femija sta Ben as perendia. Eshte pika jote me e dobet. Welcome to the club Illyrian Rex! lol
    sharap PINK lol

not gonna happen

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    U sharap! Listen to me!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    derjo te erdhi koha dhe ty, shpejt gje nje nuse, para se te mbushesh 30 vjec

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    kam shum kerkesa un lol asht veshtir me e gjet sikur e du vete lol

po im trying rexho im trying lol ahahahahah

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •