ai nuk po qan thjesht ben ashtu qe ti plotesohen tekat nemom kur personi qe i intereson nuk eshte aty ai pushon hehehehhe politakn jan kta femjet e sotem
ai nuk po qan thjesht ben ashtu qe ti plotesohen tekat nemom kur personi qe i intereson nuk eshte aty ai pushon hehehehhe politakn jan kta femjet e sotem
mund te te thoja: "tere femijet e botes", por nuk besoj se do e ndjeje...![]()
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
nuk po e kuptoj cfare do te thuash gjithsesi
Po them qe femijeve te sotem u mesome shume gjera por jane aq te zjaur sa edhe ne na len me goje hapur rasti i femijes ne video nuk mund te them qe jan familja qe e meson te till por eshte tipi femijes i till.Une kam vajzat qe megjithse i mesoj te jene femij te dukuar tamam,vjen nje moment dhe i shoh tek thon fjale ose bejne veprime qe na len me gojen hapur te gjithve prandaj nuk mund te themi qe femijet bejne si i mesojme ne
doja te thoja: jam femije...
me "mesuar" nuk nenkuptova mesim shkolle si p.sh. une te them keshtu e ti ben keshtu. nenkuptova "i behesh shembull" si p.sh. une bej keshtu e ti ben keshtu. femija percepton dhe ia pershtat sjelljen asaj qe thith nga ambjenti i jashtem, pra nga ajo qe ishte aty para tij.
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
ja zemrat e mia kur ja tek te luajne si mace ska njeri qe i ndalon
![]()
hahah Marya, me vertet flas shume per vajzen, por sic thon kur ke femije, me shume flet per femijet e tu sesa veten
te jemi ne temevajza ime vdes te imitoj kushuririn e saj, se kam problem ama nipcia ju ngul nje fjal e keqe anglisht qe degjoj nje dite ne televizor dhe nuk ndalon ta thot sa here qe nevrikoset, dhe kjo e imia filloj ta kapi kete fjal dhe e perdor nganjehere, sadoqe i bertas i jap disa dacka, prap e thot....dje ne park nje djal i vogel shume simpatik, po i qepej nga mbrapa dhe po bente gara me te kush perdorte kendin e lojrave me perpara, kjo nga inati qe i dilte perpara, ter inat e shan...obobo u bera flak e kuqe se kishte dhe maman e tij afer :/
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Te hysh ne boten e tyre eshte me e lehte se t'u imponosh boten tende...
Krijoni Kontakt