Close
Faqja 172 prej 196 FillimFillim ... 72122162170171172173174182 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,711 deri 1,720 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Pėr: Klubi i mamave. Brockullat e zogjve tane;)

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Te ka rrejt Babi mi Broken. 3muajshe thote. Lol
    po edhe ka mundesi po ta lesh gjithe diten ne uturak,
    shaka broken
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Kur eshte puna te pampersi ,cka e ka degju nje storje une do plasni se qeshuri ,isha te halla dhe aty ishte edhe kunata e saj ,ajo filloi te levdonte djalin e saj se sa i mencur ishte saqe ku ishte 5-6 muajsh nuk duronte dot pampersin ,tha qajke djali hiq pa ndal ,nuk lame mjek pa vizituar e analiza pa bere ne Kosove por asgje ,te gjitha analizat i dilnin mire derisa sa e derguam ne Shkup dhe atje e "zbuluan" shkakun e qarjes se tij ,mjeku atje ju kishte thene qe djali ska asgje por eshte aq krenar sa se duronte te ishte me pampers
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Kur eshte puna te pampersi ,cka e ka degju nje storje une do plasni se qeshuri ,isha te halla dhe aty ishte edhe kunata e saj ,ajo filloi te levdonte djalin e saj se sa i mencur ishte saqe ku ishte 5-6 muajsh nuk duronte dot pampersin ,tha qajke djali hiq pa ndal ,nuk lame mjek pa vizituar e analiza pa bere ne Kosove por asgje ,te gjitha analizat i dilnin mire derisa sa e derguam ne Shkup dhe atje e "zbuluan" shkakun e qarjes se tij ,mjeku atje ju kishte thene qe djali ska asgje por eshte aq krenar sa se duronte te ishte me pampers
    Ky djali Vlonjat kėshtu ?!
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Une nuk do flisja kaq me siguri sa flet ti. Dhe mund te te sjell plot artikuj qe deshmojne te kunderten... Por kur ti teegohesh kokeforte e s'do te besosh s'me le alternative tjeter vecse te them ok si te duash amici come prima
    Broken jo se s'duam te te besojme por eshte e pamundur. Si e kontrollon ujin e holle apo te trashin femija ne ate moshe? Si eshte i vetdijshem nese prindi nuk e nderron? Femija ne ate moshe nuk reagon akoma mire ndaj zhurmave, sapo ka filluar te dalloje qarte fytyrat , e ben levizje te limituara e jokordinuara te duarve, kembeve, e jo me te kuptoje nje koncept te veshtire sic eshte kontrolli i te dalit jashte. Pa filluar te eci as behet fjale te kete kontroll te te dalit. Mosha me e heret qe kam pare eshte pak mbi 1 vjec dhe prape eshte shume heret, kryesisht femijet qe fillojne ecin qe 10 muajsh
    Prinderit e tu duhet te te kene nderruar shume shpesh. Normalisht femijet nderrohen cdo 2 ore. Ky mund te jete i vetmi shpjegim. Kur te behesh prind vet besoj se do e kesh me te qarte cdo te thote te kesh nje femije ne ate moshe dhe cfare eshte i afte te beje. Ne ate moshe te duket shume dhe po te te buzeqeshi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 15-04-2014 mė 13:58
    Feelings change - memories don't.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

sigurisht qe organizoheshin sipas orarit dhe qe ishin prezent aty kur une kisha nevoje. nepermjet reflekseve arrihet, une e shprehja nepermjet tingujve te fituara nga reflekset... nejse..me iku deshira per t'u shpjeguar me shume...

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Kur te behesh prind vet besoj se do e kesh me te qarte cdo te thote te kesh nje femije ne ate moshe dhe cfare eshte i afte te beje. Ne ate moshe te duket shume dhe po te te buzeqeshi.
    jo po t'i them prinderve tani qe ju keni enderruar gjithcka dhe s'ka qene e vertete. se keshtu do forumi

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    jo po t'i them prinderve tani qe ju keni enderruar gjithcka dhe s'ka qene e vertete. se keshtu do forumi
    Po ja me thuaj si ja beje kur te vinte per te dale? Qaje dhe ata e kuptonin? Ka femije qe qajne kur lagen nuk e durojne dot pampersin e njome, por para as behet fjale.
    Te me falesh broken por nuk ka se si te jete e mundur. Ti pyeti prinderit dhe njehere se mund te jesh gabuar.

Mia ashtu edhe dy kusheriret e mi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 15-04-2014 mė 14:40

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Po ja me thuaj si ja beje kur te vinte per te dale? Qaje dhe ata e kuptonin? Ka femije qe qajne kur lagen nuk e durojne dot pampersin e njome, por para as behet fjale.
    Te me falesh broken por nuk ka se si te jete e mundur. Ti pyeti prinderit dhe njehere se mund te jesh gabuar.
    bobo c'me gjeti. une them keshtu eshte, ti jo kur me vinte per te dale, beja "gh gh gh" dicka e tille e gjithmone njesoj, sepse keshtu me kishte mesuar babi (dmth imitoja ate qe degjoja nga babi) ne momentin kur pritej qe une, pasi me kishin ushqyer, mund te dilja jashte..me merrte hopa e me vinte per te dale jashte... dhe e perseriste kete gje derisa mesova refleksin.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Qe thua ti Zoteria femijet e mi sa u jap une puthjen e naten e mires pa te cilen si ze gjumi, thone. "Dua uje!" Para as behet fjale te kujtohen. ehhh!

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar mia@ pėr postimin:

symphony (16-04-2014)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •