Close
Faqja 159 prej 196 FillimFillim ... 59109149157158159160161169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,581 deri 1,590 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Pėr: Klubi i mamave. Brockullat e zogjve tane;)

ket moment, nga banja, bertet njeri: "mbarova", meqe une po shkruj ktu i them tim shoqi...shko merru pak me te , nderkohe cuni tj. flet nga ana tj....dua te shkoj dhe une ne banje....ne kete lloj situate, im shoq komenton "oo une e kam ne gryk", po fliste qe,skishte pak qe kishte darkuar e s'mund ta bente kete sherbim.....kur djali qe po zinte radhen per ne tualet e degjon.....vazhdon biseden " oo une e kam ne barke"....
    se mora vesh si i kishte perkyhyer fjalet e te atit.

hahahah e prisha pak ambjentin he
    sorry very much
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Cudi?

...lol

Po Beja shaka gje une?

Cudi per mua. Ti je sh ok ne konstatim.

Gezuar Krishtlindjet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

kete vit xhaxhai dhe halla e vajzave qe jetojn ne nje shtet tjeter vendosen te dergonin dhurata te pa paketuara...xhaxhai i tyre kishte derguar direkt nga amazon nje kuti plot me dhurata....pertova te bleja me shume wrapping paper per secilat, plus si tha dhe mia ku ke kohe me femijet ne shtepi...keshtuqe vetem mbulova kutine e madhe
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

milk&chocolate chip cookies per Santen. Aq beson ky cuni im ne magjik, sa dhe goten e ka mbush plot.

aq excited eshte sa me shastisi koken sot. aq dhurata i kam blere dhe une, lashe leshte, i mean dollaret n'dyqan per ate. lol

merry christmas ladies, ju sjellte Santa shume dhurata.
    mos harroj t'mbush xmas stocking sot me candy . se gjithmone harron 'santa' me i mbush ato.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 24-12-2013 mė 22:18
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

5. 2 antarėt mė poshtė falenderuan PINK pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

Marya (25-12-2013),mia@ (02-01-2014)

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    milk&chocolate chip cookies per Santen. Aq beson ky cuni im ne magjik, sa dhe goten e ka mbush plot.

aq excited eshte sa me shastisi koken sot. aq dhurata i kam blere dhe une, lashe leshte, i mean dollaret n'dyqan per ate. lol

merry christmas ladies, ju sjellte Santa shume dhurata.
    mos harroj t'mbush xmas stocking sot me candy . se gjithmone harron 'santa' me i mbush ato.

Te te lexonte ALI G, pink do te thonte sot si mbretereshes,

Shaved baby?..

Respect...lol

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Marie!

Mikes time i ra vajza pilaf mbi nje pasqyre e karike tualeti.

Qe thoni ju, u shkunda nga dhuratat kete vit.NUk e di pse e mora me kaq qejf, harxha plot bera, por ndjeja qe doja ta beja kete gje.Me duket vetja njeri sh i mire sepse kuptoja qe po te
    di ai ceshte nami
    ashtu mendoja ti bleja, ose nje bebe loder me instrumente guzhine, por meqe dalim gjithmon me te sa hyme ne dyqan ajo shkon edhe e zghedh vete lodren, po zgjodhi dicka te ndahesh ne kater po nuk ja heq dot nga dora, e merr dhe me vrap shkon aty ku paguhet dhe si perfundim zgjodhi nje cante ku ishte lego por per femije mbi 5 vjece.
    Vajtem ne shtepi e ndertuam se bashku , ishte interesante, pastaj ja fshehem se kishte shume pjese te imeta, te rrezikshme per te.

plakut te vitit te ri thote kapu, plaku i them une , jo kapu ja ben ajo.
    Gezuar te gjitheve per krishtelindjen, pacit lumturi, shendet ne familje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 25-12-2013 mė 09:19
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Me ne fund! Femijet u zgjuan qe me nate. Benin zhurme ne dhomen e tyre. S 'u ndjeva. Kishin hapur dhuratat. Me erdhi per te qesh me cunin. Nje shoqja ime i kishte dhene nje coloring book. Mami me tha, " Coloring book, really?!" Se ke nga une i thashe, haha Cuni ka heq dore nga coloring books qe tre vjec.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Marya me femijet e vegjel s'ja vlen te shkosh neper dyqane. Te kerkojne dicka, dhe sa vejne atje blejne dicka tjeter kot pa lidhje. U pelqen figura dhe kaq mjafton per ta. Edhe pse brenda ka dicka qe se pelqejne apo s'luajne me te. Harxhim lekesh.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Marya me femijet e vegjel s'ja vlen te shkosh neper dyqane. Te kerkojne dicka, dhe sa vejne atje blejne dicka tjeter kot pa lidhje. U pelqen figura dhe kaq mjafton per ta. Edhe pse brenda ka dicka qe se pelqejne apo s'luajne me te. Harxhim lekesh.
    cti besh, rendesi ka ta terheqi, te luaje me shume se nje here

nganjehere e terheqin ca gjera qe habitem, sot kishte marre nje filxhan me uje , letren higjienike dhe e priste copa copa , e njomte tek filxhani dhe pastaj perpiqej ta fuste ne nje shishe vaji qe ishte bosh, uji i rridhte pik, qyll ma beri dhomen, e pashe qe ishte shume e perqendruar se e ka zakon kur e terheq dicka shume vepron duke e nxjerre pak gjuhen,
    i mbaroi uji , shkon dhe e mbush prap, ime me mendonte se ajo e donte per ta pire dhe ja mbushte filxhanin plot, kjo gjithe qef , keput letra, i lagte i fuste ne shishe , kur shkon per te treten here te mbushe filxhanin , mamaja nuk do tja mbush filxhanin dhe kjo fillon e ben sikur kollitet , gjoja sikur po mbytet , mami u goca po mbytet, shpejt tja mbush filxhanin me uje se u mbyt, kjo e merr dhe vjen githe qef te vazhdoje lojen e saj..
    ska bere tre vjece dhe qe tani me hile…...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 25-12-2013 mė 10:32
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Qe ta vazhdoj ku e lashe....I them Tim shoqi die je dark.....merri pak me lezet nga dhoma, sa te boshatis gotten e qumshtit, sepse femijet ngelen pas deres se ballkonit. I mori ai, une vrap te hap pa zhurme grilen,hop celsin ngadal, dorezen me kujdes te madh,...hopa ne ballkon, kafshoj nje biskot e le ne pjat, te tjerat I mora ne dore(kohe skisha sh), qumshin se kam sh qejf, plus qe ishte bere kallkan ne ballkon...e rekellije me nje fryme deri ne piken e fundit......hyj brenda dhe ne urgjenc mbyll grilen.

Treshja mbriti ne dhome.Te ishin me te rritur,do kuptonin fytyren time si te kapur mat,por shyqyr qe mund tua hedh akoma

Me erdhi nje IDE , I bej shenj Tim shoqi ti marri prap, ai behet ca nevrik, une e shoh me ngulm( asnje fjale), ai I merr serisht....une vrap marr pak qumeht, dal serisht ne ballkon dhe derdh disa pika.Do dukej me origjinal keshtu. Ok, mbarova.

Me Von ata spo kontrollonin me. Hajt u tha I ati, shikoni ka ardh a Jo, dhe shkoni te flini.Ashtu bene.Vec te shikonit sa u emocionuan...edhe une bashke me ta.

Pastaj dolen te metat e planit.
    -paska marre gotten, thane cunat
    - epo, epo, se pi dot njeheresh ai. U them
    - po kartolinat si ka marre?
    O te Morri e Mira I them vetes
    Vetem ushqimin per energji, ua kthej...do I ket lexuar e do vi kur te jemi ne gjume, per lodrat, vazhdoj une.

Ok. Besuan, u emocionuan, ai dyshusi e hodhi nje fjal ashtu ne te kaluar " po mund ta kesh bere dhe ti"

-Kur? Une isha ktu me ju?

Aq, kaloi, qe ne mengjes e tani...monto Lego e monto playmobil

P.s pasi I zuri gjumi,nxorra gotten ne ballkon dhe fsheha kartolinat

O nene o nene....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 25-12-2013 mė 10:21

12. 2 antarėt mė poshtė falenderuan Prudence pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

Marya (25-12-2013),skender76 (25-12-2013)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •