Close
Faqja 15 prej 196 FillimFillim ... 513141516172565115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Pink po erdhe ne florida te keshilloj te blesh tiket me express pass tek Universal Studio Theme Park, ka dhe Spiderman ride bera kaq shume qef heren e para qe shkova, sadoqe sme pelqente pritja
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Nuk ka dite per te ikur ne Disney se perher plot eshte , kam provuar pothuaj te gjitha ditet.....
    Ka loja qe kane FAST PASS , ( nese nuk e keni vene re ) te jep nje orar psh nga ora 5 deri ne
    5 e gjys qe duhet te paraqitesh ke loja, deri ne oren e duhur mund te besh lojra qe behen
    me shpjet ... Vertet me femije eshte horror, heren e pare qe ikem, pritem 70 min dhe ēunin e zuri gjumi ne krah aq u lodh ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    kjo eshte nje me fun dhe scary per mua. e kam hyp cunin me zorr, edhe disa veta ne nje, puna eshte se heren e pare u ulem jo mire, jo te balancuar sipas peshave... omg, mire qe sdolem me b*c perpjete aty poshte .
    but i like to take risks. aty eshte dhe bukuria. i love water parks. loool
    une vajzen e cova tek Wet n Wild, dhe beri kaq shume qejf, sa ato 2-3 minuta video qe morra gjithemone gezohet kur e shikon dhe bertet "lutin lutin" lol "lojrat"...por smund te bente rides me ne si adults meqe nuk harrinte gjatesin e duhur, mezi sa pres te arrij vitin tjeter tepakten, se e di qe vdes per keto water parks

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    http://www.greatwolf.com/

indoor water park per tani ne dimer, ka location te ndryshme. Mbase ju pelqen. Eshte great eksperience per kids.

http://www.medievaltimes.com/

show dhe dinner at mediavel times, te con mbrapsht ne kohe. Great for kids.

or spiderman ne broadway.. turn off the dark. amazing.
    http://spidermanonbroadway.marvel.com/mobilesplash
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Bera peshk 2 dite te weekendit. Te shtunen salmon- e luta cunin; provoje se eshte yum yum- no no no, I don't eat fish! Dje bera tilapia Fileto ( meqe weekendin e kena zyrtarisht sea food), e meqe e dija (lol) qe ai nuk ha fish, I thashe hajde ha chicken! Erdhi me vrap. Tek e tek e hengri te gjithe. Ne fund I thashe- Congrats, u just ate fish! What ?! Nooooo I don't eat fish?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 09-01-2012 mė 13:15

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

nqs ju merr ndonje numer i panjohur dhe degjoni ndonje ze femije ose qetesi aman mos u stresoni dhe mos e zgjatni shume se do jete kjo e imja, me nxorri deficit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahahs marya me vone do ta marri nga dora sa te degjoj zilen...un duhet te bej gare me vajzen se vrapon te marri celularin dhe e hap vet duke then :aloooo....nena?"

ju mamat e tjera cfare ju acaron me shume tek femijet...mua fakti qe futet neper kemb....shkoj te laj duart neper kemb...te bej enetn neprr kemb, te laj rrobat again neper kemb...sa here jam penguar apo shtytur pa dashje ufff esshte sikur te kesh nje mace te vogel qe se shikon dhe e shkel pa dashje :/

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hahahs marya me vone do ta marri nga dora sa te degjoj zilen...un duhet te bej gare me vajzen se vrapon te marri celularin dhe e hap vet duke then :aloooo....nena?"

ju mamat e tjera cfare ju acaron me shume tek femijet...mua fakti qe futet neper kemb....shkoj te laj duart neper kemb...te bej enetn neprr kemb, te laj rrobat again neper kemb...sa here jam penguar apo shtytur pa dashje ufff esshte sikur te kesh nje mace te vogel qe se shikon dhe e shkel pa dashje :/

hiiii regina une nje dite kujtova se me eshte prishur lavatricja se mi kishte lene rrobat e pa thara e vura ne centrifuge dhe ja u rregullua,kur shof te nesermen cuni tu shtyp butonat...........e kapa me presh ne dore tani dera me celes
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    hiiii regina une nje dite kujtova se me eshte prishur lavatricja se mi kishte lene rrobat e pa thara e vura ne centrifuge dhe ja u rregullua,kur shof te nesermen cuni tu shtyp butonat...........e kapa me presh ne dore tani dera me celes
    hahahah shyqyr qe nuk harrin dote butonat se dhe kjo e imja do bente te njejten gje :/

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ta preva gjuhen- ka mesu cuni Im ne shqip. lol

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •