Close
Faqja 134 prej 196 FillimFillim ... 3484124132133134135136144184 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,331 deri 1,340 prej 1960
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Pėr: Klubi i mamave. Brockullat e zogjve tane;)

Se harrova, mire cuni, po dhe une. Sa here m'shef qeni, cohet me 2 kembe, si njeri. M'shef n'sy a ja ja ja se mendoja do e doja dhe une. Po e vuajme shpirterisht te gjithe
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

awww po gabim bere mund ta marresh mbrapa lol ?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

e ka shit me gjys cmimi oj regj, po e mori prape do e paguj me cmim 2 fish,...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Mbani mend oj chicks qe pata marr nje qen te vogel si gogel? Oh well, e mbajta qe thoni ju 3 dite dhe diten e 4 I thirrem trurit. ta bej story-n sa me short, ja dhame komshiut ngjit. E quajne George. Ka 2 qener, ( 1 I veti 1 I goces qe kujdeset gjate dites ) me ket qe I dhame ne I beri 3. Me pare cuni im spara I fliste ketij, sado I thoshte ai - hi Aidan ( I bente muhabet ) hic ky i imi. Indifferent n'kulm. Tani qe I dhame qenit, vec muhabet Ben me ate. Eshte bo interesaxhi. Kur I interesoka u benka bilbil ( vetem I feel so bad qe nuk ja mbajta dot qenin, mire do ishte tja kisha dhene dikujt tjeter larg qe mos e shifte cuni perdite , aty I rri mendja tani) I feel so bad . ( megjithese ai I ka thene sa here ta duash me lujt ec e merre, e merr ky po prape nuk eshte I imi Ben)
    hehehe, hahaha
    edhe une po thosha cne pinku spo ben foto me qenin
    haha po ti e paska mbajtur me pak se une, ku kemi nerva ne shqiptaret per qen e mace
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

keta studentet ne programin tim pothuajse 90% kan mace apo qen, dhe ti shikoni sa te dedikuar qe jan lol, kur merrnim peshembull 1 ore pushim, keta me vrap per ne shpi qe te ecnin qenin ...por sigurisht nuk kan femije prandaj mbajn nje kafsh...nje shoqe ka dy qen te medhejn qe i mban ne shpi...i thash qe motra ime morri nje qen dhe mire sic po benim muhabet i thash qe qenin motra ime e mban jasht...kjo u pataks dhe me thot "dhe kur bie shi e mban jasht?"...i them po ka nje doghouse ne oborr..."por prap thuaj motres qe te ken kujdes sepse ne keto raste marrim ne telefon njerzit te ankohet dhe do gjej probleme" lol....i thash "ne ne shqiperi i mbajn qent jasht moj sidomos kur jan sa nje gomar", me pa me nje shikim te peshtiruar lol

6. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar *~Rexhina~* pėr postimin:

Meriamun (19-09-2013)

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338

Ne mengjes kur im bir ( i madhi) ne forme duke luajtur dhe ngacuar te vellane i thashe , ec te shoh nje her sa detyra ke per te bere, ok tha ...kur u ul te filloje
    te shkruaj, filloj te ankohej : O ma me vjen gjume , o ma me dhemb barku , o ma me duket se kam temp ...lool Po, po i thashe , para dy sekonash ishe duke u hedh sa anej -ketej
    loool si e si mos bej detyrat ...ncncncncnc

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

bane ashtu me ben dhe mua vajza pshm kur ka te bej per te ngren dicka qe sdo "oh jam e ngopur, sme vjen urri"...per kastile shkoj dhe marr nje akullore dhe me thot "ma me jep edhe mua?"..."po ti ske urri te kecen mami".."e di por prap e dua" lol

dje e pyes vajzen si ja kaloj ne shkolle "it was AWSOME, but so boring" Lol

kurse sot i bleva nje nga ato qe eshte me lapes magnetic dhe vizaton nje nje dras te bardh, ishte me Dora the Explorer...dhe aty i meson femijve si te vizatojn numrat dhe disa vizatime te tjera, por kjo ngaqe eshte vetem 3 vjece thjesht vizadon zhgaravina...so nejse marr detyre qe ti mesoj si te lexoj numrat derin ne 5...i shkruaj numrin 1 dhe e pyes, "cfare numri eshte?".."nje" me kthen pergjigje...e gezuar them ti shkruaj numrin 4 qe te sigurohem qe spo thot nje sepse njeshi fillon i pari...keshtuqe pyes per numrin 4 por nuk e dinte, i vizatoj treshin, dhe se dinte gjitheashtu, po ashtu 2 dhe 5...so vizatoj perseri 1 te jem e sigurt qe te pakten e di nje numer, por njeshin qe e gjeti ne fillim kesaj radhe nuk e dinte...e frusteruar i them "ky eshte 1 dhe kjo eshte 2" duke ja perseritur 3 here..."mundohu orianna ti mbash mend ok?...."mire me thot mua dhe e merr vete te shkruaj...zhgaravit dicka aty dhe me pyet "mami cfare eshte kjo"..."se di orianna cfare eshte?".. "ylber" me thot... "oh ok" i them...me thot pas 2 secondash "mami cfare eshte kjo?"...un e perseris pergjigjen qe me tha "ylber?"..."po shume mire...mundohu ta mbash mend here tjeter ok? babi di cfare eshte ylber"... lol

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Detyra e Djalit per ne gjuhen shqipe.Te shkruaj nje leter:
    " I dashur ....(shkroi emrin e te atit)

Me baet mend guxhulimat e tua qe na nise me makin sa qef ishte dita me e bukur.

Do takoemi" spo me pushon gazi

Ndersa letra qe kish shkru ne klas:

"E dashur M.
    Une dua te te tregoj nje ngjarje.kur isha 6 Mami me coi kudo
    U kenaqa.hengra kokoshka ishin te kripura
    Ah sa te mira.ika ne shtepi.

Shoku jot ....(emrin e vet)"

Hahahahahha
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Se harrova, mire cuni, po dhe une. Sa here m'shef qeni, cohet me 2 kembe, si njeri. M'shef n'sy a ja ja ja se mendoja do e doja dhe une. Po e vuajme shpirterisht te gjithe
    w/e krushk nuk do e besh, merrja BACK. I thuaj qe te kujdeset ai me pagese gjate dites. Edhe Henry do qen, por kur shof komshijt qe nxjerrin qent xhiro heret ne mengjes edhe vone ne darke, se si pastrojne cfare lene qente nga mbas me qese, nuk ma mban. Eshte vertet shume pergjegjesi, por tani me duket shume e padrejte per djalin tend qe ta shofi edhe te mos e quaj te vetin .
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Ndersa tjetri.

" I dashur filan( shoku vet )

Une dua te te tregoj nje ngjarje qe me ka ndodh
    2 jav me qare.Un tya shume shoke ty betohem.

Respekt....(emer mbiemrin e vet) jam 7 vjech."

Hahahhaha
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •