Close
Faqja 12 prej 196 FillimFillim ... 210111213142262112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 1960
    Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    i bleva cunit nje hardhuc...edhe e pyesja kot sa per tu gjendur ne muhabet..."te pelqen hardhuca" pasi me tha PO me thote qe.... deshiron qe hardhuca te jete djale...Ok i them...edhe qe nga ai moment hardhuces i flet hardhucI....

Hhahahahhahahaha, pak po eqeshi per Hardhucanin ama ma shume po qeshi ne shijen e cunit tend... ne vend qe te merr nje spider mend ky i apasionuar pas kafsheve ) paska me tu ba shkenctar i bilogjise

Une fmij te mij skam po i kam keta te vllaut.

Dhe djali vllaut nje dite hypi lart mbi tavoline te kompjuterit dhe me thoshte

axh axh axh shiko si kam hipur si spajderman... mos mmos se po lendosh jo jo i hudhi une litaret e nuk lendohem... Nejse shpetoj per pak se nuk u hudh e mashtrova disi... Por i thash qka ben Spajdermeni kur e shpeton vajzen... Mu pergjigj e Don tha Sa kemi qeshur....

i vogel 4 vjec oh zot sa e dua paak me pak se veten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    vajza dhe nipcia ne karrocen e tyre sic po ecnim zgjaten duart e tyre qe te kapnin njeri tjetrin prej dore...sic po qeshnin bashk, vajza ne nje moment heshtje i thot "i love you nuni" hahaha (se ka emrin nuni po ne i therrasim me perkedheli nuni)...ai ja kthen "i love you ajanaa" lol jam shkrir me lot
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    c'jane keta femijet e sotem
    kjo vajza ime nuk i do fare kukllat, i merr nje here i fut ne goje pastaj i hedh, qefi i saj telefoni cel , telekomanda, kompjuteri
    nuk ha po nuk e pati kompjuterin perpara ne kenget e saja te preferuara, puna eshte se kur nuk do me te haje ja ben berrrrrrrr dhe ma sperkat ekranin e pc.
    Do te blej ndonjeri ndonje pc ?, e shes lire, i ri fringo vecse eshte ca i sperkatur me kos, ciokollate, supera, nuk duket shume

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahah marya, dhe kjo vajza ime nuk lloz fare me lodra, cudi kujtoja qe do me ngjante pak mua meqe vdisja per lodra kur i sha ne moshen e saj

burri kishte 10 dite vacation per krishtlindjet dhe vitin e ri, so vajza kur ngrihej dhe e shikonte ne mengjes ne living room, me nje shikim te konfuzuar i mblidhte turinjt dhe vetullat dhe thosht "what!!!!"...ketu ti prap, cne lol?

keto tre dite qe ka punuar ngrihet dhe pret ta shikoj ne living room "babi babi...no bbabi? puna babi?"

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    c'jane keta femijet e sotem
    kjo vajza ime nuk i do fare kukllat, i merr nje here i fut ne goje pastaj i hedh, qefi i saj telefoni cel , telekomanda, kompjuteri
    nuk ha po nuk e pati kompjuterin perpara ne kenget e saja te preferuara, puna eshte se kur nuk do me te haje ja ben berrrrrrrr dhe ma sperkat ekranin e pc.
    Do te blej ndonjeri ndonje pc ?, e shes lire, i ri fringo vecse eshte ca i sperkatur me kos, ciokollate, supera, nuk duket shume

lene mo per te paster qe i kemi....... tastatura nuk punon hic munitori gjith gishta mos u lodh me e pastur se mas 2 min cfar te shofesh, cuni im ka filluar duke puthur dhe grate e bukura te munirori...........sa dalin gra dhe versulet hahaha
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Chicks, na jepni ndonje IDE ku te festojme bday? Se e kemi soon. Dhe 1 muaj. Se cake e dime ca te orderim.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Disney World, Orlando.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Strip club PINK
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Chicks, na jepni ndonje IDE ku te festojme bday? Se e kemi soon. Dhe 1 muaj. Se cake e dime ca te orderim.
    chuckie cheese

mi corazon e kam ne plan te bej nje disney cruise ne te ardhmen

kur e ka ditelindjen djali pink? vajza ime po i vjen 2 vjetori per nja 18 dite...po mendoj tia festoj tek chuckie cheese lol

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Disney eshte dhurata me e lire dhe me e paharruar qe mund t'i besh nje femije,ne nje moshe qe kupton.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •