Nuk jam kundra jo. Une dua topa tenisi p.sh.![]()
Nuk jam kundra jo. Une dua topa tenisi p.sh.![]()
Feelings change - memories don't.
eshte kenaqesi t'ju lexosh![]()
Ketej te ne princesha e pati ditelindjen dhe vertete beri qejf. Te qenit ne qender ne kopsht i pelqeu aq sa as gjumin e mesdites se beri rehat.....Se ne shtepi eshte gjithnje ne qender. I pelqeu aq shume ditelindja saqe nuk donte perfundonte festa as ne mbremje.Mezi e vume te flinte megjithese ishte e keputur.
Pas dy ditesh e pati babi i saj ditelindjen por ajo sdonte qe sdonte ta uronim ate. "mein gebustag",thonte....
AUTOCHTHONOUS
tani qe e the c'kishe per te thene per topat o plaku, na ler rehat te lutem.
gezuar ditelindjes vajzes anita, sa vjece u be?
Kurse vajza ime 1 vjece eshte nje shejtanke e vogel, e abuzon motren e saj keq fare sadoqe eshte gjysma e saj. Motra kishte incizuar nje video ku vajza 1 vjece po e qellonte motren e saj 3 vjece...vajza e madhe ishte shtrir ne divan dhe kjo shejtankia mundohet ta godasi me jastek, por jasteku me i madh se kjo dhe bie ne shesh me jastek...keshtuqe e le jastekun dhe ja ndesh me dack...vajza fillon te qaj, kjo shkon dhe mer pultin e televizorit dhe e godet me pult, nderkohe qe ajo po qante...pastaj prap gjen nje pult tjeter te televizorit dhe vendos ta godasi me ate...por smbarron me kaq...gjen nje liber dhe e godet me ate...pastaj prap me dack kur motra po qan me lote...ne fund vajza 3 vjece e godet mbrapa, kjo akt per vajzen 1 vjece ishte skandaloze dhe qan duke i bertitur sesi guxoj ta godasi mbrapa lol...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 11-05-2013 mė 11:31
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt