Close
Faqja 110 prej 196 FillimFillim ... 1060100108109110111112120160 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,091 deri 1,100 prej 1960
    Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Klubi i mamave. Brockullat e zogjve tane;)

Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Ty the una n'gjume.
    Rexhi vjen me luleshtrydhe. : @hh
    Po sepse ke udhe ta gjate
    Atehere mia me whipped cream

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Nuk e di juve mi gra , po mu me eshte shkaterruar shtepia, mobiljet e gervishtura me gershere, tapetet e mureve te rrjepura, vazot e thyera, perdet e rrezuara, mbulesat e shkarravitura.yupi
    Kjo vajza ime sikur eshte cun....smbahet, e ngreme pak zerin e ul koken si e merzituŕ , e puthim e harron shpejt gabimin dhe fillon nga e para...
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Nuk e di juve mi gra , po mu me eshte shkaterruar shtepia, mobiljet e gervishtura me gershere, tapetet e mureve te rrjepura, vazot e thyera, perdet e rrezuara, mbulesat e shkarravitura.yupi
    Kjo vajza ime sikur eshte cun....smbahet, e ngreme pak zerin e ul koken si e merzituŕ , e puthim e harron shpejt gabimin dhe fillon nga e para...
    Sa prinder edukues.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Mos e pyet. Sic e permenda, ne nje teme tjeter, iku ne kosh laptopi qe e bleva para 5 muajsh. Pagova dhe $30 per te marr pergjigjen qe nuk behej me. Vajza me ka zhgarravitur goxha. Kryesisht vizatonte muret, dhe veten. Tani e ka ndalur cik. Ndonje lule te vogel,tek- tuk qe kur e shikoj shkrihem se qeshuri, nuk nxehem me, hahah. Shyqyr qe ja gjeta dermanin me ca si pune sfungjeresh qe fshihnin dhe rezervat nga muri. Shume te mira. Kam vajtur ne nja dy shtepi ku per femijet ishin kujdes burrat kur gruaja vinte ne pune. Cep me cep me zhgaravina muret, lol Burrat i linin te benin c'te donin. Dhe une behesha keq me dy zhgarravina ne mur. Cuni ka qene flori i vogel. Asnje problem nuk me shkaktonte ne shtepi. Cupat jane me te shkathta .
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

ah besoj se gjithe femijet zhgarravisin ne murre vajza me kushurit e saj ja kan bere murret e prinderve katastrof ...vajza filloj te vizatonte ne shtei neper duher dhe murre, ama burri eshte pak i rept dhe kur i thot mos e bej me, preket dhe nuk ja mban ta bej me so qe ate dite qe i bertiti nuk ka zhgarravitur neper dyer apo murre vajza e madhe, saper te voglen se di mund te filloj ta bej dhe kjo kurr te rritet edhe pak

vajza 3 vjece sot me shkriu, ne kete moshe vdesin te imitojn prinderit dhe sot kishte marr nje liber dhe po pretendonte sikur po ja lexonte babait te saj, burrin e therret "baby", dhe mire sic mbarron duke treguar hitorine e mbyll librin dhe e pyet "te pelqeu bebi?"..."po lexoje prap" i thot burri...kjo fillon me historin per nje second "ishin tre mace dhe pastaj skishin corape...mbarroj"..."kaq?" e pyet burri..."po kaq" ja kthen..."dua prap"..."ohh, skam kohe duhet te mesoj...edhe njehere dhe kaq se skam kohe ok?",....e lexon shpejt dhe e mbyll ter nerva librin ....lol me ka pare mua qe kur jam duke mesuar dhe me vin me libra neper duar qe ti lexoj dhe un ja lexoj nja 2-3 here dhe pastaj i them "ok boll se mami duhet te mesoj" dhe i eshte regjistruar vajzes ne mendje keto fjale lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    ah besoj se gjithe femijet zhgarravisin ne murre vajza me kushurit e saj ja kan bere murret e prinderve katastrof : p...vajza filloj te vizatonte ne shtei neper duher dhe murre, ama burri eshte pak i rept dhe kur i thot mos e bej me, preket dhe nuk ja mban ta bej me so qe ate dite qe i bertiti nuk ka zhgarravitur neper dyer apo murre vajza e madhe, saper te voglen se di mund te filloj ta bej dhe kjo kurr te rritet edhe pak

vajza 3 vjece sot me shkriu, ne kete moshe vdesin te imitojn prinderit dhe sot kishte marr nje liber dhe po pretendonte sikur po ja lexonte babait te saj, burrin e therret "baby", dhe mire sic mbarron duke treguar hitorine e mbyll librin dhe e pyet "te pelqeu bebi?"..."po lexoje prap" i thot burri...kjo fillon me historin per nje second "ishin tre mace dhe pastaj skishin corape...mbarroj"..."kaq?" e pyet burri..."po kaq" ja kthen..."dua prap"..."ohh, skam kohe duhet te mesoj...edhe njehere dhe kaq se skam kohe ok?",....e lexon shpejt dhe e mbyll ter nerva librin ....lol me ka pare mua qe kur jam duke mesuar dhe me vin me libra neper duar qe ti lexoj dhe un ja lexoj nja 2-3 here dhe pastaj i them "ok boll se mami duhet te mesoj" dhe i eshte regjistruar vajzes ne mendje keto fjale lol
    hahahahhahahahahahh cute :-)

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304

cuni po flinte gjum tek krevati im dhe pasi ja degjoj zerin qe u zgjua shkoj drejt dhomes ta marr me shpejt se kam hall se rrezohet nga krevati ngaqe leviz ... mirpooo sa kthej koken me del para cuni ne kembe gosh almost gave me a heart attack lol ishte ngritur vete kishte zbritur nga krevati dhe po vinte ne drejtimin tim ...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Do shkonim diku nje dite, e vesha e bera king fare , dhe nuk e mbajta dot dhe I them; my gosh you look so hot!!! vec kur degjoj nooooooo I am not burning.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

hahaha pink.

Neser cupa ka crazy hair day. I tha mesuesja, qe ti benin floket crazy, dhe cupa ime shume indiferente i kishte thene, Po floku im crazy eshte cdo dite.. " Keshtu i them une cdo mengjes, " ti ke crazy hair'' ngaqe s'me le t'ja kreh floket qe m'i ka kacurrela- kacurrela.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Kush I ka kacurrela floket ti apo burri?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •