i bleva cunit nje hardhuc...edhe e pyesja kot sa per tu gjendur ne muhabet..."te pelqen hardhuca" pasi me tha PO me thote qe.... deshiron qe hardhuca te jete djale...Ok i them...edhe qe nga ai moment hardhuces i flet hardhucI....![]()
i bleva cunit nje hardhuc...edhe e pyesja kot sa per tu gjendur ne muhabet..."te pelqen hardhuca" pasi me tha PO me thote qe.... deshiron qe hardhuca te jete djale...Ok i them...edhe qe nga ai moment hardhuces i flet hardhucI....![]()
vajza me ka pare mua qe i ngre duart lart dhe i mbeshtes ne kolltuk duke then "u lodh mami" dhe kjo sot ulet tek karrigja e saj e vogel, ngre duart lart dhe thot "ohhh u lole Oana"![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
mi gra
ne cfare moshe femijet tuaj paten ngjyren definitive te syve????????
kjo e imja kur lindi i kishte syte bojeqielli, tani i jane bere gri , do zoti i mbeten keshtu, zdua me ti ndryshojne![]()
Te mite i kishin ne lidje te zeza tani i i madhi kafe ēelet i vogli kafe erret ....
Nuk vura re se kur u bene definitivekam lexuar qe deri ne 18 muaj mund te
ndryshojne ngjyre![]()
Kur tani bejn prapsira thone qe nuk i bejne ato i ben fantazma ... loooool![]()
serish vajza e anites me djemte e minuk mbahen keta tre, grupi lemeria
ishin ulur te tre ne nje stol, perball mua dhe anites dhe po hanin akullore
vajza e anites: une mamin e kam shoqe
djelte: ku e gjete
vajza: ne mes te lumit
djemte: cfare po bente?
VajzA: po hante gushen e pellumbit
We never really grow up, we only learn how to act in public.
hey thirsty, kur do hapesh ndonje teme me klubin e babave![]()
djali im ka filluar te hype dhe te zbresi nga karrigja vete dhe njepermjet karriges ne tavolinen e mesit ,na shkriu fare kur e pyes ku esht drita ja ben da,po motra tregon me gisht foton e goces da...........sot beri 11 muajsh
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
awww dhe 1 muaj dhe do bej 1 vjec, e paska ditelindjen afer vajzes time, por imja do mbushi 2....vajza ime vdes te lozi me mua dhe burrin, duhet te jemi te dy prezent ndryshe nuk pushon deri sa te vish...ne krevat burri i kap krahet une kembet dhe e lekundim, dhe kjo degjon burrin ae thot " one two three" dhe kur do qe ta lekundim thot "mama...babi... uan chu thi"![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt