deri tani duke vene te voglin ne gjume se don vetem muzik shqip nuk na le me pa asnje program ne tv se na shurdhon muzika e tij......ka fillu dhe ti shkoi kengeve mas ta grish fare
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Prude, ca thone cunat me shkollen? Si shkojne? Meqe te kam lexu qe ke iPad ke apps per math dhe lexim dhe lojra educative plot. Jane shume praktike .Veri te luajne ato e njekohesisht mesojne dhe u fiksohen me mire. Cuni im ashtu meson me shpejt. Sa lodhemi kot ne, na humb dhe durimi . Rrofte teknologjia . Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Vajza ime qe sa lindi zgjodhi nje arush qe deri me sot cepat i perdor ne vend te pipezes, keto dite ka qene e semure me gastro, se eshte epidemi tek ne dhe ishte me te vjella, mendoja se e provokonte nga cepat e arushit (dudu quhet) i fuste thelle ne goje .
E fsheha arushin sa ti kalonin te vjelluat po ajo qante nate e dite, dudu, dudu edhe naten ne vend qe te thote mami kerkon dudun.
Nqs keni ndonje ekpserience te ngjashme deri ne cmoshe do ti zgjase ky fiksim pas dudut.
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Marya, edhe ketej ka Rene ai virus I poshter. Cuni im Ishte Javes qe kaloi.. Kisha kohe pa me kap gje. Shkoi ma ngjiti dhe mua. lol. Ler'ja arushin. Aty e ka qefin. Psh cuni im ska Kshu lodrash, po ka nje huq. Kali I kuq e ka nje huq thone
. Jastiku ka nje cover, green. Nuk guxojme t'ja nderrojme se thote nuk eshte Jastiku Im ky!!! Ben namin. I them eshte I joti po kam nderruar coverin, se e lava. Jooo nuk eshte I imi Ben. So sa here ja laj we make sure te thahet ASAP se nuk do tjeter. Pavarsisht se Jastiku edhte po ai.
![]()
Ckemi pink. Ne knej semure.E nisen cunat e tani e vazhdoj une.Ata nje jav pa shkolle une ende me rapport.Ne shkolle njeri ecen me mire.Jo se eshte me I zgjuar,por ka vullnet. Tjetri, I vogli( keshtu I them) qe eshte njekohesisht dhe mistrec dhe mjalt(Sh Sh I dashur) aha ma plas buzen.KUr I them se duhet ti beje detyrat sakt, me thote qe do ti beje shpejt dhe kjo eshte e rendesishmja per te.ME nervozon.
Une ne fakt u printoj worksheets per math tek education.com , ndersa ne raz-kid .com kane libra per te lexuar. Ne fundjav I le me iPad se u iku mendja, hap syte ne mengjes...ipad....hajde nga shkolla ipad..I jan sul cel tim tani se kam hedh ca lojra qe ata si kane dhe kur me telefonojne mua, I mbyllin telefonatat se u nderpritet loja.
Vetem nje here ne jave u marr nje miken time qe I kontrollon ne abetare.
Ja kto pak a shume.![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Do e shoh kete site, raz kid. Une I kam marre nje app. Subscribe $29 per 6 muaj. Reading rainbow quhet. So cool. Me pelqeu shume design, menyra si e Kane programuar . Reading books por fun at the same time. Happy v-day ladies![]()
ahh do me mbushi vajze 1 vjece per dy jave, sme besohet sa shpejt iku koha, dhe sa keq qe nuk shpenzova me shume kohe me te sesa duke mesuar gjithe diten ne shkolle dhe pune...eshte ber nje grifsh e butul
, e puthi motra dhe pastaj e nduki ne faqe, kjo uleret dhe e godet, kur motra mundohet ta puthi prap, direkt dackat kjo hahahah, my little grifsh
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
uaaa mi gra uaa uaa uaa ngela tu kujdes per femijet miiii. uuuuffff cu lodha. Une gatuj un laj , un pastroj un kujdesem po burri c'ben mi graaaa? Shkon ne pune , mbasdite me shoket, ndarke sheh ndeshjet pastaj ja fut gjumit.
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
si burri im qenka.
Edhe une ankohem per kesi gjerash, por te jem realiste ai ka nje pjese goxha te veshtire qe eshte sigurimi i te ardhurave kryesore.
(mbasite jo se del me shoket, por vet puna ja ze mbasditen)ne pergjithsi te shtune te diele jemi bashke, por me ato ndeshjet e futbollit mi ngre ca nervat verte![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Krijoni Kontakt