Close
Faqja 103 prej 196 FillimFillim ... 35393101102103104105113153 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,021 deri 1,030 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    didii shume e mire por dhe shume pune :-)
    vajza se di pse po ndihem shume ne qejf sot ...vajza e vogel spara me shikon shume sepse jam ne pune dhe ne shkolle pothuajse gjithe diten dhe motra ime e shikon gjat gjithe dites plus burri kur vin nga puna...nejse mbarrova klasat 4 dite me pare, dhe dje kur erdhi burri nga puna dhe vajza u zgjua nga gjumi, ky ben gati qumshtin qe ti jepte nderkohe qe un te beja dush...kjo ja plas te qarrit, deshte vetem ta ushqeja une muahah i love it lol...sot vajta tek motra dhe berri te njejten gje me motren...motres si besohej dhe me thot "un e mbaj gjithe diten!!!"...well what can i say...eshte vaza e mames
    l....
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Per cunat e mije,(ndonese shpejt,por s'ke ci ben) babaghyshi i vitit te ri nuk ekziston,por eshte fantazi, por ama lozonjari im(njeri nga cunat pra) e gjeti nje te vertete. Pasi bleme lodrat bashkarisht, i lumtur per cka mori, perqafoi te atin sa dolem nga dera e dyqanit e i thote: "Ti je babagjyshi im i Vitit te Ri"..... sa na perloti
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Pėr: Klubi i mamave. Brockullat e zogjve tane;)

U merzit Cuni me mua.koken mbuluar me batanie.
    -ti blen ca te duash. me tha
    -edhe ti I more lodrat qe doje, I them
    - po morra pak. vazhdon ai
    -aq sa kemi mundesine, ia ktheva
    -ti per vete blen shume....(pauz)....sikur te jesh mbretereshe

u shkriva

Edhe merzitja I erdhi pasi u zu me vellane dhe I tha 'te urrej', ne I folem.

Komplet pa lidhje me mua

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Per cunat e mije,(ndonese shpejt,por s'ke ci ben) babaghyshi i vitit te ri nuk ekziston,por eshte fantazi, por ama lozonjari im(njeri nga cunat pra) e gjeti nje te vertete. Pasi bleme lodrat bashkarisht, i lumtur per cka mori, perqafoi te atin sa dolem nga dera e dyqanit e i thote: "Ti je babagjyshi im i Vitit te Ri"..... sa na perloti
    Me perloti edhe mua, isha aty prane mbas teje
    Cfare lodrash thash me vete

-----------

Kur perleshemi kur pajtohemi
    une dhe vajza e tezes lol
    mami bela
    babi bela
    (emri i vellait) vela
    muna bela
    tu bruta
    hahahaha

e nderpres une ndonjehere, ose e vazhdoj vete.
    jo jo, prit prit.
    E fillon nga e para
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plaku me kostum : 31-12-2012 mė 11:02

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

ju uroj gjithe mamat gezuar vitin e ri, shendet durim dhe fuqi dhe te keni femije te shendetshem e te bindshem kete vit.

ne dje e festuam ne shtepi, gjithe kohes duke ndenjur vigjilent se vajza e fuste duart ne te gjitha pjatat, derdhi gotat, donte ti shijonte te gjitha .........
    nga ora 11 e gjysem, mblodhi pelushet( mace, 2 qen, majmunin, arushin) mezi se i mban kur bie njera ulet ta marr , bie tjetra dhe keshtu me minuta me radhe dhe me pas na tha ;pacim , i vinte gjume.
    vecse tani e ka zakonin troket ne dere para se te dale,

edhe nje here gezuar
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 01-01-2013 mė 09:37
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Sot u zgjova ca vone si e shtune qe eshte. Po zakonisht te shtunave fle vone ne mengjez. E shfrytezoj mengjezin deri ne max, gati sa behet dreke. Po hej, feels so freaking good. Nejse ta bej storyn sa me short (lol) po shijoja kafene e mengjezit gati dreke, gati 12 pm. E pij avash se ashtu e shijoj me shume. E porsa pija kafene, po shikoja dhe tv. Rastisa ne nje nga filmat qe e kam qef. Mbase do u duket ca cudi, po ja qe jane ca filma qe akoma i shikoj,dhe vazhdoj i pelqej. Mbase jemi pakice, po nuk ka rendesi. Rendesi ka qe pelqej ate cka dua te pelqej, dhe mendoj se ajo qe pelqej me kenaq dhe kjo ka shume rendesi. E teksa shikoja, shoh cunin te fluturoj me vrap nga dhoma tjeter(family room) ku ai shikonte tv per hesap te vet, me nje sprint qe vetem ate e karakterizon neper shtepi ( a thua se eshte ne stadium) dhe kalon para dhomes ku isha une, duke shijuar kafene dhe filmin njekohesisht, ben kthesen per te shkuar ne bathroom, po fap i kap syri kete skene me poshte. Ashtu ne urgjence sic ishte (se gjithmone presim sekonden e fundit per te pritur e pastaj te perdorim banjon, dhe vajtja gjithmone eshte me urgjence se ska me kohe) ndalon. Po si tip konservatori qe hiqet ne syte tone, medemek ca skena ne tv neper filma, nuk do ti shikoje, dhe mbyll syte, ne ate moment pa ate skene ne tv. Ndaloi, megjithese ishte ne urgjence per te perdorur destinacionin ku ishte nisur, prape vendosi te ndaloje veten sado ishte me shpejtesi. Ndaloi, edhe po shikonte me kureshtje. Une shikoja te gjitha levizjet e tij. Kaluan ca sekonda per ate te kujtohej, dhe te kthente syrin si me stil qe oh dikush qenka ketu. Sa me pa, ouuuu dhe fiuuuu me vrap ne banje. E pa qe u kap gjalle. Sja mori mendja,. Hajde mo hajde shiko. Come back . U shkriva

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 05-01-2013 mė 21:57
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Nje nga cunat(ky me i perkedheluri)me erdhi me nje kurore ne shtepi.pasi kishin ndare nje kek ne klase,monedha i ra nje goce e cila zgjodhi cunin tim per mbret.

Tani ne dark po luante me ipad,erdhi koha tia heq.filloi te grindej.une duke e perkedhel: 'o mbreti im i vogel' ky sa degjoi kte direkt mori qendrim dhe me ton tha: 'epo mire,une dua te ma japesh ipadin'...hiihihi palacu im i vogel e di qe mbretit duhet ti rine lepe peqe

Pinku u shkriva tek e imagjinoj at cunin tend.kta te mite shkrihen gazit me skena te tilla
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 11-01-2013 mė 18:08

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Hahahahahaah sa po qesh.vetem te ishit ketu tek une e te degjonit mesimet qe po bejne cunat me zyshen.krijo fjali u thote ajo...

Keta Kodra mbas diellit:

Fjalia 1 me fjalen harku: "harku eshte ne hene" I thote ky imi
    Fjala 2 me fjalen krahu: "krahu eshte I forte per te gjuajtur njeriun" hahaha vetem per te gjuajtur e pyt ajo? Po ja,ja kthen ky,boksieri qe gjuan....

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Sdi cfare lodra ti blej vajzes qe ta terheqin se kur i blej dicka me shume luan me ambalazhin ( kutine) se sa lodren.....
    Sot thashe ta nxjerr te luaj me femijet e tjere dhe vemi ne nje vend i rezervuar per femije, me lodra , tapi me vizatime ku femijet hidhen e rrotullohen pa u demtuar.para se ta fus brenda i kisha dhene per te ngrene dhe po i fshija duart me ato facoletat e lagura, kjo me merr kutine dhe fillon e pastron te gjithe tapite, stolat, femijet nganjehere edhe prinderit.
    Dy ore ndenjem dy ore kjo vetem ferko e pasrto, te gjithe femijet kercenin e luanin , kjo e imja ferko e pastro, beja ta. Ndaloja se lame nam, kjo qante
    Cti bej i ka hypur mania e pastrimit edhe ne shtepi vetem pastron, sme ngjan fare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 26-01-2013 mė 08:50
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624

para disa diteve vajza ime tek po shikonte disa foto.......me pyeti mami te them nji gje por esht sekret he mi ma i thash ...kur kemi qene ne te festa shqiptare kam takuar kete gocen dhe me tha te lutem mos i trego mamit tend qe me ke takuar ketu mua se e merr vesht mama ime mir mi ma se nuk i them i thashe......... ca te ben femija qe ata prinder si kane lene gje mangut atyre femijeve dhe ato tia punojne mas krahu si duket kishte ardh me ato qe nena vet nuk i don......ka gati nji vit qe kemi qene per 8 mars dhe ca kujtese kane femijet ishalla nuk na zhgenjejne kur te rriten se te vjen me plas
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •