Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Kam lexuar qe deri ne moshen 6 muajsh edhe mund te krahasohen femijet, te pakten ata qe kane lindur brenda peshes normale dhe 40 javesh. Pasi ata mbushin 6 muajsh, asnje femije nuk ka te njejtin zhvillim me nje tjeter, prandaj dhe nuk eshte normale te krahasohen pas 6 muajsh.

Me cunin per gjatesi kemi qene gjithmon lart normave te grafit qe na tregon doktori (ska faj, ka mamin dhe babin te gjate lol), kjo gjithashtu, sipas doktorit, justifikon dhe peshen e djalit qe me ne fund tani u ul tek 85%...

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    femija ne moshen dy vjec arrin gjysmen e gjatesise qe do kene ne moshe adult
    Nuk kisha then se eshte reale kjo.

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    une mendoj qe femijet ti ruajme nga obeziteti...
    shoh prinder qe i japin femijeve te vegjel fare te hane me zor, i pelqejne ti shohin topce, po kur behen 3-4 vjec eshte problem se ata dine vetem te hane edhe nuk ia heq dot nga dora pastaj..
    hane edhe fshehurazi se nuk e kuptojne...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    une mendoj qe femijet ti ruajme nga obeziteti...
    shoh prinder qe i japin femijeve te vegjel fare te hane me zor, i pelqejne ti shohin topce, po kur behen 3-4 vjec eshte problem se ata dine vetem te hane edhe nuk ia heq dot nga dora pastaj..
    hane edhe fshehurazi se nuk e kuptojne...
    Shume e vertet, edhe e fitojne peshen qe ndodhe edhe te rriten me te!Ta marrin si nje keshille shume te rendesishme,prinderit lakmitar kete

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •