Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 110
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Komisioni Evropian ka propozuar që Serbisë t’i ndahet statusi i kandidatit për anëtarësim në Bashkimin Evropian, ndërsa ka bërë të ditur se negociatat për pranim në bllok do të jenë të hapura në momentin kur Serbia të normalizojë marrëdhëniet me Kosovën.
    Mos te harroj Serbia kur te hyje ne BE ti merr edhe keto suvenire me vete.Te ju tregoj Evropes se cfare antari kane pranuar ne bashkesine e madhe te popujve evropian.

A e meriton Serbia te jete pjese e ketyre popujve ???

Rroba te femijeve 10 muajsh dhe 2 vjeqar shqiptar, te gjetura ne varrezat masive ne Batajnice.Shihen plumbat ku kane qelluar serbet nga afersia.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Nderkohe qe kushtet e tjera qe kane te bejne me: garantimin e demokracise, te drejtat njerezorem nje ekonomi tregu qe funksionon, aftesi te perballoj konkurencen e vendeve te tjera europiane etj etj i kane.

Psh, nje kusht me shume vlere eshte perqindja e ulet e korrupsionit...
    ok.. po e njihshe mire serbin..
    ..informohesh sigurisht nga mediat italiane prandaj nuk te ve faj.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    ok.. po e njihshe mire serbin..
    ..informohesh sigurisht nga mediat italiane prandaj nuk te ve faj.
    E di sa bezdi me japin te tilla komente? Jashtezakonisht shume.... E c'hy ketu media italjane?? Mos pe gje "mbrojtje" nga ana ime per Serbine??

Nuk po flasim ketu per luften Serbi-Kosove, por po flasim per anetaresimin e Serbise ne Bashkim Europian, ndaj duhet folur ne pergjithesi per kushtet e karakteristikat per t'u bere anetar. Nuk arrij t'a kuptoj se c'hy ne kete teme te risillni e te kujtoni vuajtjet qe Serbi ka shkaktuar... ka tema apostafat per kete gje, por jo ktu.
    Une kete teme e kuptoj per diskutim pse shqiperia mori nje Jo e Serbia mori nje Po.

La vita non si spiega, si VIVE!

Urime Serbise per statusin. Kosova do te kete fqinjen e pare anetare te BE.
    Nuk eshte me inat por me pune ne te gjitha sektoret, ndaj te ulim koken, te civilizohemi per te arritur edhe ne ne familjen europiane.
    Paqe!
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Une kete teme e kuptoj per diskutim pse shqiperia mori nje Jo e Serbia mori nje Po.
    Pikerisht edhe ne po bejme ate gje.
    Pse nje Serbi me te kaluar te fresket kriminale,me shume ceshtje te pazgjidhura sa i perket detyrimeve te saj ndaj Evropes lidhur me kriminelet e luftes qe ende ka shume te tille ne Serbi(qe kane mbrojtjen shteterore serbe),dhe me te gjitha keto te keqija i jepet nje PO,gjersa nje Shqiperije qe nuk diti kurre te shkel territor te huaj,dhe nder popujt me bujar e te urte te Evropes i thuhet JO.
    Spo flasim per kritere tjera pasiqe jane sterdebatuar ketu ne forum,mirepo per mendimin tim BE-ja ka pasur kuptimin e saj deri ne momentin qe hapi kufijt ne lindje per popujt magjup dhe jevg.Qe nga ai moment nuk mund te quhet Bashkesi Evropiane mirepo Bashkesi qe ju mundeson integrimin popujve jevg.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Keni thene te njejten gje qe te tre, duke e lidhur me "kohen". Ok, jane bere luftra ne periudha te ndryshme, por ndryshe nga Gjermania e Italia, Serbia luftoj per te marre ato qe quan territore te tijat.
    Te jesh pjese e Bashkimit Europian jane disa kushte nder te cilat Serbia ka ne disavantazh vetem "mosrespektin e minoriteteve e mbrojtjen e tyre". Nderkohe qe kushtet e tjera qe kane te bejne me: garantimin e demokracise, te drejtat njerezorem nje ekonomi tregu qe funksionon, aftesi te perballoj konkurencen e vendeve te tjera europiane etj etj i kane.
    Psh, nje kusht me shume vlere eshte perqindja e ulet e korrupsionit, por Kroacia edhe pse e kishte kete ane negative ia arriti, gje qe do te thote qe nese jane 1-2 kushte qe nuk permbush, kerkesa per anetaresim pranohet (pune tjeter pastaj nese i jepet ok definitiv); problemi qendron kur kushtet qe nuk permbusha jane te shumta.

Klea me fal por krejt gabim je. Jo po ia ke fut krejt kot me ato qe une te futa ne bold.
    Cfare demokracie garanton Serbia te lutem shume?Cilat te drejta njerzore?Garanton te drejtat e boshnjakeve,hungarezeve shqiptareve e romeve ?
    Ne fakt ti edhe mund te kesh te drejte ketu; Serbia garanton te drejtat e atyre qe ajo i konsideron njerez dmth serbeve pa per te tjeret ajo sgaranton asnje lloj gjeje sepse as qe i trajton si njerez.
    Le pastaj ekonomine qe ma ka. Me bombona Negro do ti beje balle konkurrences se vendeve te BE-se Serbia ?....
    Ne Serbi funksionon ekonomia e tregut ne ate menyre qe pensionistet mbledhin shamponin e derdhur ne rruge nga nje fuqi e prishur e nje fabrike aty prane hahahahaha kam vdeke se qeshuri duke pare ate pamjen.... ke pa ti nje pus ne rrugen e prishur i mbushur me shampoo e tre pleq qe po mbushnin kuti te zbrazta nga aty.......

Thuaj kjo ishte karrota per Serbine nese do te pranoje Kosoven si shtet. Po se pranoi do haje shkopin. Tani nje problem tjeter eshte se ca do perfitoje Evropa me Serbine brenda.
    Dhe eshte per te vene kujen nese ajo arrin BE-ne para Shqiperise.

Pa sa per mendimin tim ata jo ne BE po as gjeografikisht sdo duhej te ishin ne Evrope. E mira te mires do te ishte te zhdukeshin fare po edhe te zhvendoseshin atje prej nga kane ardhur sdo te ishte keq.

Ps Po ty Kryqi tu be qejfi vertete apo e uron Serbine sa per te acaruar nervat e te tjereve? Nese eshte kjo e dyta ste kuptoi dot po nese eshte ajo e para pra nese je gezu vertete po te uroje edhe une ty te njejten qe iu urova atyre.Debil.
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 12-10-2011 më 17:07
    AUTOCHTHONOUS

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    E di sa bezdi me japin te tilla komente? Jashtezakonisht shume.... E c'hy ketu media italjane?? Mos pe gje "mbrojtje" nga ana ime per Serbine?? .
    As ju nuk e dini se sa bezdi me jep nje shqiptare qe nuk e ka iden se ç'fare shteti eshte serbia dhe e konsideron te denje per BE.
    Serbia per ta rikujtuar.. perveq tjerash ka edhe pretendime territoriale ndaj nje shteti tjeter, armatos banda paramilitare per ta luftuar nje shtet tjeter fqinje.. e shume te tjera..

Mediat italiane i bera fajtore.. qe ta arsyetoj sadopak keqinformimin tend.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anëtarësuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikë
    Postime
    251
    e kisha nje parandjen qe kur shikoja se si shkonin punet qe do toleroheshin ata monstrat!!!!!

ne (si politik) duhet te tregohemi mendjeshkathet me te tjeret dhe jo me te mjeret tan.
    Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Serbia ploteson kushtet thojne shqiptaret e zi

Po cfare kushte ??

Ato kushte qe pretendon territore te shteteve tjera ?
    Ato kushte qe pakicat (shqiptaret) jetojne si mos ma zi dhe jane te diskriminuar ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Urime Serbise per statusin. Kosova do te kete fqinjen e pare anetare te BE.
    Nuk eshte me inat por me pune ne te gjitha sektoret, ndaj te ulim koken, te civilizohemi per te arritur edhe ne ne familjen europiane.
    Paqe!
    Dhe si do ta harrijme " civilizimin" o pellumb i paqes? Duke fol greqisht apo serbisht?
    Ky eshte shembulli me i mire i ironise europiane ku ne aspirojme te shkojme . Me sa shof une kjo europa plake sna ka per shume qef. Synimi jone eshte Europa , perendimi si koncept por Aleati yne me i mire eshte Amerika, ajo qe i thjeu hundet serbit pa pyetur per laviret franko italiane. Te cudit kjo gadishmeria europiane kundrejt serbit....dhe perpjekjet e stermundimshme per ta mbajt ne eurozone fqinjin tone jugor qe dhe ashtu i fundosur sic eshte nuk heq dore nga perpjekjet bllokuese kundrejt Shqiperise.
    Pu pu sa armiqi kemi nde mes tene dhe rreth e rotull tene...A nuk ishte Rama ai qe ferkoi duart ca dite me pare per mos antaresimin tone ne BE?
    Ndryshuar për herë të fundit nga djaliepirotas : 12-10-2011 më 19:11
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •