Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848

Lamtumire miqte e mi

Ne kete forum kam njohur miq te mrekullueshem.Edhe pse vetem ne virtualitet mund te them se kam arritur ti "dua".Per arsye personale une do largohem nga ky forum.Ju faleminderit per gjithcka qe me keni dhuruar(castet e bukura mes jush).Dhe jam e sigurte qe do me marr malli per ju por do sforcohem mos te shkruaj me. Ju kam shume xhan :Xhenet,e panjohura.eduarti,tetovarja,Zoti Agim,Beni,Njoni ch,teta pranvera, rexhina etj me fal nese spo me kujtohen edhe shume te tjere ju pershendes dheju perqafoj fooort.Shpresoj qe ky forum mos te shuhet kurre.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    riduana po ta fal qe nuk me permende mua,por te uroi shendet se pari,pastaj suksese ne projekter e reja,se sigurisht dicka me rendesi te ndan nga ketu,,,jo per noj gje po nuk ke ku gjen me mire,,,hehe

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    me vjen shum keq qe po largohet nje nga antaret me te mire e te vecante te forumit.

tashme do ket me pak ndricim ky forum !!!

kalofsh bukur !!
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga riduana Lexo Postimin
    Ne kete forum kam njohur miq te mrekullueshem.Edhe pse vetem ne virtualitet mund te them se kam arritur ti "dua".Per arsye personale une do largohem nga ky forum.Ju faleminderit per gjithcka qe me keni dhuruar(castet e bukura mes jush).Dhe jam e sigurte qe do me marr malli per ju por do sforcohem mos te shkruaj me. Ju kam shume xhan :Xhenet,e panjohura.eduarti,tetovarja,Zoti Agim,Beni,Njoni ch,teta pranvera, rexhina etj me fal nese spo me kujtohen edhe shume te tjere ju pershendes dheju perqafoj fooort.Shpresoj qe ky forum mos te shuhet kurre.
    Unė me siguri jam tek ata qė ke harruar pa pėrmendur.
    Vendimi pėr tė mos marė pjesė pėr njė kohė nė forum ėshtė pa dyshim vendimi Juaj ekskluziv por ajo qė mė bėri pėrshtypje dhe qė mė shtyti tė shkruaj ishte fjala te titulli "Lamtumirė" kjo fjalė thuhet kur ėshtė pa kthim, Ju Riduana duhet tė shkruanit "Mirupafshim" ose "Mirushkruafshim".
    Tė pėrshėndes dhe tė uroj ē'do tė mirė.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Un tham ta ulim stemen e forumit en gjysem shtiz

Bajat e kan ba me kto tema lamtumire
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Riduana Cdo Njeri Eshte I Lire Te Veproj Si Te Jet Me E Drejte Per Veten E Vet.
    Ti Ke Mar Nje Vendim Dhe Un E Respektoj
    Sinqerisht Do Na Mungoj Prania Jote Ktu, Por Shpresoj Te Kesh Gjera Akoma Me Shume Rendesi Per Te Bere ..
    Zoti Te Bekofte Dhe Cdo Gje Ne Jeten Tende Te Eci Sa Me Mbare..
    Miqesisht Per Ju
    Edi...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Ani ani sa po erdha une ti ike... edhe ne te perqafojm fort gjithe te mirat kujdes ku shkele.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Riduana edhe pse respektoj vendimin tend, te drejten me merzite me kete lajm!
    Te deshiroj shendet suksese dhe lumturi ne jet.
    (e shef qe nuk dij as te shprehem tani)
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

E kisha bere edhe une nje postim te tille sepse me detyruan
    po shoqet time ketu jane me te forta s'e fjalet e disa injoranteve
    nuk desha te haroj gjuhen shqipe qe me forumin po e permiresoja.
    Rendesi ka jeta tone jashte forumit,shpresoj te jesh mire edhe cdo gje te te shkoje sic e ke planifikuar!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •