Close
Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 194
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    χέσε μέσα Πολυχρόνη...
    μαδαμ Helen dhe Ksanthipi......edhe greket vete do ju kishin zili per mbrojtjen heroike qe iu beni.
    Nese me te vertete nuk e njihni realitetin po ju jap disa LINK per te lexuar dhe ne eshte mundur kundershtojini me fakte
    LINK 1
    Eshte nje teme e vjeter e 2007 ne FSH.

LINK 2
    Ketu do te gjesh vetem nje pjese te incidenteve nga 1990 e mbrapa

http://www.balkanweb.com/forumi/index.php?topic=4723.25

Do ju lutesha moderatoreve para se te fshijne disa nga komentet ne kete teme, te fshijne me pare shkrimet ofenduese te ketyre dy <> ndaj shqiptareve ose perndryshe do lini te nenkuptojme se jeni pjese e ketyre shkrimeve edhe ju

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    O precedenti!!!
    Nuk duhet te harrojme se e keqa shqiptareve i ka ardhur gjithmone nga vete shqiptaret.
    Kujtojme masakren e fundit te popullsise shqiptare came ku urdhri oral u dha nga parlamenti grek ku pjesa derrmuese ishin ARVANITAS d.m.th SHQIPTARE ORTODOKS.
    Masakren e drejtoi dhe e perfundoi koloneli i ushtrise greke SHQIPTARI ORTODOKS NAPOLON ZERVA.
    I dime masakrat greke ne te shkuaren dhe sot ne kohen moderne,gjithashtu edhe '' 2 madamat'' i dine.
    Sot presidentin grek e ke ARVANITAS, disa ministra te qeverise se papandreut i ke ARVANITAS...e mos te flasim per gjeneralet Arvanitas te ushrtise te policise dhe te sherbimeve sekrete qe jane shumica ARVANITAS.
    Thuaji po deshe qe ju jeni shqiptare,jane gati te shkrepin koburen.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    O precedenti!!!
    Nuk duhet te harrojme se e keqa shqiptareve i ka ardhur gjithmone nga vete shqiptaret.
    Kujtojme masakren e fundit te popullsise shqiptare came ku urdhri oral u dha nga parlamenti grek ku pjesa derrmuese ishin ARVANITAS d.m.th SHQIPTARE ORTODOKS.
    Masakren e drejtoi dhe e perfundoi koloneli i ushtrise greke SHQIPTARI ORTODOKS NAPOLON ZERVA.
    I dime masakrat greke ne te shkuaren dhe sot ne kohen moderne,gjithashtu edhe '' 2 madamat'' i dine.
    Sot presidentin grek e ke ARVANITAS, disa ministra te qeverise se papandreut i ke ARVANITAS...e mos te flasim per gjeneralet Arvanitas te ushrtise te policise dhe te sherbimeve sekrete qe jane shumica ARVANITAS.
    Per Helenen jam i sigurt qe i di.............me shume e kam per kete <> tjeter qe ka ndonji vit qe ka vene interenet ne shtepi dhe thote gjithe keto brockulla, pa e ditur as vete se ku godasin

Eshte e vertete se e keqja e shqiptareve jane vet shqiptaret dhe kjo sdo mend ta kuptosh e sy ta shohesh.
    Dhe per fat te keq kombi shqiptar asnjehere nuk eshte drejtuar nga atdhetare.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Kur mohon prejardhjen sigurisht do kesh komplekse te tilla si keto mesiper. Kjo eshte te besh lufte me veten dhe po ja permende normalisht nuk e kan per gje te shkrepin koburen. Lufta me veteveten eshte teper e rende. Gjendja e tyre shpirterore qenka per te ardhur keq, sic ngjarja qe tregoi Foleja "Sot nuk ka shok..."

Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Fatkeqesisht disa nga ju nuk dini akoma te dalloni sharjen nga realiteti .Une permenda realitetin e hidhur , ty nqs nuk te pelqen problemi yt.
    Tregove vec mendimin tend.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Fatkeqesisht disa nga ju nuk dini akoma te dalloni sharjen nga realiteti .Une permenda realitetin e hidhur , ty nqs nuk te pelqen problemi yt.
    Ha..ha ha ha sa fantastike qe je ti moj goc.Me pelqen shume sarkazma juaj.
    Problemi i shqiptareve ne pergjithesi ka filluar qekur diktatori Enver Hoxha instaloi regjimin diktatorial me te eger ne bote.
    Pervec dhunes psikollogjike dhe asaj fizike ai instaloi dhe shume forma te tjera kafsherore etj.
    Hoqi fene,ligji i klasave,ligji i agjitacionn-propagandes, qe nje shprehje e thene gabim te conte 10-15 burg te nxirrje krom ne Bulqize.
    Terrorizmi psikollogjik qe sistemi diktatorial instaloi, la pasoja te medhaja shokuese per shoqerine shqipetare me pasoja akoma ne ditet tona.
    Krijoi nje hendek te madh midis shoqerise qytetare dhe asaj fshatare.
    Qe ti pershkruash ato vuajtje nuk mjaftojne 300 apo 3000 mije faqe.
    Pra thjesht regjimi i Enver Hoxhes krijoi kete hendek dhe kete lloj urrejtje dhe mos besimi ndaj shqiptareve midis tyre qe vazhdon akoma ne ditet tona.
    Ne shqiptaret jemi krenare per ate cka jemi dhe per ate cka perfaqesojme.
    Shqiptari nuk shke....n kurre motren e vet,vajzen e xhaxhait etj...Shqiptari nuk i ben kurre dashnor motres se tije...Shqiptari nuk e hudh kurre ne gjygj babain nenen apo motren per ceshtje prone apo banale...... ( veti keto tashme te njohura te shoqerise greke).Shqiptari eshte koke mushke dhe i eger,por kurr i pabese....Kemi shum gjera qe na bejne te ndihemi krenare.
    100 ...1000 APO 10 000 shqiptare nuk perfaqesojne kurre atdheun tone te dashur qe quhet SHQIPERI.
    Ne shqipetaret nuk kemi pushtuar asnje shtet! Ne shqipetaret nuk kemi asimiluar asnje popull! Ne shqipetaret nuk kemi konvertuar ne fene tone asnje te huaj me hir apo pahir....Ne shqipetaret nuk kemi sherbime sekrete dhe as ifinancojme ato per luftera eversive apo per ti bere dem ndonje populli fqinj.
    NE SHQIPETARET JEMI KRENAR!
    OS SA MIRE ME KEN SHQIPETAR

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Per Helenen jam i sigurt qe i di.............me shume e kam per kete <> tjeter qe ka ndonji vit qe ka vene interenet ne shtepi dhe thote gjithe keto brockulla, pa e ditur as vete se ku godasin

Eshte e vertete se e keqja e shqiptareve jane vet shqiptaret dhe kjo sdo mend ta kuptosh e sy ta shohesh.
    Dhe per fat te keq kombi shqiptar asnjehere nuk eshte drejtuar nga atdhetare.
    Ti zoteri cdo me brockollat e mija ????? ik shiko punen , komento me te tjeret qe ju perputhen mendimet .Sa per dijeni kam marre diplom komjuteri qe ne 1998 ( kur shumica e shq nuk dinte se cfare ishte ) dhe kam vene internet qe kur ka dale .Ik shiko punen he djale i mbare dhe mos e krruaj shume se te del gjak pastaj.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Ha..ha ha ha sa fantastike qe je ti moj goc.Me pelqen shume sarkazma juaj.
    Problemi i shqiptareve ne pergjithesi ka filluar qekur diktatori Enver Hoxha instaloi regjimin diktatorial me te eger ne bote.
    Pervec dhunes psikollogjike dhe asaj fizike ai instaloi dhe shume forma te tjera kafsherore etj.
    Hoqi fene,ligji i klasave,ligji i agjitacionn-propagandes, qe nje shprehje e thene gabim te conte 10-15 burg te nxirrje krom ne Bulqize.
    Terrorizmi psikollogjik qe sistemi diktatorial instaloi, la pasoja te medhaja shokuese per shoqerine shqipetare me pasoja akoma ne ditet tona.
    Krijoi nje hendek te madh midis shoqerise qytetare dhe asaj fshatare.
    Qe ti pershkruash ato vuajtje nuk mjaftojne 300 apo 3000 mije faqe.
    Pra thjesht regjimi i Enver Hoxhes krijoi kete hendek dhe kete lloj urrejtje dhe mos besimi ndaj shqiptareve midis tyre qe vazhdon akoma ne ditet tona.
    Ne shqiptaret jemi krenare per ate cka jemi dhe per ate cka perfaqesojme.
    Shqiptari nuk shke....n kurre motren e vet,vajzen e xhaxhait etj...Shqiptari nuk i ben kurre dashnor motres se tije...Shqiptari nuk e hudh kurre ne gjygj babain nenen apo motren per ceshtje prone apo banale...... ( veti keto tashme te njohura te shoqerise greke).Shqiptari eshte koke mushke dhe i eger,por kurr i pabese....Kemi shum gjera qe na bejne te ndihemi krenare.
    100 ...1000 APO 10 000 shqiptare nuk perfaqesojne kurre atdheun tone te dashur qe quhet SHQIPERI.
    Ne shqipetaret nuk kemi pushtuar asnje shtet! Ne shqipetaret nuk kemi asimiluar asnje popull! Ne shqipetaret nuk kemi konvertuar ne fene tone asnje te huaj me hir apo pahir....Ne shqipetaret nuk kemi sherbime sekrete dhe as ifinancojme ato per luftera eversive apo per ti bere dem ndonje populli fqinj.
    NE SHQIPETARET JEMI KRENAR!
    OS SA MIRE ME KEN SHQIPETAR
    Mos pi shume se nuk di se cflet pastaj.Gjynaf te biesh kaq poshte.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Kur mohon prejardhjen sigurisht do kesh komplekse te tilla si keto mesiper. Kjo eshte te besh lufte me veten dhe po ja permende normalisht nuk e kan per gje te shkrepin koburen. Lufta me veteveten eshte teper e rende. Gjendja e tyre shpirterore qenka per te ardhur keq, sic ngjarja qe tregoi Foleja "Sot nuk ka shok..."

Tregove vec mendimin tend.
    Po pse te kujt do tregoj tendin????????/

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    pse shqiptaret e greqise ne shumicen e tyre jan fshatar ??????

sepse kur donin te iknin jashte shqiperise , kishin sh pak lek ne dispozicion e i vetmi vend ku mund te largoheshe pa lek ne xhep ishte greqia ....

prandaj edhe jan nejrezit qe shum kollaj nderruan emrat , zakonet e gjithcka qe kishin

jan nejrez qe nuk kishin nje te kaluar , jan njerez qe mgjs ishin ne moshe madhore kujtuan se jeta filloi mbas vitit 1991

e kur them fshatar nuk e kam me ata qe ejtojn ne fshat ...por e kam me te gjith njerezit me mentalitet fshatar ...me mentalitetin e te jetuarti me 5 njerez rreth e rrotull .... me njerezit me shpirt te ngushte qe kujtojne qe bota u krijua mbas vitit 1991 ne diten kur shkelen token helene

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    χέσε μέσα Πολυχρόνη...
    μαδαμ Helen dhe Ksanthipi......edhe greket vete do ju kishin zili per mbrojtjen heroike qe iu beni.
    Nese me te vertete nuk e njihni realitetin po ju jap disa LINK per te lexuar dhe ne eshte mundur kundershtojini me fakte
    LINK 1
    Eshte nje teme e vjeter e 2007 ne FSH.

LINK 2
    Ketu do te gjesh vetem nje pjese te incidenteve nga 1990 e mbrapa

http://www.balkanweb.com/forumi/index.php?topic=4723.25

Do ju lutesha moderatoreve para se te fshijne disa nga komentet ne kete teme, te fshijne me pare shkrimet ofenduese te ketyre dy <> ndaj shqiptareve ose perndryshe do lini te nenkuptojme se jeni pjese e ketyre shkrimeve edhe ju
    Kush e ka mizen nen kesule hidhet perjete .

Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •