Close
Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 194
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    kur shkova te gazeta shitesi pashe ne faqet e para te gazetave fytyrat e shperfytyruara te atyre shkelesve te ligjit [krimineleve] dhe u ndjeva vertet keq pasi aty ishin disa greke dhe po bisedonin pikerisht per kete ceshtje duke kercenuar dhe share mbi baza racore shqiptaret .

disa thoshin ; te marim armet e ti qerojme
    ti debojme
    ti shfarosim
    ti djegim sic dogji hitleri cifutet
    i kundershtova edhe pse ishin ne zemerim e siper dhe u tregova qe jo te gjithe shqiptaret jane te tille dhe meritojne te tilla gjera , por ata te tyren , derisa biseda ariti te nxehej aq sa mu desh te largohesha pa vepruar ne menyra te tjera , pasi nuk ia vlente bara qirane .

ne ishullin grek ku banoj , para disa vitesh nje grek vrau nje shqiptar dhe plagosi te tjere vetem se skuadra e tij kombetare e futbollit humbi para kombetares sone dhe i ndjeri i talli dhe i shau , dhe greku e theri duke i shkaktuar vdekjen .

greku u denua , por djali humbi perjete.

te dy u denuan per fajet e tyre , ne menyra te ndryshme dhe kjo tregon qe te gjithe kemi nevoje per tu qyteruar , per konsolidim dhe integrim drejt nje te ardhme ne paqe dhe jo per urejtje etnike , dhe mund te them pa ndroje qe ne shqiptaret duhet te kemi me shume nevoje per keto .

sy per sy e dhemb per dhem na le pa sy e pa dhemb .

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga maratonomak Lexo Postimin
    disa thoshin ; te marim armet e ti qerojme
    ti debojme
    ti shfarosim
    ti djegim sic dogji hitleri cifutet
    i kundershtova edhe pse ishin ne zemerim e siper dhe u tregova qe jo te gjithe shqiptaret jane te tille dhe meritojne te tilla gjera , por ata te tyren, derisa biseda ariti te nxehej aq sa mu desh te largohesha pa vepruar ne menyra te tjera , pasi nuk ia vlente bara qirane .
    Kjo mesiper qe degjove dhe diskutove ti me keto njerez injorant quhet "Hate crime" apo krim urrejtje. Ligjet jane teper te ashpra per gjera te tilla. Mbase dikush qe ka njohuri ligjore te flase me shume.....? Nga aq sa di une vetem e folura ne kete menyre ka denim. Nuk po justifikoj apo mbroj keto kriminela shqiptare, ne djall te shkofshin. Por me acarojne nervat injorantet pa pike llogjike qe flasin si mesiper. Maratonomak shume mire bere qe ike, nuk llogjikohet me budallenj te tille. DHE me ligj keto budallenj denohen!!!

Nga wikipedia gjeta kete qe tregon per Greqine dhe ligjet e saj.

Greece:
    Article Law 927/1979 "Section 1,1 penalises incitement to discrimination, hatred or violence towards individuals or groups because of their racial, national or religious origin, through public written or oral expressions; Section 1,2 prohibits the establishment of, and membership in, organizations which organize propaganda and activities aimed at racial discrimination; Section 2 punishes public expression of offensive ideas; Section 3 penalises the act of refusing, in the exercise of one’s occupation, to sell a commodity or to supply a service on racial grounds."[25] Public prosecutors may press charges even if the victim does not file a complaint. However, as of 2003, no convictions had been attained under the law.[26]
    Pra paskam te drejte, njesoj qenka dhe ne Greqi, nuk lejohen te flasin ne kete menyre urrejtje.

Citim Postuar më parë nga ionian Lexo Postimin
    Tamam ashtu eshte po problemi qendron qe edhe Ne bejme ceshte e mundur qe te mos vej dem propaganda e tyre. Qe cmimi i kokes eshte eshte me i lire ne shqiperi se kudo kete e dime te gjithe. 100 shq. jane vrare midis tyre qe nga Janari. Kjo nuk besoj se tregon ndonje kulture te lashte as emancipim apo jo...
    Me thuaj pak ku e identifikon veten ti me keto vrases? S'ka derra vetem Shqiperia!!!

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Dhespinis Ksanthi!!!
    .Shqiptaret ne greqi jane engjej duke i krahasuar me bashkombesit e tyre gjetke ne perendim....
    Prandaj dhespinis Ksanthi mos u ushqe me mediat greke se do na helmohesh ndonje dite.
    Ndaj eshte mbushur qielli me engjej .....ba se dija qe ishin shqiptare .
    Sic e thashe me lart shikoj sepse kam sy dhe degjoj sepse kam veshe dhe nuk bazohem ne mendiat .

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    ATHINE- Shkatërrohet në Greqi një organizatë kriminale që akuzohet për vepra të rënda penale, si grabitje nën kërcënimin e armëve, akte dhune, madje edhe për abuzim seksual me viktimat. Policia greke arrestoi 6 persona, nga të cilët 5 shtetas shqiptarë dhe një 16 vjeçare greke nga Athina, të cilët ishin bërë tmerri i banorëve të zonës së Atikës (Glifada, Heliopolis, Alimos Agiropuli Koropi, Paleo Faliro).

Të arrestuarit janë:
    Shqiptarët Alexandër Dhimitër Pepa lindur në 1990, Ermir Bilbil Meta lindur në vitin 1991, Ervis Bilbil Meta lindur në vitin 1996, Enea Anton Pano lindur në vitin 1987, Sokrat Jorgji Meniko lindur në vitin 1989. Në kërkim janë edhe 2 persona të tjerë.

Ky grup, kishte kryer 45 grabitje me armë në banesa të ndryshme, (të dokumentuara deri tani) kryesisht në orët e para të mëngjesit duke marrë me vete sasi të hollash, sende me vlerë, telefona, pajisje elektronike madje edhe automjete. Policia thotë se numërohen 14 automjete që ata i kanë marrë e i kanë përdorur për ikjen e tyre.

Në një dyqan bizhuterish në Heliopolis kanë grabitur bizhuteri me vlerë 80.000 €.
    Gjatë kontrollit në banesat e të arrestuarve janë gjetur 3 armë tip kallashnikov, karrikatorë me fishekë, plumba, predha, një pistoletë, 3 nga makinat e vjedhura, celësa makinash, sasi të vogla marihuane, shkopinj gome, thika, telefona celularë etj.

Policia thotë se ekzistojnë raste, kur grabitësit në fjalë, pasi kanë grabitur kanë abuzuar seksualisht me femrat që gjendeshin në shtëpi.
    Policia po punon për dokumentimin e plotë të veprës penale të grupit dhe për kapjen e 2 anëtarëve të tjerë të bandës dhe ka shpërndarë në media fotot e të arrestuarve për të ndihmuar në hetimin dhe identifikimin e viktimave të tjera.
    (s.g/BalkanWeb) Lidhje te tjera FOTO: Greqi, ja shqiptarët e bandës së grabitësve me kallashnikov
    Lajme shqiperia FOTOT NEWS IT
    [ATTACH][ATTACH]Skedarët e Bashkëngjitur 149368[/ATTACH][/ATTACH]

Qenkan greqizuar këta maskarenjtë që thuhet se janë shqiptarë, sepse grekërit shquhen për barbarizma të tilla - historikisht !
    Sëmundje e keqe greqizimi...të bën kafshë siç i paska bërë këta...

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ose ata jane shqipatare ose une , po te dy palet nuk ka mundesi...
    Pra e pohove vete nuk e identifikon veten me keto kriminela. Qe do te thote Shqiptari s'ka vetem kete fytyre monstrash qe bejne krime.

Jam dakort me ty, helenen, ksanthin 100% qe duhet ti shfarrosim nga faqa e dheut keto monstra qe fatkeqsisht linden Shqiptar. Dhe nuk po i bej asnje justifikim krimit.

Por kur thoni qe keto kriminela perfaqesojne Shqiptaret me kete kam problem te madh. Krimi eshte problem i cdo shoqerie jo vetem asajt shqiptare.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne fakt, mire thote hapesja e temes, shqetesimin qe shtron. Ne Greqi ka shkuar gjithe llumi. 90% po njehere.Prandaj, dhe shohim e lexojme perdite per 'bemat' e tyre.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    O njerez dihet qarte qe keta jane kriminela por ne greqi mund te jene afersisht 300,000 shqiptar jo te gjithe jane kriminela por dihet qe te gjithe diskriminohen nga greket kush e mohon ket, problem per ata. Njeriu nuk duhet te flasi ne interesat e veta pse shkon mire ti me komshien greke nuk do te thote qe gjithe greket i duan shqiptaret. Greket jane shume here me kriminela kundrejt shqiperis sepse ushqehen nga shteti qe te na urrejne. Per ju qe krahasoni perendimin me greqin ahahahahahah me beni te qesh. Po shqiptari derri i ndyre vrau ushtar amerikan me keq ska ku shkon edhe amerika nuk u ndie te kishte vrare ushtar greke te gjithe shqiptaret ne greqi do i kishin varur. Mos na krahasoni evgjitet greke me perendimin sepse edhe ata vet e kane enderr perendimin & btw mos pertoni shkoni e shifni sa greke kane aplikuar per viza pune ne amerike. Eshte kulmi te krahasosh greqin me perendimin. Shqiptaret kane arritur gjithcka me pune & mund ne cdo qoshe te botes sigurisht ka edhe kriminela shqiptare ashtu si ka ne cdo popull edhe askush nuk po i mbron keta derra por ne po veme ne dukje qe populli greke e ka shprehur qarte qe na urren ne kulm edhe do shkatrrimin e kombit tone.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    E cdo te na thuash ti me kete postim jashte teme?
    Kufiri kete rol lot mos shoku cool...
    Shko kalo nje shtet kufirin e te shikojme cdo behet
    se mua nuk ma mban ta bej kete gje
    nese ti e le deren hapur ne darke edhe te hyn nje ajdut do i thuash mire se erdhe?
    Se une per vete do e gropos te gjalle
    nejse jemi ne gjendje te kuptojne se cfare rol lot tv ketu edhe ne cdo vend gjerat u egzagjeruan me shume se sa ishte realiteti po ne cfare beme qe te kemi emrin e shtetit tone te paster?
    Vazhdojne e ritim fidan si keta palacot qe njeri prej tyre hodhi burrerine poshte e tha qe nuk eshte i afte te kryj .... qe te letesohet ne gjyq

nuk e di a e lexove ate c'ka thuhej ne citim se vetem jashte teme nuk ishte.....se nuk arrin te kuptoje hemisfera e majte e trurit tuaj se kur ne 90-91 kam shkuar ne vendin e bukur qe quhet Greqi dhe kam jetuar atje per me shume se nje dekade(ka patur edhe njerez qe me kane folur me dore ne zemer dhe pritur me shum miresjellje) atmosfera ishte me se e mbushur me gaz mbytes se politikes bushter KU NUK RRININ PA TE KUJTUAR SE "JU JENI TE GJITH BURGAXHINJ", "JU JENI TURKOALVANI", "JENI VJEDHES", "JU JENI TE PA ARSIMUAR" (por vete nuk kishin bere as filloren) HABITESHIN KUR MESONIN QE KISHA NE SHTEPI, TELEVIZOR, FRIGORIFER ........etj.
    A e kuptoni se ne c'grade ishin kurdisur pjesa me e madhe e popullsise dhe si reagonin kur takonte te ndesheshe me njerez te tille
    FIGURAT TE NDYRA E JASHTEQITJE SOCIALE KA PATUR DHE DO TE KETE SI NE SHQIPERI POR EDHE NE GREQI POR KURRE NUK MUND TA PERCEPTOJ QE TE PERGJITHSOJ TE GJITH E TI EMERTOJ TE GJITHE ME EPITETE TE PA BAZA
    ......... apo do rrime e bejme komente te keshillit te ndrikullave ne i punion apo jo vegla atij fidanit
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Me thuaj pak ku e identifikon veten ti me keto vrases? S'ka derra vetem Shqiperia!!!
    Ose ata jane shqipatare ose une , po te dy palet nuk ka mundesi...[/QUOTE]

Une nuk po kriminalizoj kerkend.Si une juve apo ndonje tjeter nuk perfaqesojme te gjithe shqiptaret ashtu sic nuk e perfaqesojne keta qe u arrestuan.Krimi nuk ka nacionalitet dhe as ngjyre.
    Theksova se emigrantet shqiptare ne greqi jane me '' te mbare'' sesa bashkeatdhetaret e tyre ne vendet perendimore.
    Une perfaqesoj vetem veten time ashtu sikurse ti.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ne fakt, mire thote hapesja e temes, shqetesimin qe shtron. Ne Greqi ka shkuar gjithe llumi. 90% po njehere.Prandaj, dhe shohim e lexojme perdite per 'bemat' e tyre.
    Ok Pink meqe po flasim me shifra. Kam 3 kushurira ne Greqi.
    Tani i bie 3 x .90 = 2.7

2 nga kushurirat e mia po e po qe jane llum.
    Po edhe tjetra 70% e karakterit te saj eshte llum dhe vetem 30% eshte e mire.

Keto shifra s'me dalin tamam se qe te treja jane njerez shembullore te shoqerise!! E pse s'me del shifra tamam?

Cfare ndryshimi ka llumi qe kemi ketej ne amerike me llumin ne greqi? S'ka ndryshim po llum jane!

Cuditem me ty. Nuk e sheh sa keq ja ka shperlare mendjen propaganda greke shqiptarve atje? Ti qe shume shpejt dole ne kete konkluzion te pa vertete, paramendo ato qe jetojne aktualisht ne Greqi cfare presioni i behet te urrejne cdo gje shqiptare.

Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •