Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Partënerja që meshkujt dëshirojnë

mua keto gjera po me shkojne nder mend:
    te jete e bukur, pasi paraqitja e jashtme eshte gjeja e pare qe shihet; te kete nje fare kulture, pasi eshte e rendesishme edhe te dish te bisedosh;
    dhe mos te vije ne shtrat me mua qe ne takim te pare.
    Vasudhaiva Kutumbakam

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    po te ishte te jetoja ne shqiperi per bese jozin ta kisha per partnere sdo kisha dasht gje tjeter
    me kaq pretendime sa paske ti mor djale do mbetesh pa martuar!

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    pffff gjithe keto perkujdesje per te bere per vete nje mashkull. jo po duhet te kalojme jeten tone ne baze te kritereve te atij.. ne kete menyre te kesh nje mashkull prane eshte fobi , torture jo kenaqesi..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    Partënerja që meshkujt dëshirojnë

mua keto gjera po me shkojne nder mend:
    te jete e bukur, pasi paraqitja e jashtme eshte gjeja e pare qe shihet; te kete nje fare kulture, pasi eshte e rendesishme edhe te dish te bisedosh;
    dhe mos te vije ne shtrat me mua qe ne takim te pare.
    Po po sikur te ndodh ndonjegjo ne takim te dyte behet gje plako? Apo da mendojme nje here thuaj.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Cfare ka ketu per te qeshur?!
    Nuk eshte puna te hiqesh si e virgjer, por dhe te leshohesh si kafshet nuk ka lezet apo jo? Kjo vlen per te dy.
    Mua per vete me pelqejne meshkujt qe bejne si te veshtire. Te njejten gje pelqejne dhe meshkujt besoj.
    Kjo qe shkruani juve quhet hipokrizi!
    Eshte njesoj si te besh dashuri me maske,si nje kloun.Kur cirret maska del ne shesh hipokrizia,keshtu qe nuk ja vlen.Te jesh i lirshem dhe vetevetja nuk eshte turp dhe cdo gje eshte me e bukur me e lehte...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Ata meshkujt e dikurshem po qe ishin ustallare....I mernin partneret te paformuara dhe u jepnin formen qe deshironin...kishin shpirt artistik dhe durim derri

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Dar_di Lexo Postimin
    Meshkujt te femra nuk kërkojnë vetëm të dashur, por edhe një shoqe, një përkrahëse, një person që do t’i mbështesë dhe do të jetë pranë tyre. Prandaj është shumë me rëndësi që të lini përshtypje të parë të mirë dhe të dini se çfarë duan meshkujt, ashtu që të keni vetëbesim.

* Femrat duhet ta kenë të qartë se meshkujt nuk duan persona të bezdisshëm. Ata i respektojnë femrat të cilat kanë jetë personale dhe miq të tyre me të cilët ato dalin kur ai ka nevojë për hapësirë vetëm për vete, në rastet kur, p.sh., dëshiron të përcjellë ndonjë ndeshje me miqtë e tij.

* Edhe pse ekspertët e lidhjeve këshillojnë se nganjëherë është mirë që edhe femrat të bëjnë hapin e parë, megjithatë këtë duhet t’ua leni meshkujve. Ata duan të marrin iniciativën dhe të vendosin kur është momenti i duhur që t’u ftojnë të dilni.

* Gjërat e vogla e ndërtojnë jetën. Në çdo moment tregoni se interesoheni për të dhe ‘përkëdheleni’ me shenja të vogla të vëmendjes, por mos e teproni.

* Tregoni efektin tuaj seksipil, josheni duke zbuluar atributet tuaja, por, kuptohet, mos jini sulmuese. Imagjinatën e mashkullit më së shumti e nxit një dekolte që shihet pak nën fanellë, sesa një dekolte që thuajse zbulon gjithçka.

* Në një takim të parë asnjëherë mos tregoni se jeni të gatshme të përfundoni me të në krevat. Por lëreni situatën të rrjedhë me spontanitetin e vet.

* Secili mashkull e dëshiron pranë vetes një femër të cilën e respekton dhe e cila gëzon respektin e të tjerëve.

* Qëndroni pranë tij kur ai ka nevojë për ju, sepse meshkujt te partnerja kërkojnë edhe një mikeshë.

* Mos e lejoni veten që ta lodhni me thirrje dhe t’i dërgoni qindra mesazhe në ditë. Diçka të tillë nuk e dëshiron askush. Po ashtu, mos e pyetni vazhdimisht për të ardhmen.

* Nëse dëshironi një mashkull të kulturuar dhe me edukatë, atëherë ekspertët rekomandojnë që t’u kushtoni vëmendje sjelljeve tuaja.

Telegrafi
    Ja ta shqyrtojm pak tekstin nen per nen
    1: dmth duhet me dal nga dera vetem kur meshkujt kam pak nevoje per hapsir
    2: Me prit keta ne, na mori lumi :-D
    3: E vertet nuk duhet me e tepru se i jep kenaqesin e te qenit i pazevendesueshem
    4: Dmth gjithe dekolteve ti vem ndonje tantell shtes o lalalalla
    5: Behet fjala per lidhje afatshkurtra apo afatgjata ?
    6: Keshill me vend , te njejten gje kerkon dhe nje femer nga nje mashkull.
    7: Te njejten gje kerkojm dhe ne lol
    8: As une si du sms :-D, rest normal se behet e bezdishme po i muzik gjithe kohes.
    9: Nqs varet nga ne , nuk jam kondra .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2011
    Postime
    19
    Varet nga tipologjia e meshkujve !

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    pershendetje all
    ajde ne tem tani

kjo eshte si pas gustos qe keni edhe jo cdo njeri deshiron njesoj
    un p/s ato qe dua nga patnerja ajo qe kam i ploteson te gjitha ato un qe deshiroj
    Partizoni

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Me terheqin keto femrat e fshatit.Kur vjen puna tek qefi sec kane nje menyre ekzotike e te shprehurit te kenaqesise.
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •