Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 90
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Vendosja e kremit nė fytyrė, nuk ėshtė "patinim", pėrkundrazi ėshtė kujdesi qė duhet treguar pėr njė lėkurė tė shėndetshme, tė bukur, tė freskėt dhe elastike (tė butė).
    Madje nuk kam gjė kundėr edhe pėrdorimit nga meshkujt tė kremrave, qė janė posaēėrisht pėr ta.

Nuk duhet pėrdorur fare sapuni si pastrues i fytyrės, duke qenė se e than lėkurėn, dhe pėr kėtė arsye ēdo mėngjes dhe mbrėmje, duhet pėrdorur qumėsht pėr fytyrėn, dhe mė pas vendosja e kremit hidratues. Personalisht do sugjeroja qumėsht pėr fytyrėn Nivea 2 nė 1 : pastrues + tonik me acide frutash, ėshtė pėr tė gjitha tipat e lėkurės, dhe ka njė efekt freskues dhe zbutės nė fytyrė, pėr ata qė e pėrdorin. Ndėrsa kremi hidratues, duhet pėrdor me doemos ēdo mėngjes dhe mbrėmje para se tė flesh, dhe pėr vete nė kėtė rast do rekomandoja linjėn Deborah. Madje edhe kremi pudėr (fondontinta) i Deborah, ka vėrtetė efekt hidratues dhe jo tharės sė lėkurės, por ama kremi pudėr nuk bėn tė pėrdoret para se tė flesh

Nuk ka asnjė lloj "patinimi" nė kėtė mes, pėrkundrazi ėshtė pjesė e jetės pėrditshme. Elasticitetin fytyra fillon ta humbasė qė pas moshės 20, dhe pėrdorimi i kremit hidratues ēdo mėngjes, dhe sidmos ēdo natė para se tė flesh, ėshtė i detyrueshėm.
    Efekti : lėkurė e shndritshme, e hidratuar dhe e butė si bebush.

Unė kam qė nė moshėn 17 vjeē qė i "ha" kremrat :-)

S'ma merr mendja, se ata qė janė meshkuj pėr sė mbari, do pėlqenin qė gratė e tyre, tė mos tregonin kujdes pėr lėkurėn.
    nuk e di sa vjece jeni ju zonje, por me siguri se shpejti do e ndjeni efektin e ngrenies se kremrave qe ne moshe te re, dhe efekti nuk do jet aspak i kendshem - te siguroj, sa me pak kimikate ne fytyre aq me jetgjatesi ka freskia e fytyres
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    nuk e di sa vjece jeni ju zonje, por me siguri se shpejti do e ndjeni efektin e ngrenies se kremrave qe ne moshe te re, dhe efekti nuk do jet aspak i kendshem - te siguroj, sa me pak kimikate ne fytyre aq me jetgjatesi ka freskia e fytyres
    Lol, me duket sikur lexova nje shkrim te mamit tim Edhe ajo gjithmone keshtu me thoshte kur isha ne gjimnaz, ajo vete nuk i ka perdorur edhe faktikisht ka nje lekure te bute e te paster edhe tani qe i ka kaluar te 50.

Kremi hidratues sado i mire te jete, krem mbetet. Personalisht e perdor vetem pas dushit, ngaqe uji i ngrohte e than lekuren por asnjehere ne mengjes apo ne darke!

La vita non si spiega, si VIVE!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Kur ėshtė me thonjėza : "ha" siē jam shprehur, dhe me njė shenjė buzėqeshje nė fund tė fjalisė, sigurisht qė nuk bėn dėm !
    Ke te drejte, ja hoqa une thonjezat citimit .

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Jam zonjushė , dhe e lindur nė '88-tėn. (meqė pėrmende moshėn)
    E kuptoj atė problemin e kimikateve qė mė thoni, por me sa jam interesuar unė, kremi hidratues ėshtė i detyrueshėm ēdo mėngjes dhe mbrėmje, sepse ndihmon nė lagėshtirėn e fytyrės dhe freskinė natyrisht. Nuk ėshtė se abuzoj me lloj lloj kremi, thjesht kam zgjedhur atė qė bėn pėr fytyrėn time, dhe nuk kam pasur asnjė lloj acarimi apo problemi, pėrkundrazi jam e kėnaqur me efektin qė japin. Nuk e ngarkoj fytyrėn me pudėr, sepse nuk e kam tė nevojshme, por thjesht veē hidratuesin, dhe gjatė ditės kur dal edhe kremin kundra diellit sepse duhet pėrdorur nė ēdo stinė. Kryesisht janė bimore, dhe hiē alergjike.
    Dhe sa pėr qumėshtin pastrues, nuk ėshtė se e mbaj mė shumė se 1 min kur e pastroj fytyrėn me tė, pikėrisht pėr tė shmangur sa mė shumė qėndrimin e disa kimikateve nė fytyrė.
    Gjithsesi faleminderit pėr kėshillėn

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Lol, me duket sikur lexova nje shkrim te mamit tim Edhe ajo gjithmone keshtu me thoshte kur isha ne gjimnaz, ajo vete nuk i ka perdorur edhe faktikisht ka nje lekure te bute e te paster edhe tani qe i ka kaluar te 50.

Kremi hidratues sado i mire te jete, krem mbetet. Personalisht e perdor vetem pas dushit, ngaqe uji i ngrohte e than lekuren por asnjehere ne mengjes apo ne darke!

edhe une si ti perdor krem hidratues vetem pas dushit ne mengjes para se te dal nga shtepia, sidomos tani qe ulen temperaturat dhe fryne ere, ne darke pas dushit s've asgje ne fytyre. gjate veres kremi hidratues zevendesohet me kremin solar.

per te mbajtur lekuren e shendetshme mjafton te ushqehesh shendetshem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 18-10-2011 mė 15:27

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

o yeso
    ky doku me duket se pervec krem bukuria qe ka qene ne kohen e qepes nuk ka pare kreme tjeter

lyhuni mi gra si t'ju doje qefi , tani edhe per tu ly do japim llogari
    eshte ly marya me kremerat me te mira tere jeten dhe nuk dal pa fond de ten transparent dhe kur vete ne shqipni me thone duket kjo qe vjen nga jashte nga lekura

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Vendosja e kremit nė fytyrė, nuk ėshtė "patinim", pėrkundrazi ėshtė kujdesi qė duhet treguar pėr njė lėkurė tė shėndetshme, tė bukur, tė freskėt dhe elastike (tė butė).
    Madje nuk kam gjė kundėr edhe pėrdorimit nga meshkujt tė kremrave, qė janė posaēėrisht pėr ta.

Nuk duhet pėrdorur fare sapuni si pastrues i fytyrės, duke qenė se e than lėkurėn, dhe pėr kėtė arsye ēdo mėngjes dhe mbrėmje, duhet pėrdorur qumėsht pėr fytyrėn, dhe mė pas vendosja e kremit hidratues. Personalisht do sugjeroja qumėsht pėr fytyrėn Nivea 2 nė 1 : pastrues + tonik me acide frutash, ėshtė pėr tė gjitha tipat e lėkurės, dhe ka njė efekt freskues dhe zbutės nė fytyrė, pėr ata qė e pėrdorin. Ndėrsa kremi hidratues, duhet pėrdor me doemos ēdo mėngjes dhe mbrėmje para se tė flesh, dhe pėr vete nė kėtė rast do rekomandoja linjėn Deborah. Madje edhe kremi pudėr (fondontinta) i Deborah, ka vėrtetė efekt hidratues dhe jo tharės sė lėkurės, por ama kremi pudėr nuk bėn tė pėrdoret para se tė flesh

Nuk ka asnjė lloj "patinimi" nė kėtė mes, pėrkundrazi ėshtė pjesė e jetės pėrditshme. Elasticitetin fytyra fillon ta humbasė qė pas moshės 20, dhe pėrdorimi i kremit hidratues ēdo mėngjes, dhe sidmos ēdo natė para se tė flesh, ėshtė i detyrueshėm.
    Efekti : lėkurė e shndritshme, e hidratuar dhe e butė si bebush.

Unė kam qė nė moshėn 17 vjeē qė i "ha" kremrat :-)

S'ma merr mendja, se ata qė janė meshkuj pėr sė mbari, do pėlqenin qė gratė e tyre, tė mos tregonin kujdes pėr lėkurėn.
    Pershendetje...

Mer mendimin time freskia, bukuria dhe gjith ajo qe pefaqeson gjenine femerore nuk duhet te fshihet pas "makjazhit" apo tualetit. Sidomos kur femra eshte ende vajz apo zonjushe. Freskia e lekures dhe aroma qe ajo prodhon nga natyra vet eshte shume here me e kendshme se ndo nje shtrese kremi apo parfumi krijuar ne laboratere kimike.

Sigurisht qe ka edhe perjashtime kur "makjazhi" ose tualeti eshte i domosdoshem per nje vajz qe "vuan" nga nje lekure jo e mire, ose "imperfeksionet" e lekures sidomos ne fytyre. Ne pergjithesi vajzat dhe zonjushet nuk kan nevoj per shume tualet. Tualeti perdoret kryesisht nga grate e "Moshuara" perdorja e tualetit keto dite shkon ne kaq ekstrem saqe eshte veshtire te dallosh diference midis nja vajze 18 vjece dha nje gruaje 38 vjece.

Kremera per Burra.......

Ceshte kjo shprehje "femra te patinuara" tingullon si dicka tjteter "Femra te "pall...ra"

Nejse ky eshte mendimi im. Bota estetike eshte dicka shume subjektive...

Te gjithe te mirat...
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    kujdes amatoret mos ngaterroni kremin me makiazhin

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    po ju, meshkuj a rruheni para se te flini?
    Jo, sepse qimet rriten me shume naten sesa diten, une rruhem ne mengjes.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    une per veten time pa e fshire te gjithe makiazhin nuk me ze gjumi ...... dhe per lekuren nuk i ben mire
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •