Me te vertete qe ka gra qe flene me tualet?
Obobo... imagjino kllefet e jastekeve pastaj.
Patinim u behej mureve, nje here e nje kohe. S'e dija qe thuhej edhe per tualetin e grave.
Boke perdoret per raste ekstreme , make-up ekstrem kur ke ven nje gisht crem ne fytyre ,pra nuk mund te shohesh asnje pore te lekures![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Ē'a lloj ustalleshash janė kto?lolGrate e patinuara ne krevat
![]()
Elegance is an attitude.
Vendosja e kremit nė fytyrė, nuk ėshtė "patinim", pėrkundrazi ėshtė kujdesi qė duhet treguar pėr njė lėkurė tė shėndetshme, tė bukur, tė freskėt dhe elastike (tė butė).
Madje nuk kam gjė kundėr edhe pėrdorimit nga meshkujt tė kremrave, qė janė posaēėrisht pėr ta.
Nuk duhet pėrdorur fare sapuni si pastrues i fytyrės, duke qenė se e than lėkurėn, dhe pėr kėtė arsye ēdo mėngjes dhe mbrėmje, duhet pėrdorur qumėsht pėr fytyrėn, dhe mė pas vendosja e kremit hidratues. Personalisht do sugjeroja qumėsht pėr fytyrėn Nivea 2 nė 1 : pastrues + tonik me acide frutash, ėshtė pėr tė gjitha tipat e lėkurės, dhe ka njė efekt freskues dhe zbutės nė fytyrė, pėr ata qė e pėrdorin. Ndėrsa kremi hidratues, duhet pėrdor me doemos ēdo mėngjes dhe mbrėmje para se tė flesh, dhe pėr vete nė kėtė rast do rekomandoja linjėn Deborah. Madje edhe kremi pudėr (fondontinta) i Deborah, ka vėrtetė efekt hidratues dhe jo tharės sė lėkurės, por ama kremi pudėr nuk bėn tė pėrdoret para se tė flesh
Nuk ka asnjė lloj "patinimi" nė kėtė mes, pėrkundrazi ėshtė pjesė e jetės pėrditshme. Elasticitetin fytyra fillon ta humbasė qė pas moshės 20, dhe pėrdorimi i kremit hidratues ēdo mėngjes, dhe sidmos ēdo natė para se tė flesh, ėshtė i detyrueshėm.
Efekti : lėkurė e shndritshme, e hidratuar dhe e butė si bebush.
Unė kam qė nė moshėn 17 vjeē qė i "ha" kremrat :-)
S'ma merr mendja, se ata qė janė meshkuj pėr sė mbari, do pėlqenin qė gratė e tyre, tė mos tregonin kujdes pėr lėkurėn.
Nuk te bejne dem !Unė kam qė nė moshėn 17 vjeē qė i ha kremrat :-)
Krijoni Kontakt