Postuar mė parė nga
Yes*
E para, unė nuk personalizova bisedėn siē po e bėn ti, duke mė pėrmendur shenjėn time, apo duke mė thėnė : qetėsohu e tėrci vėrci, tė parėndėsishme. Unė shumė e qetė u pėrgjigja, por mbase ke oshilacione dhe ashtu tė erdhi ty postimi im. Nuk kam ngelė tė bėj nervozen nė njė forum ! Tjetėr, meqė edhe ti je ujor, si duket e paska pasur me ty xhan, sepse unė jam nė top formė, nė tė gjitha aspektet, le qė pastaj nuk i besoj horoskopit, por le tė themi qė kam ca libra mbi atrologjinė e vėrtetė, qė i lexoj me gjithė qejf, e qė nuk pėrputhen me atė horoskopin sharlatan, qė e dėgjon dhe e beson ti !
Unė buzėkuqin, pėr tė tillė e di se quhet, sepse kam goxha njohuri nė anėn estetike, dhe nuk i referohem ngjyrės ngaqė ajo ėshtė shije personale, qė varet nga shumė faktorė nė zgjedhjen dhe pėrdorimin sipas rastit.
Dhe pėr ta mbyllur; edhe nėse i referohem edhe ngjyrės (gjė qė nuk e bėra), fundja mbetet mendimi im, qė siē e kam theksuar qė nė fillim: "ėshtė thjesht mendimi im, por ju bėni si tė doni" ! Kaq, e thjeshtė fare, aq sa edhe dikush me IQ modeste, e ka kuptuar tani !
Shėndet rusho ! :-)
P.S : Kur tė mė citosh siē bėn ngahera sa tė jepet rasti, mundohu njė ēik tė mė zėsh ndonjėherė, se mbeti duke tė dalė huq. (lol) Kur tė bėhesh ti tė zėsh mua, unė do kem bėrė bashkim familjar me alienėt !
Krijoni Kontakt