Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 90
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Sbehet fjale qe jo.seshte nevoja te patinohesh.....ndihesh shume mire kur ke bere dush e bie ne krevat...te ze apo s,te ze gjumi shpejt.....
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    po ju, meshkuj a rruheni para se te flini?
    haaa jo ruhemi ne mengjes,,

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Lol, me duket sikur lexova nje shkrim te mamit tim Edhe ajo gjithmone keshtu me thoshte kur isha ne gjimnaz, ajo vete nuk i ka perdorur edhe faktikisht ka nje lekure te bute e te paster edhe tani qe i ka kaluar te 50.

Kremi hidratues sado i mire te jete, krem mbetet. Personalisht e perdor vetem pas dushit, ngaqe uji i ngrohte e than lekuren por asnjehere ne mengjes apo ne darke!
    Nese ne fytyre nuk behet pastrim njeher ne vit nga nje njeri qe meret me esteteiken ose ne nje institut ,kremin zere se gjysmen e hedh ne plera sepse poret e lekures jane te mbyllura nga jeta e perditshme edhe nga makiazhi.
    Lekura ka te beje me dna edhe nese nenen e ke kaq me fat te njejten lekure do kesh edhe ti ,mbase pak me te eger sepse mamate tona jetonin ne klime tjeter edhe jo me kete atmosfere kaq te ngatruar.Greke kan nje fjale qe thone pan metron ariston kjo do te thote me pak fjale se perkthim apostafat nuk ka
    cdo gje duhet te behet me meter edhe mos kaloje kufirin e llogjikes.
    Keshtu edhe me kremet mbas mosesh 18-19 mund te fillosh nje krem nga farmacia te lehte ,tani varet nese nje vajze patinohet haha qe 15 sigurisht qe duhet te meret me pastrimin e lekures me shpejt por kjo ka si rezultat edhe keto jam dakort me Doktorin qe lekura do plaket me shpejt.
    Dicka qe nuk e permendi njeri edhe eshte kryesore per vendet me djell eshte nje krem me uv perdite sepse djelli eshte armiku me i madh i lekures.
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga kthetrat Lexo Postimin
    haaa jo ruhemi ne mengjes,,
    varet krejt nga gjinia juaj se si kerkoni a te rruhemi apo te qendrojme ashtu me mire hahahahah

Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    ....Dicka qe nuk e permendi njeri edhe eshte kryesore per vendet me djell eshte nje krem me uv perdite sepse djelli eshte armiku me i madh i lekures.

Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    ...Nuk e ngarkoj fytyrėn me pudėr, sepse nuk e kam tė nevojshme, por thjesht veē hidratuesin, dhe gjatė ditės kur dal edhe kremin kundra diellit sepse duhet pėrdorur nė ēdo stinė. Kryesisht janė bimore, dhe hiē alergjike.

Nuk e di pėr pjesėn e madhe tė femrave se ē'a mund tė bėjnė rreth kujdesit ndaj fytyrės, por pėr vete di tė them qė ėshtė tejet e rėndėsishme. Aq e rėndėsishme, sa nuk ėshtė e nevojshme qė ta kesh me probleme lėkurėn (ata janė raste ekstreme qė vijnė pikėrisht nga neglizhenca) por edhe kur je mirė - duhet si kėshillim si me dermatalogun pėr tipin e lėkurės dhe me estetiste profesionale, dhe nė bazė tė kėsaj merr edhe kėshillim si pėr shmangien e sapunit (lėrini pėrrallat e tė parėve tanė tė bukurisė ujė dhe sapun) sepse e than lėkurėn, por tė kėshillon edhe pėr hidratuesin qė duhet tė jetė me bazė bimore, sepse e ushqen lėkurėn, dhe pikėrisht ushqimi qė i jep, e bėn mė elastike dhe lagėsht duke e mbrojtur edhe nga rrudhat e parakohshme. Nuk mund tė niset njė femėr, veē me tė dėgjuara se kremi tė plak, por duhet vetė tė kujdeset duke marrė kremin e duhur qė bėn pėr lėkurėn e saj.
    Kremi kundra diellit, vendoset siē e kam theksuar edhe mė parė, nė ēdo stinė, madje edhe kur duket se nuk ka diell, por flitri mbrojtės ndryshon nė varėsi tė stinės. Dhe asnjėherė nuk duhet vendosur krem pudėr sado i lehtė tė jetė, sipėr lėkurės pasi i ke vėnė kremin mbrojtės, sepse efektin e jep vetėm kremi i fundit qė ke vendosur.

Ashtu siē kujdesemi nė aspekte tė tjera tė jetės pėr veten tonė, mbi tė gjitha duhet tė kujdesemi nė veēanti edhe pėr lėkurėn.
    Kremi nuk tė plak, ėshtė mungesa e kujdesit dhe vendosja e kremit tė papėrshtatshėm qė tė jep atė efekte tė padėshiruara. Se kėshtu i bie pastaj edhe ajo tjetra : mos pėrdorni buzėkuq fare sepse tė shkakton kancer ! Po a dilet pa buzėkuq ? Veē nė u bėftė ndonjėra mashkull, sepse vlen ajo thėnia : njė femėr qė nuk mban buzėkuq nė ēantėn e saj - ėshtė mashkull !

Gjithė tė mirat ! Bėni si tė doni fundja :-)

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kremerat, moisturizers etc duhen. Por dhe ushqimi qe ha luan faktor kryesor. Ne lidhje me temen, une s'patinohem diten e Jo me naten .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Nese ne fytyre nuk behet pastrim njeher ne vit nga nje njeri qe meret me esteteiken ose ne nje institut ,kremin zere se gjysmen e hedh ne plera sepse poret e lekures jane te mbyllura nga jeta e perditshme edhe nga makiazhi.
    Lekura ka te beje me dna edhe nese nenen e ke kaq me fat te njejten lekure do kesh edhe ti ,mbase pak me te eger sepse mamate tona jetonin ne klime tjeter edhe jo me kete atmosfere kaq te ngatruar.Greke kan nje fjale qe thone pan metron ariston kjo do te thote me pak fjale se perkthim apostafat nuk ka
    cdo gje duhet te behet me meter edhe mos kaloje kufirin e llogjikes.
    Keshtu edhe me kremet mbas mosesh 18-19 mund te fillosh nje krem nga farmacia te lehte ,tani varet nese nje vajze patinohet haha qe 15 sigurisht qe duhet te meret me pastrimin e lekures me shpejt por kjo ka si rezultat edhe keto jam dakort me Doktorin qe lekura do plaket me shpejt.
    Dicka qe nuk e permendi njeri edhe eshte kryesore per vendet me djell eshte nje krem me uv perdite sepse djelli eshte armiku me i madh i lekures.
    Po mire moj mire se une s'thashe qe s'perdor fare krem. Pikerisht sic e the edhe ti ka qene periudhe tjeter ajo e nenave tona, por edhe te perdoresh krem dy here ne dite personalisht me duket e ekzagjeruar.
    Po te lexosh neper revista apo ne faqet e internetit, kudo thuhet qe max dy here ne dite, sepse lekura e fytyres eshte shume here me delikate se ajo e trupit, por nuk thote "duhet ta aplikoni dy here ne dite", gje qe le te kuptohet qe nese mund ta evitoni perdorimin dy here ne dite s'beni keq

Po a dilet pa buzėkuq ? Veē nė u bėftė ndonjėra mashkull, sepse vlen ajo thėnia : njė femėr qė nuk mban buzėkuq nė ēantėn e saj - ėshtė mashkull !
    Ketu ti perfshin buzekuqet ato me ngjyre?? Hmmm.... kjo po qe eshte interesante. Se dija qe paskam 90% te shoqeve te mia meshkuj!
    Personalisht, i vetmi buzekuq qe perdor eshte Labello (i bardhe) e rralle ndonjehere ne ndonje feste qe mund te ve pak buzekuq me ngjyre te lehte; e te njejten gje bejne edhe shoqet e mia, qofte italjane apo shqiptare.
    Femra nuk ka nevoje per buzekuq ne cante per t'u quajtur e tille!!

La vita non si spiega, si VIVE!

Ketu ti perfshin buzekuqet ato me ngjyre?? Hmmm.... kjo po qe eshte interesante. Se dija qe paskam 90% te shoqeve te mia meshkuj!
    Personalisht, i vetmi buzekuq qe perdor eshte Labello (i bardhe) e rralle ndonjehere ne ndonje feste qe mund te ve pak buzekuq me ngjyre te lehte; e te njejten gje bejne edhe shoqet e mia, qofte italjane apo shqiptare.
    Femra nuk ka nevoje per buzekuq ne cante per t'u quajtur e tille!!
    Kur pashė qė e kishe nisur fjalinė me njė "hmmm" po mendoja se ēfarė arsyetimi tė mirėmenduar, do lexoja !
    Tani tė mė falėsh, por mė pe gjė se kam shkruajtur "lyhuni me kėtė lloj ngjyre buzėkuqi" se pėrndryshe je mashkull ?!
    Buzėkuqi nuk nėnkupton medoemos ngjyrėn pėrkatėse, sepse ekzistojnė edhe buzėkuq natyral, dhe pėr mė tepėr ka buzėkuq posaēėrisht me efekt hidratues dhe zbutės pėr buzėt, duke i ushqyer dhe i dhėnė formė mė tė plotė, dhe duke ruajtur butėsinė...
    Mesa di unė, buzėkuqi ėshtė karakteristikė veē pėr femrat ! Besoj se isha mjaft e qartė !
    Edhe tjetra, mė duket se thjesht dhashė mendimin tim, nuk iu drejtova ndonjė personi nė veēanti dhe as shoqeve qė mund tė kenė, me idenė; qė ėshtė kėshtu dhe nuk ka tjetėr, jo mė kot nė fund kam shkruajtur tek shkrimi qė mė citove : "Bėni si tė doni fundja"

Kur pashė qė e kishe nisur fjalinė me njė "hmmm" po mendoja se ēfarė arsyetimi tė mirėmenduar, do lexoja !
    Tani tė mė falėsh, por mė pe gjė se kam shkruajtur "lyhuni me kėtė lloj ngjyre buzėkuqi" se pėrndryshe je mashkull ?!
    Buzėkuqi nuk nėnkupton medoemos ngjyrėn pėrkatėse, sepse ekzistojnė edhe buzėkuq natyral, dhe pėr mė tepėr ka buzėkuq posaēėrisht me efekt hidratues dhe zbutės pėr buzėt, duke i ushqyer dhe i dhėnė formė mė tė plotė, dhe duke ruajtur butėsinė...
    Mesa di unė, buzėkuqi ėshtė karakteristikė veē pėr femrat ! Besoj se isha mjaft e qartė !
    Edhe tjetra, mė duket se thjesht dhashė mendimin tim, nuk iu drejtova ndonjė personi nė veēanti dhe as shoqeve qė mund tė kenė, me idenė; qė ėshtė kėshtu dhe nuk ka tjetėr, jo mė kot nė fund kam shkruajtur tek shkrimi qė mė citove : "Bėni si tė doni fundja"
    Pak me pare degjova horoskopin e ujorit e thoshte: kete periudhe jeni shume nervoz, merrni kot per nje fjale goje. Ajo e para me pershtatet, por kjo e dyta me duket se te pershtatet me shume ty. Qetesohu Jes, nuk po te kerkon njeri llogari per mendimet e tua... thjesht diskutim po bejme e menyra jote e te shprehurit me terhoqi vemendjen.
    Kur thua buzekuq, nenkupton pikerisht buzekuq me ngjyre, pak rendesi ka nese eshte i kuq, roze, kaf etj. Nderkohe qe ato qe ti quan buzekuq zbues per buzet e me efekte hidratuese nuk quhen keshtu... te pakten une e vajzat e tjera te shoqerise sime nuk e perdorim ne kete term.
    Ama, nese per ty kane te njejtin kuptim atehere terhiqem!

P.S Pse cuditesh nga fakti qe nuk ishte nje arsyetim i miremenduar? Qe kur arsyetimet e mia jane te "hajrit" per ty?? Tregohu koerente nese mundesh!

La vita non si spiega, si VIVE!

Pak me pare degjova horoskopin e ujorit e thoshte: kete periudhe jeni shume nervoz, merrni kot per nje fjale goje. Ajo e para me pershtatet, por kjo e dyta me duket se te pershtatet me shume ty. Qetesohu Jes, nuk po te kerkon njeri llogari per mendimet e tua... thjesht diskutim po bejme e menyra jote e te shprehurit me terhoqi vemendjen.
    Kur thua buzekuq, nenkupton pikerisht buzekuq me ngjyre, pak rendesi ka nese eshte i kuq, roze, kaf etj. Nderkohe qe ato qe ti quan buzekuq zbues per buzet e me efekte hidratuese nuk quhen keshtu... te pakten une e vajzat e tjera te shoqerise sime nuk e perdorim ne kete term.
    Ama, nese per ty kane te njejtin kuptim atehere terhiqem!

P.S Pse cuditesh nga fakti qe nuk ishte nje arsyetim i miremenduar? Qe kur arsyetimet e mia jane te "hajrit" per ty?? Tregohu koerente nese mundesh!
    E para, unė nuk personalizova bisedėn siē po e bėn ti, duke mė pėrmendur shenjėn time, apo duke mė thėnė : qetėsohu e tėrci vėrci, tė parėndėsishme. Unė shumė e qetė u pėrgjigja, por mbase ke oshilacione dhe ashtu tė erdhi ty postimi im. Nuk kam ngelė tė bėj nervozen nė njė forum ! Tjetėr, meqė edhe ti je ujor, si duket e paska pasur me ty xhan, sepse unė jam nė top formė, nė tė gjitha aspektet, le qė pastaj nuk i besoj horoskopit, por le tė themi qė kam ca libra mbi atrologjinė e vėrtetė, qė i lexoj me gjithė qejf, e qė nuk pėrputhen me atė horoskopin sharlatan, qė e dėgjon dhe e beson ti !
    Unė buzėkuqin, pėr tė tillė e di se quhet, sepse kam goxha njohuri nė anėn estetike, dhe nuk i referohem ngjyrės ngaqė ajo ėshtė shije personale, qė varet nga shumė faktorė nė zgjedhjen dhe pėrdorimin sipas rastit.
    Dhe pėr ta mbyllur; edhe nėse i referohem edhe ngjyrės (gjė qė nuk e bėra), fundja mbetet mendimi im, qė siē e kam theksuar qė nė fillim: "ėshtė thjesht mendimi im, por ju bėni si tė doni" ! Kaq, e thjeshtė fare, aq sa edhe dikush me IQ modeste, e ka kuptuar tani !

Shėndet rusho ! :-)

P.S : Kur tė mė citosh siē bėn ngahera sa tė jepet rasti, mundohu njė ēik tė mė zėsh ndonjėherė, se mbeti duke tė dalė huq. (lol) Kur tė bėhesh ti tė zėsh mua, unė do kem bėrė bashkim familjar me alienėt !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 24-10-2011 mė 14:06

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •