Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Lol, me duket sikur lexova nje shkrim te mamit timEdhe ajo gjithmone keshtu me thoshte kur isha ne gjimnaz, ajo vete nuk i ka perdorur edhe faktikisht ka nje lekure te bute e te paster edhe tani qe i ka kaluar te 50.
Kremi hidratues sado i mire te jete, krem mbetet. Personalisht e perdor vetem pas dushit, ngaqe uji i ngrohte e than lekuren por asnjehere ne mengjes apo ne darke!
La vita non si spiega, si VIVE!
Jam zonjushė , dhe e lindur nė '88-tėn.(meqė pėrmende moshėn)
E kuptoj atė problemin e kimikateve qė mė thoni, por me sa jam interesuar unė, kremi hidratues ėshtė i detyrueshėm ēdo mėngjes dhe mbrėmje, sepse ndihmon nė lagėshtirėn e fytyrės dhe freskinė natyrisht. Nuk ėshtė se abuzoj me lloj lloj kremi, thjesht kam zgjedhur atė qė bėn pėr fytyrėn time, dhe nuk kam pasur asnjė lloj acarimi apo problemi, pėrkundrazi jam e kėnaqur me efektin qė japin. Nuk e ngarkoj fytyrėn me pudėr, sepse nuk e kam tė nevojshme, por thjesht veē hidratuesin, dhe gjatė ditės kur dal edhe kremin kundra diellit sepse duhet pėrdorur nė ēdo stinė. Kryesisht janė bimore, dhe hiē alergjike.
Dhe sa pėr qumėshtin pastrues, nuk ėshtė se e mbaj mė shumė se 1 min kur e pastroj fytyrėn me tė, pikėrisht pėr tė shmangur sa mė shumė qėndrimin e disa kimikateve nė fytyrė.
Gjithsesi faleminderit pėr kėshillėn![]()
![]()
edhe une si ti perdor krem hidratues vetem pas dushit ne mengjes para se te dal nga shtepia, sidomos tani qe ulen temperaturat dhe fryne ere, ne darke pas dushit s've asgje ne fytyre. gjate veres kremi hidratues zevendesohet me kremin solar.
per te mbajtur lekuren e shendetshme mjafton te ushqehesh shendetshem.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 18-10-2011 mė 15:27
o yeso
ky doku me duket se pervec krem bukuria qe ka qene ne kohen e qepes nuk ka pare kreme tjeter
lyhuni mi gra si t'ju doje qefi , tani edhe per tu ly do japim llogari
eshte ly marya me kremerat me te mira tere jeten dhe nuk dal pa fond de ten transparent dhe kur vete ne shqipni me thone duket kjo qe vjen nga jashte nga lekura![]()
Pershendetje...
Mer mendimin time freskia, bukuria dhe gjith ajo qe pefaqeson gjenine femerore nuk duhet te fshihet pas "makjazhit" apo tualetit. Sidomos kur femra eshte ende vajz apo zonjushe. Freskia e lekures dhe aroma qe ajo prodhon nga natyra vet eshte shume here me e kendshme se ndo nje shtrese kremi apo parfumi krijuar ne laboratere kimike.
Sigurisht qe ka edhe perjashtime kur "makjazhi" ose tualeti eshte i domosdoshem per nje vajz qe "vuan" nga nje lekure jo e mire, ose "imperfeksionet" e lekures sidomos ne fytyre. Ne pergjithesi vajzat dhe zonjushet nuk kan nevoj per shume tualet. Tualeti perdoret kryesisht nga grate e "Moshuara" perdorja e tualetit keto dite shkon ne kaq ekstrem saqe eshte veshtire te dallosh diference midis nja vajze 18 vjece dha nje gruaje 38 vjece.
Kremera per Burra.......
Ceshte kjo shprehje "femra te patinuara" tingullon si dicka tjteter "Femra te "pall...ra"
Nejse ky eshte mendimi im. Bota estetike eshte dicka shume subjektive...
Te gjithe te mirat...
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
kujdes amatoret mos ngaterroni kremin me makiazhin
une per veten time pa e fshire te gjithe makiazhin nuk me ze gjumi ...... dhe per lekuren nuk i ben mire
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Krijoni Kontakt