pi kafe turke,dhe ndonjeher mund ti kem bere edhe 5 kafe gjat tere dites...
aty ku eshte se me kende e pini,ska rendesi e pi edhe vete ,pi me miqet e mi,apo po ndodha musafir pi me ato qe jam
masatare,jo shume te hidhure,me pelqennn kafeja....
pi kafe turke,dhe ndonjeher mund ti kem bere edhe 5 kafe gjat tere dites...
aty ku eshte se me kende e pini,ska rendesi e pi edhe vete ,pi me miqet e mi,apo po ndodha musafir pi me ato qe jam
masatare,jo shume te hidhure,me pelqennn kafeja....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Me kafene e ke keq punene nese e meson qe e vogel edhe me keq nese e ke lidhur ate me cigaren
me pare pija frape po me kalimin e kohes me sillte nerva edh e preva
pi 2 te pakten espreso fredo ose ndonje kakao te dimer
ne shtepi kam makineri te ndryshme po pertoj nga njeher edhe e blej te gatcme
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
decaf salted caramel mocha nga starbucks pi cdo dite une , 1-2 ne dite.![]()
O Brari un kafen turke e marr nga shqiperia , kur erdha pa 2 kg kafe ste vi ketej un
Pastaj kur shkojn keta shqiptaret qe kam ketu andej , u them amanet kafen e din ata nuk sjellin 1 ose 2 pako po nga 1 ose 2 kg ....lol
Kte ketu ke qef ti Brari
http://ehandel.blocket.se/Zoegas_Ska....htm?cg=416000
meqe jemi me tension nuk e preferojme kafene.
vallahi me nanon dhe salen e kisha pi nji correto
2-3 kafe ne dite. I preferoj me pak sheqer, se ndryshe me duket sikur s'kam pire kafe.
Feelings change - memories don't.
Dy kaffe esspreso kur zgjohem nga gjumi i shoqeroj me 5 ose 6 cigare, pas dite edhe nji plus, me pare pija edhe nga 5 kafe ne dite, por kisha nje regull asnjehere nuk pija kef pas ores 22, ndersa tani jo me vone se 20h.
Kenaqesi e vecant kur e pi me njeriun qe e do, kur ke bashkebisedues te mire, sidomos ajo e pasdites nukmund te pihet vetem, sepse para dite edhe mund te lexosh shtypin ose mund te hedhish nje sy fb-se ne celulare. Nuk do kisha sugjeruar q kafeja te perzihet me qumesht.
po kafet i pij me ndodhe nganjehere permbi 3 kafe ne dute...dal me shoqni e keshtu...
Krijoni Kontakt