Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21

Tema: Dikur Neser

i/e regjistruar Maska e OverNineWaves
    Anėtarėsuar
    08-03-2003
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    22
    HAPAT

Kalėroj i vetmuar nė faqet e librit tė grisur
    Nėn hijen e yllit tė nxirė
    Qė mbush grykat me dehje

Kėrkoj i vetmuar kapitullin e fundit
    …Aty ku shkronja e bardhė ėshtė fshirė…
    Fjalėn e pashkruar nė mbarim

Kap gurin qė do tė rrokulliset
    Teposhtė e do tė ndalet nė fund tė greminės
    Nėn hijen e kurrizit t’librit t’shqyer

Ka pėr tė rrjedhur pėrgjatė shtratit
    Rryma e pasigurisė sė fundit dalė nga valixheja
    Qė me mua udhėtoi nėpėr ditė (nė libėr).
    jetoji endrrat!

Anėtarėsuar
    08-03-2003
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    22
    Forgotten

I stick my fingers into
    Soft peaches…
    A flashback…
    Back…
    Back to the days of
    My early childhood…
    (I don’t care!)
    I am (free) but sad.
    No!…happy…
    Where is happiness?
    Do I remember how carefree I
    Used to be?
    Games, toys…
    …of all colors…
    The blue sky
    And the happy white
    Figures floating.
    I played with them!
    It was the true me!
    Forgotten
    Forever
    It may be!

kerkoj falje tek ata qe nuk e kuptojne anglishten.
    jetoji endrrat!

Anėtarėsuar
    08-03-2003
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    22
    ...

djerse e thate ne thinjat e kohes
    kujton...
    ditet e nxehta ne plazhin e vetmuar
    digjen...
    ngadale kujtimet e prekura
    me gishtin...
    e pashpirtesise...
    qielli loton...
    ...
    jetoji endrrat!

Anėtarėsuar
    08-03-2003
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    22
    ndonje kritike te re?
    jetoji endrrat!

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Pati vlerė kritika e Armandos.

Mė pėlqen fjalori. Do kisha dėshirė tė lexoja ndonjė prozė.
    Edi

Per mua:

mendimet qe shprehin vargjet i ke aq shume te lemuar ne funksion te "thellesise" sa qe shumica e tyre hermetizohen per fare. Fundja edhe poezia eshte dicka qe sjell kenaqsi (apo te ndihmon t'i afrohesh lumturise) kur ndahet me te tjeret e arrin te transmetoje dicka te qarte e te thjeshte.
    E kam fjalen per vargje tipike si ato te "Hapat".
    Gjithashtu, mbaj mend qe kur kam qen i vogel kam dashur te gatuaj vete nje embelsire duke hedhur ne tenxhere nje mal me gjera te embla ( molle, dardha, pjeshke, torte, kek, revani, llokume ...e ku di une c'tjeter me thosh mendja). C'embelsire do te dilte valle sikur t'a gatuaja vertet?
    Te gjitha ato qe une doja te perzjeja ne tenxxhere e kane lezetin te haen vec e vec.

Kjo ne anglisht me pelqeu. Alamet pikture (eshte kompliment).

Gjithsesi une do te te keshilloja te pyesesh veten perse shkruan e te sigurohesh qe vargjet qe shkruan kane nje fare pavarsie nga ato qe lexon. Vetem keshtu mund te sigurohesh qe kjo periudhe ne te cilen po krijon nuk eshte kalimtare dhe ke vertet dicka per te dhene.

Gjithashtu do te thosha te mos e cash koken per bukurine e poezive te tua. Gjeja e fundit qe duhet te te preokupoje eshte bukuria. Kur dikush thote "poezi e bukur" nuk e ka fjalen per pamjen e saj, sa truk ka ne fytyre e ne i ka hequr vetullat a jo por per ate qe ka arritur t'i zgjoje.

Edhe nje gje. Me erdh keq aty ku Macja te thote " mos e prish pamjen duke fol e duke cituar e komentuar vete e bla bla...". Keto jane fenomene qe ndodhin per te njejtat arsye qe heronjte kurre s'kane thene "une jam hero" ne sy te turmes. Thuaj ca te teket , sa te teket, po merr nga burimet e vetes tende e jepu dhe te tjereve se te gjithe kane nevoje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sokoli : 22-08-2003 mė 02:41
    • Mėndjen nė mėndje e zemrėn nė zemėr.

• Tė mirėn bėje e hidhe nė det,
      po s'e diti peshku e di Zoti vetė.

vandal Maska e guntheric
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    pak majtas henes
    Postime
    92
    Paskan ardhur peshq te rinj qe kur iku vandali! Ce do qe ...... sikur i kam lene kritikat! Megjithate kismet. Ne Tirane mund te ndodhin shume gjera. Keshtuqe edhe vandalit mund ti prishet mendja.

Meqenese e di qe ky shkrimi im do ta irritoje anetarin e ri ju lutem juve te tjereve te thoni ndonje llaf te "mire" per vandalin.
    white noise

vandal Maska e guntheric
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    pak majtas henes
    Postime
    92
    O Sokolo, po si nuk kritikove "keq" nje here o burre i dheut!!! Nuk bejne keq kritikat e keqija! Perkundrazi! Eh, ka kohe qe nuk ka kaluar nga forumi vandali pa e shihnit ju! Jo per gje por vete po kerkon kritika. Si "cjapi te kasapi" me duket ajo kerkesa per kritika e poetit a poetes.
    white noise

Sikur kete postimin e fundit t'a kishe bere teme me vete do kisha folur e kritikuar me tonelata per menaxhimin e trashe dhe te thate qe i behet ketij kendi letrar. Do kisha fol me tonelata dhe per fenomenin qe ka kohe qe ve re ketu ne forum te letres. Shume persona ketu kane hyre, kane qendruar, kane pasur dhe kulminacione e jane larguar. Bile arriti deri aty meseleja sa qe kur shihja ne forum vargjet e nje emri te ri provoja aftesite vetjake profetizuese "ketij i jap 6 muaj qendrim ne forum te letres , ketij antarit tjeter 2" e me radhe. Po, po. Dikujt i duhet shume kohe e dikujt tjeter me pak per te evidentuar hipokrizite, luftrat e heshtura, cmirat, zilite, presjet e qellimshme apo dhe komplimentet trashanike te turmes qe s'di si t'u pergjigjesh. Per te mos folur pastaj per ndarjet, bashkimet, transferimet e menaxhimi i pergjithshem i temave.
    Do te kisha shkruar me tonelata, po me aq shume tonelata sa qe nga pamundesia per te mbajtur mendern e tyre me dore, dynjaja do forconte justifikimet vetjake e do thellonte vazhden e atyre qe kane ndodhur deri tani.
    Oh sa do te shkruaja... e sa me qef do te fshiheshin. Po per fat te keq, kjo ketu eshte tema e dikujt tjeter e po e nuk po them me gje. Aq me teper qe shume shpejt kane per t'u fshire, censuruar, a ndjekur nga ndonje replike gatuar me piper e pertaci kalamanesh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sokoli : 22-08-2003 mė 13:42
    • Mėndjen nė mėndje e zemrėn nė zemėr.

• Tė mirėn bėje e hidhe nė det,
      po s'e diti peshku e di Zoti vetė.

vandal Maska e guntheric
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    pak majtas henes
    Postime
    92
    Persa i perket manaxhimit Sokol vandali ngeli duke iu kundervene policave, dmth karafilave qe drejtojne. Edhe nje shkrim tjeter ma kane hequr. Besoj se e kam thyer rekordin e shkrimeve te hequra dhe te kycura. Nuk besoj se kjo qe ndodh eshte censure sepse jam i sigurt qe ata nuk kane idene cfare eshte censura. Jane ende studente, pra femije.

Vandali do vazhdoje te kundeshtoje karafilat sepse e vetmja gje qe me inatos me teper se nje karafil administrator eshte Dy karafila administratore!
    white noise

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •