Nese ndalesh sa hereleh nje qen , atehere nuk do ta perfundosh rrugen tende kurr .
Nese ndalesh sa hereleh nje qen , atehere nuk do ta perfundosh rrugen tende kurr .
Rob~i~Allahut !
''..Durimi është një bimë e hidhur, por ka një frut të ëmbël..
Rob~i~Allahut !
Ai qe nuk eshte ne gjendje ta duaj vendin e vet, ai nuk eshte ne gjendje te do askend.
Ndryshuar për herë të fundit nga Lexuesi_ : 01-01-2012 më 09:41
i duruari i fituari .........................
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Me e vleshme eshte brendesia, sesa kutia!
Cdo gje qe ndodh ka nje arsye dhe nuk mund te ndryshoje me pyetjen "Pse ndodhi ?" por duhet te shikojme perpara dhe me besim e me kurajo ta sfidojme vetveten.
Noellag
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 02-01-2012 më 20:18
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Kur ne mendojme se jemi mire, gjithcka eshte me diell, kur ne mendojme se jemi keq , gjithcka eshte ne erresire.
Njeriu edhe kur nuk eshte mire, duhet te mendoje sikur eshte mire dhe dielli do filloje te ndricoje brenda nesh.
Noellag
Larguar
Kam ndjere vuajtjen kur isha femije , kam friken kur isha 20 vjec, tani qe jam 25 vjec ndjej force.
Noellag
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 02-01-2012 më 20:20
Larguar
Harro çfarë të lëndoi në të shkuarën, por kurrë mos harro se çfarë të mësoi ky lëndim
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
"Njeriu eshte me i forte se hekuri, me i ashper se guri, me i brishte se trendafili" - Proverb turk
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Krijoni Kontakt