Çfarë mendon për veten është shumë më e rëndësishme se ajo që njerëzit të mendojnë për ty.
Çfarë mendon për veten është shumë më e rëndësishme se ajo që njerëzit të mendojnë për ty.
She's the morphine queen of my vaccine.
_Une mbaje pergjegjesi per ate qe them une , e jo per ate qe kupton ti!
Kurre mos diskuto me budallenjte , ato te terheqin ne nivelin e tyre dhe pastaj te sfidojne me pervojen e tyre.
Dashuria eshte malli per te perqafuar, per te qene ne nje vend me te. Eshte deshira per ta lene te gjithe boten jashte kur e perqafon ate, malli per te gjetur nje strehe te sigurt per shpirtin.
| Orhan Pamuk |
above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..
futja kot e gri sallate, ngjitja emrin marmalate!
koha nuk sheron plaget, thjesht te meson te jetosh me to...
"... unë jam valë që i takoj Një Deti
Mund të më prekësh me dorë, por s’mund të më kapësh
Nëse do, hidhu edhe ti në këtë Det dhe bëhu valë
Që afërsia dhe largësia të mbeten veç fjalë."
Fatmir Muja
Ndryshimi midis shkolles dhe jetes: Ne shkolle meson dhe pastaj testohesh, Ne jete testohesh dhe pastaj meson.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Xhenet.M.S. (28-11-2013)
Shokët më të mirë të udhëtimit janë librat: ata flasin kur ke nevojë, heshtin kur duhet heshtur. Të bëjnë miqësi pa qenë të bezdisshëm. Japin kaq shumë pa kërkuar asgjë.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Kam mesuar te degjoj fjalet tallese te njerzve, dhe te mbyll njerin vesh. Kam mesuar te shikoj padrejtesite qe behen, dhe te mbyll njerin sy. Kam mesuar te degjoj fjalet e ‘mencura’ te mendjemedhenjve, dhe te bie dakort me ta. Kam mesuar te duroj edhe thika mbas shpine, dhe te mos ankohem. Kam mesuar edhe te dalloj nje mik apo mikeshe qe te thote nje ‘Si je?’ me zemer.
Te gjitha keto nuk i kam mesuar ne shkolle, nuk me ka dhene dikush leksion, as nuk i kam lexuar diku.
I kam mesuar nga jeta.
Dhe ajo qe Jeta me mesoi te urrej me teper eshte “buzeqeshja e shtirur”
dielli1 (13-12-2013)
Krijoni Kontakt