se po dalim nga tema Walkiria, edhe une mendoj qe je njeri fantastik dhe i vecante, se mos behet burri jot xheloz, po ta them kshu publikisht pa keqkuptime se dhe mbretit i pelqejne komplimentet.
Hahahhaa sbehet xheloz jo se ma njef koken ai mua .
Sesht puna qe sme pelqejne komplimentat se do genjeja , por i vlersoj shume kur me jepen nga persona si ti![]()
Qe te jemi brenda temes , xfiles he ndryshove mendje![]()
ndryshova mendje nuk qenkam aq egoist sa mendoja jo :P
Sa te pelqen te dalesh nga tema xfiles![]()
un kom flejt me momen e i shoqes hahahahahahahahahahahahahahaha
care pytje kot qi boni me katnara. po ku ka kalamo mos ket flejt guce guce me momen
no glove no love
Hahaha c'me kujtuat vogeline. E mbaj mend mire. Une nuk flija gjate nates por cdo te diele mbasdite (e diela ishte e vetmja dite pushimi ne ate kohe) nga ora 2 deri nga ora 4 ishte orar gjumi ne shtepine time. Me fusnin ne mes, mami nga njera ane, Babi nga ana tjeter. Une e kisha vdekje orarin e gjumit. E para ne ate kohe nuk me flihej sado qe mundohesha. Dhe akoma me keq kisha vape dhe doja ti mbaja krahet jashte jorganit kurse ata s'me linin se ftohesha po ti mbaja krahet jashte. Per dreq ata i zinte gjumi per 5 min une si kukuth shikoja tavanin. Dhe gjithmone si per inatin tim; ndonje grerez hynte nga dritarja dhe rrinte te perdhja e dritares. Kaq doja une; ku kishte gjume me pastaj; i kisha shume frike grerezat (femi mo). Me zor prisja sa te vinte ora 4 qe te ngriheshim se ne 4 e gjysem fillonte televizori. Eh sa kohe kane kaluar...
Moderator, e di vet ti...
ndoshta shume e vogel, por mbaj mend qe gjithmone kam flejt me motren me te madhe por femijet i kam mesuar keq te dy vijne ne mes te nates....... o zot o zot mesi me dhemb duke fjetur ne ane
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Sigurisht qe kam fjetur........edhe doja te flija vetem ne ate krevat te madh te rrotullohesha nga te doja .....te mbulohesha me shtresa shume te renda (kshu me dukeshin atehere ) qe mos te zbulohesha dotDhe skish njeri qe te me zgjonte pastaj
Hmm tani e dua akoma me te madh krevatin![]()
Krijoni Kontakt