un akoma vete shtrihem tek krevati mamit para se te fle, vete mare aromen e saj dhe iki fle tek krevati im.............
un akoma vete shtrihem tek krevati mamit para se te fle, vete mare aromen e saj dhe iki fle tek krevati im.............
une e bej per nate se grun qe kam e kam ma te madhe ne moshe se mamin tim hahahaa
JO SEKS PARA MARTESE
po kam flejtur por tani eshte larg meje se do fleja prape me kenaqsi
HESHTJA ESHTE FLORI
FJALA ESHTE ARGJEND
ketu te tere paskan fjete me mamkat e veta mer daj, gra e burra bashke. po me baben spaska fjet asnjoni mo?![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Po, derisa linda!
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Me gjyshen se ajo me ka rritur, deri nga mosha 3-4 vjec dhe ne ate moshe mendoja se do flija gjithe kohen me te, ne kontrast tani qe jam rritur me pelqen te fle vetem madje edhe pa njeriun e zemres, eshte torture gjate nates kur nuk i ihap krahet sa te duash apo lufton per jorganin dhe zbulohesh, me keq akoma ne vere plas vapi. Ku ka me mire se krevate te ndara(dopie).
Xfilas cjan kto shenja egoiste qe po tregon ?
Ku ka me mir se te flesh me njeriun e zemres .
Sme dukesh ti tek te lexoj kur shprehesh keshtu .
fleja me mamin por duke perdorur krahun e babit si jastek![]()
E kisha ne sensin me ckam lexuar nga gjerat qe ke shkruar , besoj kam krijuar nje ide si mund te jesh .
Pastaj jo te gjith personat flejn kshu si te dashurumit e shekullit .
Njeriu fle perqafohet dhe fle secili ne anen e tij, kshuqe ndaj ja lejova vetes te thoja qe ke disa shenja egoiste ne te shprehur.
Nejse dro dhe gabohem![]()
Krijoni Kontakt