Shume krenar per origjinen time shqiptare,,,,,ARSYEJA PSE SE JAME 100% SHQIPTAR ME PRINDER E 400 BREZA .....
Pyetja do ishte me mire tu drejtoheshe a jeni 100% shqiptar
Shume krenar per origjinen time shqiptare,,,,,ARSYEJA PSE SE JAME 100% SHQIPTAR ME PRINDER E 400 BREZA .....
Pyetja do ishte me mire tu drejtoheshe a jeni 100% shqiptar
Te gjithe e dime dhe jemi te ndergjegjshem se Shqiperia gjithmone ka qene dhe eshte vendi me i varfer n Europe...Sigurisht mund te jemi te pakenaqur per realitetin dhe jam dakort me ty per disa gjera qe ke thene me lart por krenaria nuk eshte interesi personal .. Krenaria eshte ndjenje..
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Eshte ndjenje, shume dakord, por nuk mund te imponohet e mbi te gjitha nuk mund te genjejme veten tone. Ndjenja lind dhe perfercohet me kalimin e kohes, ose lind e shuhet me kalimin e kohes. Te une psh ka tre vjet qe sa vjen e zbehet per dite, ne baze te asaj qe lexoj e degjoj e shikoj per Shqiperine, e jo vetem per varferine! Por, vazhdoj te mburrem me te shkuaren tone e me njerezit e mire, qe shyqyr ka akoma plot.
La vita non si spiega, si VIVE!
Jam krenare sepse mishin prisja ne radhe ta merja me tallon
jam krenare qe me benin diete kur une kish uri
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Po si jo kur je femije te le pershtypjet me te mira menyra se si ritesh edhe vendi tend ste ka dhene as 20 % te kultures ne kohe qe vendet e tjera kane me shume kulture se ty edhe ritin femijet ndryshe edhe pa kufi
krenaria bazohet ne kulturen,ne shkencen, ne artet,paidia(se di shqip) etj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 09-10-2011 mė 16:38
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Deri 10 vjec femija eshte ne gjendje te njoh dicka te tille
edukimi tim eshte shume me i mire se i nje moshatares time qe jeton atje
Helena keto nuk jane gjera qe kane te bejne me ndjenjen e krenarise pse je shqiptare. Cdo vend ka mentalitetin e tij dhe prinderit kane edukuar femijet sipas edukates qe kane patur. Ne jemi brez tjeter, normalisht per shume gjera qe prinderit tane s'flisnin me ne, ne do flasim me femijet tane, por kjo s'ka pse te na heq krenarine ndaj vendit.
Duhet llogaritur me te tashmen, me moshen qe ne jemi te afte te llogjikojme vete e te shohim realisht cpo ndodh me shqiperine. Edukata varet nga prindi e nga mentaliteti i vendit,por jo te ndikoj te vlerat e shtetit!
La vita non si spiega, si VIVE!
Kete postim duhet tja detikoje anetarit me siper se ai foli qe nje femije nuk eshte ne gjendje edhe varet nga eduka qe i kane dhene prinderi
une i di te gjitha keto edhe ne postimin tim te pare i kam thene arsyet kur do ndihesha krenare edhe per se
qe te jesh krenare duhet te kesh dicka qe te jesh fatkeqesisht kemi shume pak gjera
edhe kam zili vendet e tjera qe kane me shume
Krijoni Kontakt