Close
Faqja 14 prej 30 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 297
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    pra sipas ketij perkufizimi identiteti i perbashket nuk egzistoka.

nejse. n'dac besoje, n'dac jo, identiteti - sido t'a perkufizosh - nuk duhet hic.
    Une percaktova identitetin individual por njejte vlen edhe per identitetin kombetar,nuk e di a jam e qarte??!!

Pajtaj krenaria eshte dic tjeter,ajo per mendimin tim duhet te bazohet ne dicka konkrete ,duhet pasur dicka me vlere per te cilen duhesh te jesh krenar jo vetem krenari abstrakte siq eshte gay pride,islam pride etj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Une percaktova identitetin individual por njejte vlen edhe per identitetin kombetar,nuk e di a jam e qarte??!!

Pajtaj krenaria eshte dic tjeter,ajo per mendimin tim duhet te bazohet ne dicka konkrete ,duhet pasur dicka me vlere per te cilen duhesh te jesh krenar jo vetem krenari abstrakte siq eshte gay pride,islam pride etj
    e qarte je, por nuk me duket te kem qene i qarte une.

mire vetveten individuale edhe mund t'a perceptoj disi. por si t'a perceptoj vetveten kombetare?

pastaj ne lidhje me "dicka me vlere". kush i vendos vleren dickaje dhe me cfare legjitimimi?
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    jam krenare sepse bejme shume per njeri-tjetrin (rrethi familjare)........................gjithashtu dhe shqiperia ka shume pasuri natyrore
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    e qarte je, por nuk me duket te kem qene i qarte une.

mire vetveten individuale edhe mund t'a perceptoj disi. por si t'a perceptoj vetveten kombetare?

pastaj ne lidhje me "dicka me vlere". kush i vendos vleren dickaje dhe me cfare legjitimimi?
    Njerezit normal

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Njerezit normal

normale jane te gjithe njerezit
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

normale jane te gjithe njerezit
    Eshte vetem mendimi yt

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    jame krenare per shqiptaret ne emigrim , me punen dhe djersen e tyre kane perballuar jeten e tani gjenden ne sferat me te larta te shoqerise ...

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Deri ketu askush nuk na tregoi arsyet perse eshte krenar qe eshte shqiptar,po mendoi dhe po mundohem vetem nje gje qe me ben krenar por nuk po e gjej,ndoshta une jam gabim,por shqiptaret nuk kan asnje arsye te krenohen me asgje,kur them me asgje ama bash me asgje.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Vetem ai qe ka mendim te ketill per shqiptar,vertet nuk eshte as Shqiptar me zemer,por vetem me emer!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Nuk paske kuptuar ate qe kam dashur te them me kete metafor. Ti ke lene te gjiiiithe ate shrim qe bera une rredh te qenit krener per Kombesine, dhe ke cituar nje Metafore qe perdora per te thene se "Historia e dhimbshme e kohes se Diktatures nuk duhet te Cenoj Identitetin Kombetar" Sepse ne Kronollogjine e Historise Mije-vjecaresh eshte vetem nje Pike uji ne Oqean. Kam nenkuptuar qe edhe pse "ajo" periudhe eshte nji nga pikat e shumta qe perben "Oqeanin Shqipetare" duhet te jete e paperfillshme. Identiteti Kombetare matet me nje Meter Tjeter. Kemi shume gjera te tjera qe duhet te na bejne Krenar.

Besoj se Tema eshte perse ndjeheni Krenar . Ne qoftese do te hapeshte nje teme tjeter me titullin "Turpet qe kane bere Shqiptaret". Ne vecanti Turpet qe ka bere "shqiptari" gjate kohes se diktatures dhe ne vazhdim deri me sote. Mund te flasim gjate e gjere...
    Si cdo popull edhe ne ne historin tone kemi periudha te erreta historike .
    Krenarin Shqiptare e menaxhova jo ne sensin ekstrem .
    Nuk ndjehesh dot inferiore se ekziston periudha e komunizmit dhe me te drejt nje dikutim qe kerkon nje teme me vete .
    Po nuk ndjeva kernari shqiptare ( jo ekstrem lol ) , c'fare dreq krenarie duhet te kem ?
    Kjo puna e krenaris eshte pak e komplikuar :-))

Le ta kalojm diskutimin pak popullorshe :-)
    Me ka rastisur ne itali nga disa te njohur , tek po ecnim rruges kuptohet do diskutonim ne gjuhen tone ( Shqip )
    Fol me ze te ulet - me than- se na marin vesh se jemi shqiptar
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 14 prej 30 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •