tek 30 max vajza edhe 35 max cuni![]()
tek 30 max vajza edhe 35 max cuni![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Kerkohet mosha ideale per martese dhe jo per te kaluar pleqerine o tutan
Une nuk do te jap nje shifer. Mendoj se moshe ideale eshte atehere kur ta shohesh te arsyeshme per te marre nje hap te ketille ne jete atehere kur te kesh pjekurine dhe ndergjegjen me te forte.Pra eshte dicka subjektive.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Duhet te shijohet jeta si per meshkujt dhe per femrat, per mendimin time:
Femrat dhe meshkujtduhet te mesojn vetveten se kush jan dhe cfare donjn ne jete dhe prandaj sa me shume eksperjenca sa me mire, spo them eksperjenca seksuale por sociale,
prandaj per vajzat te pakten 25 tjen akoma beqare pastaj do gjejn personin qe dojn ose qe edin se eshte mire per to dhe per te krijuar nje lidhje deri ne martes e familje,,,,
dhe mbase 30 zdo te thot asgje te keqe por sa me shpejt sa me mire nese doni dhe femi se mund te jete me veshtire me vone, per mendimin tim..........
Ose per meshkujt me mire mbase 30 vjec varet sa i pjekur eshte mashkulli dhe sa familjare, por une shokve i rekomandoj te kalojn sa me shume lidhje me femra per arsye se mesojn, dhe me vone edin se si e duan femren e tyre dhe vendosin me mire :-)
Nuk edi nese pershatet me mentalitetin shqiptare,
une jam 23 dhe sot duhet te kem te pakten 3 ose 5 kalamoj per shqiptaret ne shqipri,dhe duhet te isha e martuar uhuuu kur akoma lozja me kuklla.....shaka......
Nejse une jetoj ne londer dhe njerzit ktu jan (open minded) dhe nuk gjykojn o paragjykojn dhe nuk duan te dine per cfare ben ti o si e ben ti........vetem ne vende qe jan mbrapa ndollin kto.
Une personalisht NUK BESOJ NE MARTES...............ESHTE FALLCO KOMPLET!!!!!!!!!!!
DASMAT, UNAZAT, FUSTANI E te tera kto jan thjesht nje krijim qe kemi bere ne njerzit, eshte nje fest qe shume njerez e marin si stres dhe jo shume me qef, dhe eshte arxhim lekesh kur shumicen e kohes perfundojn ne divorse, dhe gjithmone dasma eshte per te treguar te tjerve qe .....na shifni se duemi ne,,,, ose na pranoni??????? e tjera,,,, PSE?????????????
Nese dy njerez dashurohen dhe duan te jetojn bashk, merni nje shpi jetoni bashk, do te beni femi, beni femi, doni te ndaheni,,,ndahuni.......... pse duhet te pysni lagjen qe he si thua ja vlen?????? te martohem, te bej femi??????? Jetoni per veten jo per te tjeret, te tjeret me kufi respekt pak dashuri dhe ecni ne punen tuaj, se 1 jete keni :-)
RESPEKTE :-) MOS U OFENDONI THJESHT MENDIMET E MIA
Forever young, never ever ever Give up!!!!!!!!!
Pėrshėndetje!
Njė temė e tillė ekziston qė prej kohėsh nė forum. Nė mėnyrė qė tė mos krijohen tema tė tepruara, mund tė vazhdoni nė shfaqjen e mendimit tuaj nė temėn e mėposhtme:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=107970
Diskutim tė mbarė!
Dar_di
"Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
Krijoni Kontakt