Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Rritja e fëmijës është gjithçka: Lodhje, kënaqsi ...

Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    shume e vertet marya, dy dite pas lindjes po mendja "what the hell, njerzit bejn alarmante lindjen, kur tortura fillon pas lindjes "

keto gjera as nuk i lexon por i merr si shock pas lindjes...kisha degjuar "oh ti japesh gji femijes te dhemb" por dhimbjen nuk e pershkruanin sikur dikushpo te pertyp mishin lol
    ose te zgjohesh me bluzen uje fare cdo here
    Keshtu i thashe dhe une nje koleges sime qe eshte shtatezane, por me pa tere ironi sikur donte te thoshte, Me ke me ngaterron mua? Me tha, ''Mua s'me ben pershtypje te rri zgjuar tere naten. " Po i thashe une ti tani rri zgjuar kur do ti por jo kur do te doje femija. Ishte shume optimiste qe jeta e saj nuk do ndryshonte aspak, nga ajo qe bente deri tani, biles do kenaqej me shume. Te mendosh qe eshte akoma ne universitet. Mezi presin gjysherit me tha te shohin nipcen. Normal ata mezi presin te luajne me te por jo ta ushqejne e nderrojne diapers every 2 hours,e te babysitting lol. Nejse se vazhdova me gjate, por i thashe flasim bashke pas disa muajsh pasi te kesh lindur. Right now she has no clue se ce pret, lol. Me pelqen optimismi i saj. Eshte tip i lezetshem.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Keshtu i thashe dhe une nje koleges sime qe eshte shtatezane, por me pa tere ironi sikur donte te thoshte, Me ke me ngaterron mua? Me tha, ''Mua s'me ben pershtypje te rri zgjuar tere naten. " Po i thashe une ti tani rri zgjuar kur do ti por jo kur do te doje femija. Ishte shume optimiste qe jeta e saj nuk do ndryshonte aspak, nga ajo qe bente deri tani, biles do kenaqej me shume. Te mendosh qe eshte akoma ne universitet. Mezi presin gjysherit me tha te shohin nipcen. Normal ata mezi presin te luajne me te por jo ta ushqejne e nderrojne diapers every 2 hours,e te babysitting lol. Nejse se vazhdova me gjate, por i thashe flasim bashke pas disa muajsh pasi te kesh lindur. Right now she has no clue se ce pret, lol. Me pelqen optimismi i saj. Eshte tip i lezetshem.
    mia kur je shtatzane hormonet te bejne te ndihesh mire, te mos e vrasesh mendjen per asgje, ndjen vetem lumturi, ndihesh qe je e realizuar me ne fund si femer

tani me vjen per te qeshur kur shikoj ne rruge me vemendje dhe nga njera ane shikoj femrat shtatzene qe ndricojne nga lumturia dhe nga ana tjeter femrat me karroce te trishtuara dhe te lodhura ne fytyre apo ato te tjera qe ulerasin duke vrapuar per te kapur femijet tek vrapojne kuturu
    eshte e lodhshme me te vertete por kur merr si shperblim nje buzeqeshje nga femija iken lodhja

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin

hahaha mia, ne fakt dhe une isha optimiste dhe i numeroja ditet sa te lindte, dhe kur me thoshnin sdo kesh gjume etje...mendoja "po keta ku e din qe femija ime mund te jet nga ata qe flejn gjithe naten " boy was i wrong

mia kur je shtatzane hormonet te bejne te ndihesh mire, te mos e vrasesh mendjen per asgje, ndjen vetem lumturi, ndihesh qe je e realizuar me ne fund si femer

tani me vjen per te qeshur kur shikoj ne rruge me vemendje dhe nga njera ane shikoj femrat shtatzene qe ndricojne nga lumturia dhe nga ana tjeter femrat me karroce te trishtuara dhe te lodhura ne fytyre apo ato te tjera qe ulerasin duke vrapuar per te kapur femijet tek vrapojne kuturu
    eshte e lodhshme me te vertete por kur merr si shperblim nje buzeqeshje nga femija iken lodhja
    marya ke shume te drejt o zot, me duket vetia kaq e pa fuqishme ta mbaj dhe prej dore vajzen se zvaritet ore minute, do te eci neper kemb te njerzit dhe duhet ta luftosh ose ta mbash prej dore fort, ndersa femija mundohet te heqi doren ose te bej pilikunxhe kur ti e mban prej dore lol...me keq kur sduan te perdorin karrocen (kjo e imja eshte mesuar keq dhe do kalipeci...dhe pikerisht do kalipeci nga une dhe jo babai i saj)...kur je dhe shtatzane vete, mezi sa mban veten ne kemb jo te mbash nje femije tjeter persiper
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

ela na fal qe ta bem chit chat temen
    shpresoj se je bere me mire

rexhi , prap me barre ti, urime, he me ju lumte topi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    uh eshte hapur ne temen e vet keto biseda ...meqe eshte teme e tille....rremuja e femijes eshte numer nje lodhse, mezi sa pres te me rritet femija qe ta urdheroj lol

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kur e kam hap kete teme? Me siguri kam qene tap.
    Rexh me duket se e ke hap ti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahah jo, un thjesht jam "openning" statement lol

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Avash ti me ato urdherat, Rexhi. Lol. Lodrat do jene all over. Dhe kur te rritet. Sa here bertas e urdheroj une ehu, une I mbledh I fus neper kutia I fsheh, te nesermen Kane dal prape.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahah e po djemt jan kokeforte lol...tani lodrat si kam probem te them te drejten, por kur hedh gjera te tjera ne shesh...merr pshm bebelinot qe i kisha ven mbi komodin dhe sesi i kap (zgjatet ne maj te gishtave) dhe i shperndan neper shtepi, apo merr leter higjenike dhe e shperndan neper shpi, ja mbyll deren prap di si ta hapi :/

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po c'bebelina mi rexhi. Ato mblidhen kollaj, po cupa ime i fut duart atje ku s'ta pret mendja. Zvarritet si zhapiku dhe ne vendet me te larta. Per Zotin nuk di ku ti fsheh me gjerat. HArroj dhe ku i fus.
    P.sh Tonin e syve para dy ditesh e bleva dhe nuk rrojti as nje dite se e shkriu talentin kjo imja ne tavoline. Ka dell piktori.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •