Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    eltj0n
    Anėtarėsuar
    11-06-2011
    Vendndodhja
    shkoder
    Postime
    26

Problem me Router !!!!!

Kam nje problem qe nuk di ti jap zgjidhje !! Internetin e kam me Abcomin dhe ato kan rrjet HFC(Hybrid Fiber-coaxial) dhe perdorin Cable Modem jo ADSL ! Duke Qene se modemi eshte me vetem nje porte ethernet un perdori nje router Encore ENHWI-G2 dhe konfigurimin e bej me DHCP ! Pra ajo merrte IP-te automatikisht nga Modemi Kabllor dhe cdo gje Funksiononte Normalisht ! Ka disa dite qe Routeri nuk i merr IP-te po tek Tabela e DHCP Shkruan "Getting IP from DHCP Server" ! IP Statike nuk mund ta vendosi se nuk funksionon ! Kam provuar ti bej Reset Routerit dhe prap asgje ! I kam bere Upgrade Firmware dhe prap asgje ! Ju lutem ndonje Sygjerim ca mund te me ndihmoni ! Ju Flm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    Concept new nuk mendoj se ta ka routeri fajn por nuk mund te them as kabulli koaksial se dihet qe eshte nje nga me te miret por edhe mua me ndodhi kjo gje para dy ditesh dhe une si ty nuk mund te beja asgje me kerkonte te rivendosja Ip por ato jane automatike nukmund te zevendesohen mua problemin ma kishin valet e komplanis brenda dy diteve u stabizlizua gjithcka.

eltj0n
    Anėtarėsuar
    11-06-2011
    Vendndodhja
    shkoder
    Postime
    26
    Citim Postuar mė parė nga riduana Lexo Postimin
    Concept new nuk mendoj se ta ka routeri fajn por nuk mund te them as kabulli koaksial se dihet qe eshte nje nga me te miret por edhe mua me ndodhi kjo gje para dy ditesh dhe une si ty nuk mund te beja asgje me kerkonte te rivendosja Ip por ato jane automatike nukmund te zevendesohen mua problemin ma kishin valet e komplanis brenda dy diteve u stabizlizua gjithcka.
    Se di ca te themm ! Me duhet ta fik shpesh modemin Kabllor gjersa merr DHCP e Routeri IP-te automatikisht !! Mos ndoshta ISP Nuk na lejon te perdorim Router ?!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •