EuroStar ca kerkonin praktikisht? Dmth, kerkojne te marrin firma te njerzve qe jane dakord apo per momentin thjesht po shperndajne keto fletushkat?
Po ndonje sit interneti kane keto? Shume pyetje kam ...
EuroStar ca kerkonin praktikisht? Dmth, kerkojne te marrin firma te njerzve qe jane dakord apo per momentin thjesht po shperndajne keto fletushkat?
Po ndonje sit interneti kane keto? Shume pyetje kam ...
La vita non si spiega, si VIVE!
Per momentin nuk kane as lider dhe as show tv apo gjera te tilla. Me sa kuptova duan te bejne nje organizim te pavarur politikisht.Me sa kuptova duan fillimisht te masin pulsin e njerezve se sa te gatshem jane per ndonje tip revolucioni a ku di une ca te them, sepse edhe per 30 min qe ndenjem nuk eshte se mora vesh shume edhe une
Pasneser kam takim me to ne TR. Mendoj qe do kuptoj dicka me shume gjate keti takimi ku do kete shume delegate nga e gjithe shqiperia te ftuar nga keto te fundit.
Idiotėsira tė tilla demagogjike mund tė shkruaj ēdokush.
Kėta nuk kanė njė program tė mirefillt, por ėndrra nė diell.
6-) Ndjekje te ceshtjes came deri ne arritje te nje marveshje te padiskutueshme me palen Greke
Si???
Nėse Greqia refuzon ēfarė do tė bėjė LDE?
3-) Dyfishim i menjehershem i pagave dhe pencioneve
4-) Kompensim pronareve apo rikthim te pronave
Ku do ti gjejnė tė ardhurat sepse flasin qė do tė ulin edhe taksat!!
Pra demagogji e pastėr, duket si motra e AK-sė, por ata merren me nacionalistėt kėta me injorantėt, por akoma nuk e kanė kuptuar qė kėto feta tė popullsisė janė tė zėna nga PD dhe PS.
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
E perkrahi c'do levizje shqipetare , qe pika dhe hapi numer nje te jete Kerkese per Administrim civil Ndekombetare per gjithe shqipetaret.Administrimi Nderkombetare nuk eshte superiore ,pore me i mire se sa keta plehrat tone do te jete .
Shqipetaret per shume kohe nuk kane treguare eksperience pozitive se si duhet te udheheqet shteti.
Politikanet ne Shqiperi , Kosove , dhe shqipetaret ne Maqedoni, jane nje prodhim (nje brume ) dhe s'kane aftesi per te udhehequr shtete.
Realiteti eshte i hidhur ,pore popullata shqipetare deri tashe ka qene e detyruare ta gelltite , ne te ardhmen nuk do ta gelltitim me .
Me te vertete qenka bere deti kos ...![]()
![]()
![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Krijoni Kontakt