Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 64
    Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    Sepse po te ndjekesh gjurmet (notat) mbi pentagram te cojn drejt per drejt tek pjesa me e thelle, me e ndjeshme, me delikate qe egziston tek njeriu. Shpirti i tij!!!
    Bukur, s`kam fjalė!!!

... si nxėnėse nė gjimnas, shkruaja pareshtur poezi. Pasi e pasqyroja frymėzimin nė shkronja, ia dėrgoja profesorit tė gjuhės shqipe pėr ta vlerėsuar. U bė aq e zakonshme, sa qė njė ditė tė vonoja, vijonte pyetja e tij: 'ku ėshtė poezia, s`kemi tė tjera pėr sot... mė janė bėrė si ushqim pėr shpirtin' ...
    kaluan muaj dhe njė ditė vendosa tė mos ia tregoj tė tjerat qė i shkruaja... u lodha! Profesori me habi parashtroi sizakonisht pyetjen e tij tė rėndomtė...
    Nuk t`i tregoj tė tjerat, e kam vendosur - i thashė (e zemėruar), sepse tanimė e di pėrgjigjen tuaj profesor, si ēdoherė - duhet pėrpunuar, duhet pėrpunuar.... U lodha!
    Ai buzėqeshi me ėndje dhe tha:

E kupton dot se ēfarė mė tha?

Edhe sot e kėsaj dite ia di pėr nder...

Mesazhi i njėjtė vlen edhe pėr ju! ((:
    Love has no limits

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Bukur, s`kam fjalė!!!

... si nxėnėse nė gjimnas, shkruaja pareshtur poezi. Pasi e pasqyroja frymėzimin nė shkronja, ia dėrgoja profesorit tė gjuhės shqipe pėr ta vlerėsuar. U bė aq e zakonshme, sa qė njė ditė tė vonoja, vijonte pyetja e tij: 'ku ėshtė poezia, s`kemi tė tjera pėr sot... mė janė bėrė si ushqim pėr shpirtin' ...
    kaluan muaj dhe njė ditė vendosa tė mos ia tregoj tė tjerat qė i shkruaja... u lodha! Profesori me habi parashtroi sizakonisht pyetjen e tij tė rėndomtė...
    Nuk t`i tregoj tė tjerat, e kam vendosur - i thashė (e zemėruar), sepse tanimė e di pėrgjigjen tuaj profesor, si ēdoherė - duhet pėrpunuar, duhet pėrpunuar.... U lodha!
    Ai buzėqeshi me ėndje dhe tha:

E kupton dot se ēfarė mė tha?

Edhe sot e kėsaj dite ia di pėr nder...

Mesazhi i njėjtė vlen edhe pėr ju! ((:

Nje Murgeshe gjate udhetimit per ne nje Qytet tjeter, me mjetin e Karroces, reastesiti ne Luciano Pavarotin(sigurisht ishte gjate periudhes se fillim te karrieres se tij). Udhezoj Karrocierin qe ta merrte ne Karroc dhe te udhetonin Bashk. Ne bised e siper Murgesha pyeti Lucianon se cfar ben, me cfar merret. Ai i habitur, qe kjo e pyeti, i tha se eshte kengetar i muzikes Clasike dhe se e ka emrin Luciano Pavaroti. Murgesha ia ktheu, se e kishte degjuar emrin dhe zerin por nuk kishte par asnje here fytyren e tij. I tha, nuk te besoj. dhe nese do te me bindesh duhet te kendosh nje kenge. Sigurisht luciano kendoj nje keng, e cila nuk majftoj per murgeshen per te konstatuar nese ai ishe ai qe pretendonte. Mbas disa kengesh, dhe tashme kishin arritur tek destinacioni Luciano iu drejtua duke e peyetur nese tashme ajo ishte bindur qe ai ishte Luciano. Murgesha iu kthye me buzeqeshje dhe tha "Une e dija shume mire se kush je, prandaj edhe udhezova karrocierin qe te ndalonte dhe te udhetonim bashke, "mosbesimi" qe tregova ishte vetem nje provokim, apo shkak qe te degjoja ty te kendoje"

"E kupton dot se ēfarė mė tha?"

A jam afruar pak pergjigjes qe "prisje"?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Maqellarjot : 21-11-2011 mė 18:09
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin

A jam afruar pak pergjigjes qe "prisje"?
    Do ta kompletoje nė qoftėse do ta merrje parasysh 'pėrpunimin' .
    Asnjėherė nuk ėshtė mjaft. E bukura nuk ka fund. (:
    Love has no limits

ketuu jam un ne kete kenge me kolegen time http://www.youtube.com/watch?v=13Vi6bTsTTY

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-08-2011
    Postime
    1

StreeT RangeR-Eja Ti

Vellezer dhe motra une jam anetar i forumitt.. dhe ja kenga ime e re e 2012

http://www.youtube.com/watch?v=Ihx_m4HiK3w

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Ja dhe interpretimi im me i fundit...

Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Te falenderoj qe e ndan me ne pasionin tend!Te keshilloj te vazhdosh me tej sepse je vertet i talentuar..

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Faleminderit per Kurajon...Shoku

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Dy kenget e "mia" me te fundit...

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin
    ..Maqellariot nuk je i talentuar. Ke ze po kjo nuk do te thote qe mund te prishesh nje kenge te Deep Purple.
    https://www.behance.net/robberysk1100

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •